Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Merkür, Terazi burcunda gerilemesine başlıyor. Ortaklaşa işlerimizde, ilişkilerimizde, denge sağlamamız gereken alanlarda iletişim sorunlarına açık olacağız. Merkür geri giderken anlaşmalar yapmak, önemli kararlar vermek, başlangıçlar içinde bulunmak ve yeni bir işin tohumlarını atmak tavsiye edilmez. Kafamız karışık olacağı için paramızla, kişisel bilgilerle ve kâğıt işleriyle uğraşmak bu dönemde pahalıya patlayabilir. İlişkilerimizde anlaşmazlıklara veya yanlış anlaşılmalara hazır olmalıyız.

        KOÇ

        Özel hayatınızdaki bazı konuları gözden geçirmeniz gerekebilir. Önemli ortaklaşa başlangıçlara imza atmaktan kaçının. Eski sorunlar ve ilişkiler yeniden gündeme gelebilir.

        BOĞA

        Merkür iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu alanlarda yanlış anlaşılmalara açık olacaksınız. Bu 3 haftalık süreçte yeni bir işe başlamayın, anlaşma yapmayın.

        İKİZLER

        Eski aşklarınız yeniden hayatınıza girebilir. Var olan aşk hayatınızda iletişiminize dikkat edin. Varsa çocuğunuzla anlaşmak ve iletişim kurmakta bu 3 haftalık dönemde zorlanabilirsiniz.

        YENGEÇ

        3 haftalık gerileme süresince ailenizle iletişiminize dikkat edin. Çözülmemiş konular tamamlanmak üzere karşınıza gelebilir. Bu süreçte ev satışı yapabilirsiniz ama kesinlikle almayın.

        ASLAN

        Merkür satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarınızda bazı sıkıntıları ortaya çıkarabilir. Telefonunuz ya da bilgisayarınız bozulabilir. Yakın çevrenizle iletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

        BAŞAK

        Merkür, para alanlarınızda gerilemesine başlıyor. 3 haftalık bu dönemde para ve ticaret işleriniz varsa şartları 2 kez gözden geçirin. Önemli ve yüksek miktarlı alışverişlerden kaçının.

        TERAZİ

        Kendinizi insanlara anlatırken, ifade ederken zorlanabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz. Önemli görüşmelerden kaçınmanız gerekiyor. 3 hafta boyunca hiçbir anlaşmaya imza atmayın.

        AKREP

        Eski konuları gözden geçirmek ve ruh temizliği yapmak önem kazanabilir. İletişimde sorunlar olacağı için yazarak kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. Önemli görüşmelerden kaçının.

        YAY

        Merkür, arkadaşlarınızla olan iletişiminizde bazı zorlukları ve sorunları ortaya çıkarabilir. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilir ve kaldığınız yerden ilişkilerinize devam edebilirsiniz.

        OĞLAK

        Kariyerinizde bazı yanlış anlaşılmalara ve aksiliklere açık olacaksınız. Toplum önü konuşmalarınıza dikkat edin. Önemli iş başlangıçlarından ve anlaşmalarından kaçınmalısınız.

        KOVA

        Yabancılarla yapılacak işlerinizde, seyahat ve eğitim alanlarınızda bazı zorlanmalar söz konusu olabilir. Seyahatlerinizde bavul kaybetme ya da uçağı kaçırma gibi etkilere açıksınız.

        BALIK

        Merkür’ün gerilemesi ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Bankayla ilgili işlerinizde çok dikkatli adımlar atmalısınız. Kredi ve borç almamaya özen göstermelisiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ