Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün itibarıyla Satürn yeniden Yay burcuna geçiyor. Yay burcu tarafından yönetilen 9’uncu ev konularına bakarsak önümüzdeki dönem seyahat, eğitim, felsefe konuları, uluslararası ticaret, din ve din adamları, medya sektörü ve patronları, yayıncılık, ticaret, deniz aşırı ülkelerle yapılacak olan ticaret, ithalat, ihracat, hukuki konular önem kazanacak. Satürn’ün bu alanlarda dolaşması sonucunda, yukarıda saydığım konularda yeni düzenlemeler oluşabileceğini görüyoruz. Bu oluşumdan ilk önce, 23 Kasım ve civarında doğan Yaylar etkilenecek.

        KOÇ

        Mart doğumlu koçlar, hayattan büyük destek görecek. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuksal ve ticaret alanlarınızda 2 yıl boyunca önemli sorumluluklarla karşılaşacaksınız.

        BOĞA

        Ortak para konularınızdaki yaklaşık 2 yıl sürecek olan serüveniniz yeniden devreye girmeye başlıyor. Değişim ve dönüşümlere açık olmalı, parasal alanda yeni fikirler geliştirmelisiniz.

        İKİZLER

        İlişkilerinizde önemli sorumluluklarla karşılaşabilirsiniz. Bu 2 yıllık süreçte ilişkileriniz çeşitli aşamalardan geçecek. Olayları objektif bir şekilde değerlendirmek bu dönemde önemli olabilir.

        YENGEÇ

        Satürn, iş ve hizmet alanlarınızda size önemli sorumluluklar aldırtmaya başlayacak. 2 yıl boyunca işiniz ve gerçekten yapmak istedikleriniz konusunda önemli deneyimler elde edeceksiniz.

        ASLAN

        Aşk, eğlence ve çocuk sorumluluklarınız artacak. 2 yıl boyunca aşkı ciddi ve güvenilir adımlarla test etmeye başlayacaksınız. Yine çocuk konularında ciddi sorumluluklar üstlenebilirsiniz.

        BAŞAK

        Bugünden sonra aile hayatınıza gereken özeni göstermelisiniz. Yaklaşık 2 yıl boyunca davranışlarınızı gözden geçirecek, ailevi konularda önemli deneyimlere açık olacaksınız.

        TERAZİ

        Bugün itibarıyla yakın çevre sorumluluklarınız devreye girmeye başlayacak. Bu süreçte etrafınızda olup biten her tür olayın sorumluluğunu siz taşıyabilir, önemli deneyimler kazanabilirsiniz.

        AKREP

        Satürn birkaç yıl boyunca sizi parasal konularda test etmeye başlayacak. Paranızın değerini anlayacak, bu konularda elde edeceğiniz deneyimleri yaşayacağınız olaylarla göreceksiniz.

        YAY

        Bugünden sonra hayatınızı yeniden yapılandıracak, geleceğiniz adına önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Artık hayatınızın ipleri sizin elinize geçmeye başlıyor.

        OĞLAK

        Bugün itibarıyla Satürn, Yay burcunu geçecek ve size önemli sorumluluklar öğretmeye başlayacak. Bu dönemden sonra artık önemli bir temizlik dönemine giriyor olacaksınız.

        KOVA

        Sosyal çevre ve arkadaşlık çevrenizde birkaç yıl boyunca yaşayacağınız bazı testler devrede olacak. Kimlerin gerçek arkadaşınız olduğunu bazı olaylar sonucunda gözlemleyeceksiniz.

        BALIK

        Bugünden sonra artık Satürn sizin kariyer alanlarınıza giriş yapacak. Bu tarih ve sonrası yaklaşık iki yıl boyunca kariyerinizle ilgili sonuçlara, testlere ve sorumluluklara açık olacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ