Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bayramın birinci ve ikinci günü Ay, Kova burcunda dolaşacak. Bireyselliğimiz ve özgürlüğümüzle hareket etmek isteyebiliriz. Bulunacağımız ortamlarda hümanist ve dost yaklaşımlar öne çıkacak. Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için bayramın bu güzel günlerinde harekete geçebiliriz.

        KOÇ

        Bu bayram birçok konuda kafanız sistemli çalışacak. Özgürlük isteğiyle hareket edebilir, sevdiklerinizle iyi bağlantılar sağlayabilirsiniz. Kendinizi geliştirmeye yatkın bir dönemdesiniz.

        BOĞA

        Ailevi konularla aktif olaylarla bayrama başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. Gün içinde özel hayatınızda üreteceğiniz duygusal çözümler bayramınızı etkili kılabilir.

        İKİZLER

        Dış ortamlarda daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Bu bayram yerinizde duramayacak, gezmekten mutluluk duyacaksınız. İş sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin

        YENGEÇ

        Bayrama maddi konulara odaklanarak giriş yapacaksınız. Ailenizin sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Harcamalar yüksek bile olsa, keyfinizi artırmanın yolu paylaşımlarınızdan geçiyor.

        ASLAN

        Bayramda düşündüklerinizi hayata geçirmek kolay olabilir. Sevdiğiniz insanla yapacağınız seyahat planları sizi heyecanlandıracak. Sevdiğinize daha fazla şans tanımalısınız.

        BAŞAK

        Kafanız yapılması gerekenler için yapıcı çalışabilir. Bir yandan da duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Aile sorumluluklarınızın sizi fazla bunaltmasına izin vermeyin.

        TERAZİ

        Sevdiğiniz insanla veya çocuğunuzla iletişiminiz güçlü akacak. Değişimlerden hoşlanacaksınız. Yaratıcılığınızın yüksek olacağı bir gün içerisindesiniz. Yarım kalmış işlerinize odaklanın.

        AKREP

        Bayramda evinizde vakit geçirecekseniz, işlerinizi tamamlamak size keyif verebilir. Hayatınızdaki bazı şeyler moralinizi bozsa bile, her şeyin bu kadar etkisinde kalmayın.

        YAY

        Yakın çevre iletişiminiz güçlü olacak. Akraba veya kardeşlerinizle kısa yolculuklar veya ziyaretler anlamlı olabilir. Hayatınızın ritmini biraz yavaşlatmak önem kazanıyor.

        OĞLAK

        Bayramda aile hayatınızda parasal konularda çabuk yumuşamaya müsaitsiniz. Aile büyüklerinizle olan iletişiminizde ufak tefek sıkıntılar olsa bile hepsinin gönlünü alacaksınız.

        KOVA

        Arkadaşlarınızla güzel planlar içerisine girebilirsiniz. İletişime dayalı her tür konuda şans sizden yana olacak. Tatile gidenler veya gitmiş olanlar ufak tefek sıkıntılara açık olacaklar.

        BALIK

        Geçmiş bayramları anımsamanız ve sevdiklerinizle anılarınızı tazelemeniz söz konusu. Harcamalarınızda çok açılmayın. Sevdiğiniz insanla enerjinizi birlikte harcamak isteyeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ