Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam 2016 yılının en yeni parfümleri

        Yeni yıl ile birlikte, yeni parfümler de bir bir görücüye çıkmaya başladı. Bu senenin kış parfümleri de, yaz parfümleri de oldukça iddialı olacağa benziyor. Daha fazla bekletmeden, hemen 2016’nın, beyler ve bayanlar için özenle yaratılan parfümlerini takdim etmek istiyorum sizlere. İşte o parfümler:

        MARC JACOBC DAISY DREAM BLUSH

        Eğer tatlı kokuları seviyorsanız, eminim bu patfümü çok seveceksiniz. Üstelik sadece kokusuna değil, şişesine de bayılacaksınız. Tatlı çiçekli kokusu ile büyüleyici bir Marc Jacobs kokusu ile daha tanışacağız 2016’da. 24 Şubat’tan itibaren vitrinlere çıkacak olan koku, yeni bir başlangıç ​​için ideal.

        BURBERRY MY BURBERRY BLACK

        Sofistike bir koku olan Burberry My Burberry Black, şeftali nektarı ile güneşte açan yasemin çiçeğinin bir araya gelmesinden oluşuyor. Yoğun olduğu kadar iddialı ve kalıcı da bir parfüm. 1 Şubat’tan itibaren bu harika parfüme sahip olabilirsiniz.

        MR. BURBERRY

        Odunsu ve bitkisel koku olan koku, parfümörler tarafından beyler için geliştirilen; greyfurt, tarhun, kakule, huş yaprağı, Hindistan cevizi, sedir ve sandal ağaçları, vetiver notalarının bulunduğu Burberry’nin yeni kokusu. 30, 50, 100 ve 150 ml. Eau de Toilette olarak satışa sunulacak parfüm, Nisan ayında parfüm severlerin beğenisine sunulacak.

        JEANNE LANVIN SCANDAL

        Lanvin’in en yanisi Jeanne Lanvin Scandal, parfümün 1933 yılındaki versiyonunun en güncellenmiş hali. Meyveli, çiçeksi bir koku olan Scandal, kayısı, armut, portakal, frezya, gül, şakayık, misk ve sandal ağacı notaları ile 2016’nın etkileyici parfümlerinden biri olacak gibi görünüyor.

        SALVATORE FERRAGAMO SIGNORINA MISTERIOSA

        Gizmeli kadınlar için yaratılan Salvatore Ferragamo Signorina Misteriosa, Şubat ayında piayasada olacak yeni parfümlerden biri. Oryantal notalara sahip parfüm; böğürtlen, paçuli, portakal çiçeği esansı, sümbülteber ve siyah vanilya içeriyor.

        AERIN MEDITERRAENEAN HONEYSUCKLE

        Aslında yaz kokusu gibi serin, ferah ve taze bir koku Aerin’in yeni kokusu. Akdeniz’li bir koku, tıpkı Akdeniz’in berrak mavi suları ve taze çiçeklerle dolu yemyeşil bir tatil adası havası veriyor. Bergamut, mandalina yağı ve greyfurt notaları içeren parfüm, 1 Şubat’ta çıkıyor.

        ELIE SAAB ROSE COUTURE

        Harika bir sevgililer günü hediyesi alternatifi olabilecek, Elie Saab Rose Couture, adından da anlaşılacağı üzere, nefis bir gül kokusu. Hem de çok tatlı bir gül kokusu. Şahane bir şişeye sahip olan parfüm, Şubat’ın yeni parfümlerinden biri.

        BOTTEGA VENETA POUR HOMME ESSENCE AROMATIQUE

        Bottega Veneta’nın yenisi Bottega Veneta Homme Essence Aromatique, 2016’nın en erkeksi kokularından biri. Çıkış tarihi henüz tam olarak netleşmemiş olan parfümün notaları bergamot, paçuli, Sibirya Çam’ından oluşuyor. Bottega Veneta Homme Essence Aromatique 50, 90 ve 200 ml. Eau de Cologne olarak satışa sunulacak.

        BVLGARI SPLENDIA, IRINA & DESIRIA

        Bvlgari Le Gemme serisinin üç kokusu Splendia, Irina ve Desiria, Çin İmparatorluğu’nun Jade kültüründen esinlenerek ve hepsinde ortak olarak manolya notası bulunan parfümleri.

        Splendia Yeşil Jade; manolya, ödemiş ve meşe yosunu, Irina Beyaz Jade; manolya, yasemin, misk ve Desiria Mor Jade; manolya, gül ve misk notalarından oluşuyor. Bu ay piyasaya çıkacak olan seri, 100 ml Eau de Parfum olarak satışa sunulacak.

        JOE MALONE WILD STRAWBERRY & PARSLEY

        Joe Malone’un yeni kokusu limited edition bir parfüm. Yine doğal, yine bitkilerin kullanıldığı çilek ve yaban maydanoz notalarından oluşan, oldukça değişik bir koku olacağa benziyor. Mart ayında, piyasaya sunulacak olan parfümü ben de en az sizler kadar merakla bekliyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ