Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün itibarıyla Venüs, Oğlak burcuna geçecek. 3 hafta boyunca ilişkilerimizde pratik, soğuk, güvensiz ve mesafeli yönlerimizi ortaya koyabiliriz.

        KOÇ

        3 hafta boyunca iş ve kariyer bağlantılı ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak. Zam, terfi veya prim konularını konuşabilirsiniz. Güvensizliklerinizi iş ilişkilerinize yansıtmamaya çalışın.

        BOĞA

        Seyahatler, medya, yabancılarla ilgili ilişkiler ve eğitim konularındaki ilişkileriniz devreye girmeye başlıyor. Seyahat etmekten ya da istediğiniz bir eğitimi almaktan mutluluk duyabilirsiniz.

        İKİZLER

        Kendinize çok güvenmenize rağmen, benliğinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Para alanlarınızda bazı zorlanmalar oluşabilir. Genel olarak iyi etkiler altında olacaksınız.

        YENGEÇ

        Önümüzdeki 3 hafta boyunca özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz önem kazanacak. Sevdiğiniz insana olan düşkünlüğünüz artarken, güvensizliklerinizi ona yansıtmamaya çalışın.

        ASLAN

        Bugün itibarıyla iş ortamlarınızdaki ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Beraber çalıştığınız insanlara karşı güvensizliklerinizi kontrol etmelisiniz. Bunu başarırsanız, şanslı bir dönem olacak.

        BAŞAK

        Bugünden itibaren aşk hayatınızda veya çocuklarınızla ilgili konularda ilişkileriniz devreye girebilir. Bu 3 haftalık süreçte karşılık beklemeden sevmeyi öğrenmeniz gerekebilir.

        TERAZİ

        Evinizi ve aile hayatınızı çok önemseyeceğiniz birkaç hafta içerisindesiniz. Evinizle ilgili konularda dekorasyon ve tadilat işiniz varsa zorlanarak bile olsa bu işlerinizi halledebilirsiniz.

        AKREP

        Bugün itibarıyla iletişiminiz artmaya başlayacak. Yakın çevrenize anlayışla ve güvenle yaklaşmayı ihmal etmeyin. Sevginizi onlara daha fazla göstermelisiniz. Satış alanlarınız güçleniyor.

        YAY

        Parasal konular ve maddi alanlardaki ilişkileriniz bugün itibarıyla birkaç hafta boyunca devreye girecek. Bazı zorlanmalarınız olsa bile ticaretle uğraşanlar için güzel bir dönem olacak.

        OĞLAK

        Rahatlamaya ve kendinize daha fazla özen göstermeye çalışacağınız bir dönem içerisindesiniz. Alışveriş ve güzel ortamlarda bulunma isteğiniz, gezmek, dolaşmak arzunuz artacak.

        KOVA

        Bugün itibarıyla birkaç hafta boyunca ilişkilerinizde ve sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Daha fazla yalnız olmak, kafanızı dinlemek arzusunda olabilirsiniz. Sakin olmaya çalışın.

        BALIK

        Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin yeniden devrede olacağı bir dönem içerisine giriyorsunuz. Sosyalliğiniz artacak. Daha fazla insanla, değişik yerlerde ve ortamlarda bulunacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ