Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Haftaya dolunaydan aldığımız etkilerle ve Ay, Aslan burcunda dolaşırken başlıyoruz. Aşk, çocuk, eğlence, sanat, aktivite gibi konularla ilgilenebiliriz. Bugün Merkür’ün düzelmesiyle beraber iletişimimizde yaşadığımız bazı aksilikler geride kalmaya başlıyor. Bu hafta işimizin, sağlığımızın ve özel ilişkilerimizin hayatımızı yönlendirdiğini görebiliriz. Hafta sonu olumlu etkiler devrede olacak.

        KOÇ

        Haftaya eğlenceli olaylarla başlayacaksınız. Keyifli olan her şey sizi heyecanlandırabilir. Merkür’ün kariyer evinizde düzelmeye başlamasıyla birlikte sıkıntı çektiğiniz konular geride kalacak.

        BOĞA

        Ev hayatınız için yapmanız gerekenler devrede olacak. Merkür’ün eğitim veya seyahat alanlarınızda düzelmesiyle beraber iletişim sorunlarınızı geride bırakmaya başlayacaksınız.

        İKİZLER

        Haftaya iletişimsel konulara odaklanarak başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla iletişiminiz doğru akabilir. Ortaklaşa parasal konularda yaşadığınız sorunlar bugün itibarıyla ortadan kalkacak.

        YENGEÇ

        Parasal işlerinizi hallederek haftaya giriş yapacaksınız. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde yaşadığınız iletişim sorunlarını bugün Merkür’ün düzelmesiyle beraber aşacaksınız.

        ASLAN

        Bu hafta sizi büyütecek, geliştirecek konulara fazlasıyla ilgili olabilirsiniz. İşinizle ve sağlıkla ilgili konularda yaşadığınız iletişim sorunları bugün itibarıyla geride kalmaya başlıyor.

        BAŞAK

        Bu hafta işlerinizi geri plandan halletmek önemli olabilir. Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla olan ilişkilerinizde yaşadığınız iletişim sorunları Merkür’ün düzelmesiyle beraber geride kalacak.

        TERAZİ

        Arkadaşlarınızla yapılacak organizasyonları devreye sokabilirsiniz. Aile ve hayatınızda yaşadığınız birtakım iletişim sorunları Merkür’ün düzelmesiyle beraber devre dışı kalacak.

        AKREP

        Bu hafta göz önünde olacağınız yerlerde kariyerinizle ilgili konulara vakit ayıracaksınız. İletişimsel konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunları bugün itibarıyla geride bırakacaksınız.

        YAY

        Bu hafta seyahat, eğitim veya yabancılarla yapılacak olan işleriniz devrede olabilir. Değişik yerlerden ilham alabilirsiniz. Maddi konularda yaşadığınız bazı sıkıntıları aşıp rahatlayacaksınız.

        OĞLAK

        Ortaklaşa parasal işlerinizin peşine düşeceksiniz. Hayatınızı zorlaştıran ve iletişimsel olarak size sorun çıkaran Merkür bugün düzeliyor. Artık ifadede ve işlerinizde rahatlayacaksınız.

        KOVA

        Bu hafta başı özel hayatınıza veya ortaklaşa yapılacak işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Geçmişten gelip sizi sıkan her türlü sorun bugünden itibaren hallolmaya başlayacak.

        BALIK

        İş veya sağlık alanlarınızda yapılacak olanları hallederek haftaya başlayacaksınız. Rutin işlerinizi bugün kolayca yoluna koyacaksınız. Sosyal ortamlarınızdaki iletişim sıkıntılarını aşacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ