Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün sabah saatlerinde duygusal yönden daha seçici, daha mükemmeliyetçi ve daha organize olabilir, bu konularda abartılı tavırlar sergileyebiliriz. Öğleden sonra saat 16.59’a kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerimizin üzerine düşmek yerine işlerimizi tamamlamaya özen gösterelim. Akşam saatlerinde duygusal olarak daha ölçülü, daha dengeli ve özel hayatımıza dönük olmaya başlıyoruz.

        KOÇ

        İş rutininizde sabah daha şanslı ve keyifli etkiler altındasınız. Duygularınız önemli olacak. Öğleden sonraysa daha çok özel hayatınıza ve birebir ilişkilerinize odaklanacaksınız.

        BOĞA

        Aşk hayatınızda duygularınızı güzel bir şekilde yansıtabilirsiniz. Yapmanız gerekenler için hayat size yol gösterecek. Öğleden sonra iş alanlarınıza daha fazla vakit ayırabilirsiniz.

        İKİZLER

        Aile hayatınızda duygularınız abartılı çalışabilir. Ev almakla, bir şeylere sahip olmakla ilgili yoğun duygular altında olabilirsiniz. Öğleden sonra eğlenceli alanlara yönelmek isteyebilirsiniz.

        YENGEÇ

        İletişimsel işlerinizde istediğiniz tatminleri sağlamanız mümkün. Çevrenizde olup biten olayları takip edeceksiniz. Öğleden sonraysa aile hayatınızın ayrıntıları ve işleri önem kazanabilir.

        ASLAN

        Maddi konularda bazı konuşmalar ve duygusal tatminler söz konusu. Öğleden sonra iletişiminiz hızlanırken, yapacağınız kısa planları çok iyi bir şekilde düzenlemeye özen gösterin.

        BAŞAK

        İsteklerinize ve yapacaklarınıza önem vereceksiniz. Gün içinde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Öğleden sonra para konuları önem kazanırken kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

        TERAZİ

        Sabah kendinizi ruhen ve manen mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Kafanızda bir sürü planınız olabilir. Öğleden sonra aile hayatınızda yapacaklarınızı göz ardı etmeyin.

        AKREP

        Arkadaşlarınızla yapacağınız buluşmalar sizi tatminkar kılabilir. Yeni tanışmalar mutluluk getirecek. Öğleden sonraysa kendi kabuğunuza çekilmek ve biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz.

        YAY

        İş hayatınızda güzel şans ve tatminkâr duygular içinde olsanız bile öğleden sonraya kadar önemli görüşmelerden kaçının. Öğleden sonra dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

        OĞLAK

        Seyahat, eğitim ve yabancı insanlardan alacağınız haberler sizi mutlu edebilir. Önemli kararlardan kaçının. Öğleden sonra yapacaklarınız konusunda kafanız daha net olabilir.

        KOVA

        Ortak para işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız, en azından tatmininiz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa daha çok dış ortamlarda veya değişik yerlerde bulunmak isteyeceksiniz.

        BALIK

        Duygularınız abartılı ve çoşkulu olabilir. Ortaklı işlerinizde önemli kararlarınızı devreye sokmayın. Akşama doğru parasal işleriniz kafanıza takılabilir. Harcamalarda bulunabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ