Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Barbie şişmanlayınca Ken ne yapacak?

        Barbie bebeklerin beden, renk ve kilo olarak çeşitlendirilmesi kararını memnuniyetle karşılayan sosyal medya kullanıcıları, aynı uygulamanın Barbie bebeğin erkek arkadaşı Ken için de yapılmasını talep etti.

        Ken’in kaslı ve fit vücudunun daha gerçekçi hale gelmesini isteyenler, kendi tasarladığı photoshop’lu Ken resimleri paylaştı. Twitter’da, bu konuya ilişkin paylaşımlar için #DadBobKen (“baba vücutlu Ken”) isimli bir başlık da açıldı.

        BARBIE KİLO ALDI!

        Barbie bebek üreticisi Mattel firması daha önce görülmemiş bir karara imza attı. Artık Barbie bebekler kıvrımlı hatlarla birlikte daha farklı vücut özelliklerine sahip olacak. Mattel firması tarafından 3 farklı vücut tipine sahip tam 7 farklı ten, 22 ayrı göz renginde ve 24 değişik saç kesimi olan yeni Barbie'lerin piyasaya sürüleceğini açıkladı.

        KIZ ÇOCUKLARINI OLUMSUZ ETKİLEMEMEK İÇİN!

        Orijinal Barbie bebeğin satışının da süreceğini ifade eden firma yetkilileri bu kararı kız çocuklarının gerçekçi olmayan beklentiler içine girmesini engellemek için aldıklarını açıkladı. Ayrıca fira yıllardır gelen eleştiriler üzerine yeni ten rengi ve görüşüne sahip Barbie modellerini geçen sene satışa çıkarmıştı.

        Mattel firmasının sözcüsü Michelle Chidoni, son iki yıldır yeni modeller üzerine çalıştıklarını ve değişiklere gelen yorumların olumlu olduğunu söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ