Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hayatı kolaylaştıran aletler!
        1

        Lavabo açıcı olarak kullanın!

        Lavabonuz mu tıkandı? Üzülmeyin! İnce tel askıların ucunu ayırın ve lavabodan içeriye doğru ince bir askı şeklinde indirin. Bu sayede lavabonuzu tıkayan çöp ve saçları kolayca temizleyebilirsiniz.

        2

        Havluluk yapabilirsiniz

        Bu iş için özellikle ahşap askıları öneriyoruz. İki ahşap askıyı ters şekilde duvara sabitleyin ve havlularınız ve bornozlarınızı asmak için kullanın.

        3

        Kurutma askısı da yapabilirsiniz

        Pantolon askılarına takacağınız mandalların ucuna dantel gibi kururken kırışmasını istemediğiniz narin şeyleri sırayla asabilirsiniz.

        4

        Cips mandalı yapabilirsiniz

        Etekler için kullanılan mandallı askıların mandallarını söküp mutfakta yarım paketli cipsler, çerezler veya makarnalar için kullanabilirsiniz.

        5

        Şallarınızı kolayca asın!

        Şallarınızı çekmecelerin içerisinde kaybediyorsanız bu öneri tam size göre. Metal perde yuvarlaklarını elbise askısına tel veya herhangi başka bir madde ile sabitledikten sonra şallarınızı yuvarlakların içerisine geçirin. Bu sayede kırışıklardan kurtulabilirsiniz.

        6

        Askı olarak kullanın!

        Ne kadar güzel görünüyor değil mi? Ahşap askıları ortadan ikiye bölüp ahşap bir plakaya sabitlerseniz muazzam bir kapı arkası askınız olabilir.