Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi ‘Hayalim huzur getirmek’

        Ece ULUSUM / GAZETE HABERTÜRK

        Pink Martini ile İstanbul ve İzmir’e birçok kere geldi Storm Large. Güçlü bir ses ve dahası sahnede ışıldıyor. Kimisi Pink Martini ekibine göre Large’ın daha farklı ve uyuşmadığını söyledi, kimisi tek başına daha iyi işler yapacağını savundu. Sonunda dayanamamış albümü La Bonheur’u çıkarmış. İlk konserlerinden birini de yarın akşam İş Sanat’ta veriyor. Cesurluğu ve kadınsılığıyla övünen Large ile konseri öncesi konuştuk.

        İstanbul’daki ilk solo konseriniz olacak, nasıl hissediyorsunuz?

        Çok heyecanlı açıkçası biraz da gerginim. Albümdeki şarkılarımı İstanbullulara canlı olarak ilk kez paylaşacağım. Sürprizlerim de olabilir ama adı üstünde sürpriz! Dinleyicilerimi aşk, eğlence ve rock’n roll bekliyor.

        Çok beğeniliyorsunuz. Kendinizi nasıl bir kadın olarak görüyorsunuz?

        Aslında bir sırrım yok, belki de sırrın kendisi budur... Dürüst, gerçek, doğal ve açık olmak benim içim mühim. Fiziksel olarak tam anlamıyla kadın olmayı seviyorum. Sağlam ve güçlü bir kadınım. Hatta birçok erkekten daha güçlüyüm. Bu gücüm de kalbimden geliyor. Aşk ve aşkı verebilmek kadınsı güçlerdir.

        Kimileri sizin tarzınızın Pink Martini’den farklı olduğunu düşünüyor. Bu ekipte yer almak sizin için bir basamak mıydı?

        Benim sound’umda daha fazla rock’n roll var ve daha sert. Ama bir solist olarak Pink Martini’den daha başarılı değilim, sadece farklıyım. Pink Martini kariyerim açısından çok büyük bir adımdı. Thomas, China ve bu muhteşem gruptan bir üniversitede öğreneceğimden fazlasını öğrendim. Eğer onlar olmasaydı İstanbul’a da davet edilemezdim.

        Şarkı söylemek sizin için neyi ifade ediyor?

        Mikrofonu elinize aldığınızda ne hissediyorsunuz? İyi bir performans sergilemişsem fark yaratmış gibi hissediyorum. Yapmaya çalıştığım, insanları güldürmek, şarkı söyletmek, iyi hissettirmek ve kalplerine sevgi koyabilmek.

        En büyük hayaliniz nedir?

        Şu an en büyük hayalim ülkeme bir şekilde huzur getirmek. Nefret ve dar kafalı düşünceler yüksek sesle ve çirkin bir şekilde her yerde. Kalbim kırılıyor. Bunu olabildiğince değiştirmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

        ‘İZMİR’İ DE ÇOK BEĞENDİM’

        Türkiye’ye sık gelen isimlerdensiniz. Var mı favori yerleriniz? İstanbul sizin için neyi ifade ediyor?

        İstanbul benim için büyüleyici bir şehir... Tarihle ve inanılmaz hikâyelerle dolu. Arkeolojik müzeler sadece Türklerin değil bütün insanların hikâyesini anlatıyor. Yemeklerinizi ve kahvenizi çok seviyorum. Ezanı duymak da beni çok etkiliyor. İstanbul’da Sultanahmet Camii, Kapalıçarşı’yı, genel olarak mimariyi ve insanları çok sevdim. Türkiye’deki birçok yer beni çok etkiledi. Mesela İzmir’i de çok beğendim, enfes bir sahil kenti. Şehrin içinde de duyduğum güzel müzikler şükretmemi sağlıyor.

        Sanırım oryantale benzer bir dans performansı gerçekleştirmişsiniz.

        Oryantal dansı çok seviyorum ama tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum, deniyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ