Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2016 İlkbahar-Yaz modası
        1

        Yazın adım adım yaklaştığı bu günlerin sıkça sorulan sorularından biri de;

        “ 2016 ilkbahar / yazında ne giyeceğiz?” olsa gerek.

        2

        Moda dünyasının en son trendlerini ve yeni sezon üslubu hakkında birkaç tüyo paylaşmak istedim. İşte 2016 ilkbahar / yaz sezonun en yeni 3 trendi.

        3

        METALİK

        4

        Uzay çağı tarzı, gümüşler, metalik yansımalar… “Spacesuit” trendi gün geçtikçe hızla yayılıyor.

        5

        Gümüş folyo pantolonlar, logolu t-shirtler, mavi, beyaz, krom renkli tasarımlar, belki taşıması biraz cesaret gerektiren parçalar olacak.

        6

        Ama, eğer doğru şekilde kullanır, doğru parçalarla buluşturabilirseniz, son derece şık olacağınız kesin. Stil notu: Bu tarz bir kombin yaptığınızda kolunuzun altında squishy (yumuşak) bir clutch veya bir çanta olsun.

        7

        ÇİZGİLER

        8

        İster yatay, ister dikey, isterse her ikisinin karışımı olsun, çizgili tasarımlar yeni sezonun, en göz alıcı parçaları arasında olacak.

        9

        Tasarımcılar, çizgilerde daha çok sarı-beyaz, lacivert-kırmızı ve beyaz üçlüsü ile, doğanın ve denizin tüm renklerini kullanmışlar.

        10

        Yatay, dikey, nervürlü formlar, ipek kumaşların kullanıldığı pantolonlar, top’lar, ama, en çok tek parça elbiselerde göreceğiz çizgili tasarımları.

        11

        Aksesuarlarda da, çizgi etkisi net şekilde görülecek. Çantalarda, ayakkabılarda, takılarda şerit ve çizgi yansıması net şekilde hissedilecek.

        12

        Stil notu: Beyaz oversized gömleğinizle match ettiğiniz çizgili bol kesim ve yüksek bel pantolonunuzu, yine çizgili bir çanta tamamlayın. Çizgileri, çizgilerle kullanabilirsiniz, fazla olur diye endişe etmeyin, bu sezon özgür tercihlerde bulanabilirsiniz. Abartmadan elbette…

        16

        Güneşin gölgelerinden esinlenerek tasarlanmış romantik elbiseler, dik açılarını yansıtan keskin çizgiler, hayal kurduran sunset yansımaları, kısaca gün batımına dair ne varsa işlenmiş yeni sezonda.

        17

        Sarılar, tarçınlar, turuncular bahara ve yaza enerji katacak. Bu renkler arasında ateşli turuncunun, diğer tonlardan bir parça daha ön planda olacağını da belirtmeliyim.

        18

        Turuncu ve tonları özellikle aksesuarlarda çokça kullanılmış. Yani kendinize şimdiden turuncu bir stiletto alabilirsiniz.