Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 24.03.2016

        İstanbul'da bugün hava çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların ilk saatler ile gece saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        Yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdunbüyük bir bölümünde yağmur ve sağanak, Ege ve Batı Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege ile Düzce, Bolu, Manisa ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        SICAKLIKLAR 10 DERECE BİRDEN AZALACAK

        Hava sıcaklığının kuzey kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 10 derece), diğer yerlerde 2 ila 4 derece olmak üzere, Ülkemiz genelinde azalacağı tahmin ediliyor.

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların Marmara'nın güney ve doğusu, Kıyı Ege ile Düzce, Bolu, Manisa, ve Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

        KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Doğu Anadolu'nun doğusu, İç Ege ile zamanla Marmara'nın batısı ve kıyı Ege'de kuvvetli(40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        TOZ TAŞINIMI UYARISI: Öğle saatlerine kadar Yurduniç ve doğu kesimlerinde toz taşınımı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Hava kalitesinde düşme, görüş mesafesinde azalma, çamur şeklinde yağış vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        DENİZ ULAŞIMINA HAVA ENGELİ

        İDO'nun iç hat seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

        PİYASALAR GÜNE NASIL BAŞLADI?

        Altın fiyatlarında düşüş sürüyor dolar ise bir hafta sonra ilk kez...

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün devreye giren Venüs- Satürn karesiyle, kendimizi mutsuz ve yalnız hissedebiliriz. Bazı ilişkilerde bitişler, sonlanmalar ve sıkıntılar görülebilir. Ayrıca bugün bir bakıma bazı duygularımızda abartılı durumlar devrede olacak. Fikirlerimiz için çabuk ve etkili bir şekilde hareket etmeyi bileceğiz. Ayrıca bugün itibarıyla Satürn gerilemeye başlıyor. Birkaç ay boyunca sorumlu olduğumuz alanlarda bazı aksilikler ve yavaşlamalar oluşabilir.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 60.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ