Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        KOÇ

        Sizi harekete geçiren konular oldukça yaşadığınızı hissediyorsunuz. Bir seyahat veya eğitim işinizi halledebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında içinizden geldiği gibi harcama yapamamak sizi zorluyor.

        BOĞA

        Daha çok gözlem yaptığınız ve arka planda durduğunuz bugünlerde, kendinizi ruhen geliştirecek alanlara yönelmeyi tercih edeceksiniz. Bugün, özel hayatınızda sevdiğiniz insan sizi biraz zorlayabilir.

        İKİZLER

        Sosyal ortamlar ve yapılması gereken işleriniz arasında seçim yapmakta zorlanabilirsiniz. Bu da, nerede olursanız olun, içsel huzursuzluklarınızı tetikleyebilir. Sevdiğiniz insanın söylediklerine kulak verin.

        YENGEÇ

        İş hayatınız hızlanmış olsa da siz bu koşturmadan zevk alıyorsunuz. Başkaları için yapacaklarınız ve kendi istekleriniz arasında bir köprü kurmalısınız. Aşkınızı ve varsa çocuğunuzu ihmal etmeyin.

        ASLAN

        Eğitimsel konular ve seyahatler sizi heyecanlandıcak. Bugün, gezmek ve temiz hava almak isteyeceksiniz. Aile hayatınızın bireyleri sizinle aynı görüşte olmayabilir, her zaman uzlaşmadan yana olun.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizle iletişiminiz hızlı akarken, duyacaklarınız üzerinizde alınganlık yaratabilir. Aileniz için yapmanız gereken alışverişleriniz var. Günlük hayatınızı her şekilde düzenlemek bugün sizi gerebilir.

        TERAZİ

        Sevdiğiniz insanla planladığınız konularda harekete geçeceksiniz. Onun kafasındaki fikirlerle, sizinkiler aynı olmasa bile orta yolu bulmalısınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranıza set çekmekten kaçının.

        AKREP

        Bugün, işlerinize çok kolay kanalize olacaksınız. Sağlığınız için yapmanız gereken harcamalar olabilir. Kişisel istekleriniz ve yapmak zorunda olduklarınız sizi zorlayabilir. Eğlenceli ortamlarda bulunun.

        YAY

        Kendinizi aktif, zinde ve enerjik hissediyorsunuz. Sizi harekete geçiren her şeye teklif olarak daha açıksınız. Duygusal olarak geçmişte yaşadıklarınız aklınıza gelebilir. Gece saatlerinde kendinizi mutlu göreceksiniz.

        OĞLAK

        Sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla yapılacak planlar size kendinizi daha iyi hissettirebilir. Aile hayatınızda vaktinizi harcayacak ve aile bireyleriniz için bir şeyler yapmaktan geri durmayacaksınız.

        KOVA

        İletişimsel işlerinizde atak ve canlısınız. Gruplar içinde yer almak önemli olacak. Diğer insanlara öncülük edebilirsiniz. Kafanızda bir sürü plan var ve siz bu planları hayata geçirmekte üşengeçsiniz.

        BALIK

        Maddi konularda hayatın sizi desteklediğini hissedecek, parasal işlerinizde önemli gelişmelere şahit olacaksınız. Değişik yerlerde olmak sizi heyecanlandırsa da, kafanız sorumluluklarınızla dolu olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ