Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu hafta burcunuzu ne bekliyor?

        Koç Burcu: Bu hafta içinde işleriniz için yeni çıkışlar, hırslı yapınızla işlerinizi toparlama gibi durumlar söz konusu olabilir sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Konuştuklarınızı uygulama aşamasına sokabilir, gerekli bilgiyi ve gücü kendinizde ve beraber çalıştığınız kişilerde bulabilirsiniz. Anlık ve farklı düşünceler ve fikirler size ilham verecek. İnsanları fikirlerinizle, konuşmalarınızla şaşırtabilir, anlık kararlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz. Özellikle Çarşamba ve Perşembe gününün bu olumlu enerjisinden faydalanın. Perşembe günü hayatınızda beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olun. Nisan ayı, kişisel adımlarınız ve hayatınızla ilgili kararları devreye sokacağınız, hayatınızı şekillendireceğiniz bir ay olacak sevgili koçlar. Daha fazla kendinizden bahsedecek, ön planda olacak, görüntünüze yatırım yapacak ve geri planda durduğunuz günlerin acısını çıkarmak isteyeceksiniz. Bir yandan da parasal konulara harcayacağınız vakit artabilir.

        Boğa Burcu: Bu hafta aşk hayatınızda veya paraya dayalı işlerinizde ani ve beklenmedik etkilerle hareket edebilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Kafanıza takılan eskiden gelen bir konu, ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Bazı fikirlerinizde inatçılık öne geçebilir. Özellikle bu etkiye Çarşamba günü dikkat edin. Perşembe günü ise, ortaklaşa parasal işlerinizde istediğiniz fikirleri rahat uygulayabilirsiniz. Nisan ayında diğer burçların aksine herhangi bir konuda harekete geçmemek sizin için önemli olacak sevgili Boğalar. Bu süreçte planlar yapmalı, hayatınızı daha da güzelleştirecek etkili projeleri kafanızda kurmalı ve olayları biraz daha kadersel temalarla yaşayacağınızı bilmelisiniz. Eğer bu şekilde yaklaşırsanız o zaman bu süreci çok daha sağlıklı bir şekilde ilerletmiş olacaksınız. Tüm ay boyunca dikkatli adımlarla ilerlemeyi unutmayın.

        İkizler Burcu: Bu hafta arkadaş ortamlarınızda bazı heyecan verici fikirler ve konuşmalar devrede olacak sevgili ikizler ve yükselen İkizler. Geleceğinizi ilgilendiren önemli adımlar ve konuşmalar sizi destekliyor. Ortaklaşa atacağınız adımlarda güzel ve kalıcı destekler almaya yatkınsınız. Maddi konularda kafanıza takılan konular canınızı çok sıkmasın, üstesinden gelebilirsiniz. Sosyal ortamlarda para harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Nisan ayında sosyal çevreniz fazlasıyla aktif görünüyor. Arkadaşlarınızla bulunacağınız ortamlarda ve çevrelerde, farklı, değişik, sizi heyecanlandıracak konu ve olayları daha fazla takip etmek isteyeceksiniz. Grupsal işlerinizi devreye sokmaya çalışın ve bu süreçte ilginizi yeni tanışacağınız insanlara kaydırın. Bir yandan da iş hayatınızda önemli bağlantılar, görüşmeler ve konuşmalar bu dönem içinde gündeminizden düşmeyebilir.

        Yengeç Burcu: Bu hafta ortaklaşa işlerinizde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir ve olayları gereğinden fazla büyütmeye yatkın olabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bir yandan da iş ve kariyer hayatınızda farklı ve değişik fikirler ve konuşmaların sizi daha fazla heyecanlandırdığını göreceksiniz. Gireceğiniz ortamlarda fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Önemli anlaşmalar ve imzalar Çarşamba veya Perşembe günü devrede olacak. Çevrenizden göreceğiniz destekler sizi mutlu edebilir. Nisan ayında kariyerinizle ilgili oluşumların fazlasıyla hızlandığını, değişik seçeneklerin, işinizde yeni konuşmaların, yeni tekniklerin fazlasıyla ön planda olduğunu görebilirsiniz. Bu nisan başı iş koşturmalarınız yüksek görünüyor. Bir yandan da işinize yönelik seyahatleriniz yüksek olacak, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız.

        Aslan Burcu: Haftanıza iş ve hizmet alanlarınız aktif olarak haftanıza başlayacaksınız. Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veya iş seyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklar ve sorunlara açık olabilirsiniz. Özellikle konuşulan bazı konuları kafanıza fazlasıyla takabilirsiniz. Bir yandan da Çarşamba ve Perşembe günü karşınıza gelecek değişik bir eğitim veya seyahat fırsatı sizi mutlu edebilir. Yeni projelerin, yeni konuların hayatınızı aydınlattığını göreceksiniz. Nisan ayına yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla yapılacak projeler, seyahat, eğitim konularında hızlı ve beklenmedik gelişmelerle giriş yapacaksınız sevgili Aslan ve yükseleni Aslan olanlar. Bir yandan da parasal konular hala gündeminizde ve bu konulara gereğinden fazla dikkat etmek de önem kazanacak.

        Başak Burcu: Haftanıza aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili konularınız aktif olarak giriş yapacaksınız. Ev ve aile hayatınızdaki düzenler önem kazanabilir, bir yandan da özel hayatınızda duygularınızı göstermek bu hafta kolay olmayacak. Ortaklaşa parasal işlerinizde beklenmedik, değişik bir fırsat karşınıza gelebilir. Eşinizin elde edeceği bu fırsatlar sizin işinize de yarayacak. Bir yandan da ruhen aklınıza düşen, istediğiniz bir anlaşama veya proje karşınız gelebilir. Ortaklaşa parasal konuların ön plana çıkacağı, alacak-verecek dengenizin önemli olduğu bir aya giriş yapıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu ay hayatınızı değiştirecek ve dönüştürecek olaylarla karşılaşacak, etrafınızda olup biten olayları farklı bir şekilde göreceksiniz. İnsanlara yol göstermeniz veya onlardan yardım almanız da söz konusu. Maddi konularda daha iyi sonuçlar için bugünlerde biraz daha sabırlı olmalısınız.

        Terazi Burcu: Haftanıza ev aile ve yuva konularınıza odaklanarak başlayacaksınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Özel hayatınızda ve aile ilişkilerinizde anlaşmak kolay olmayabilir. Özel ilişkilerinizde farklı ve değişik olan daha fazla ilginizi çekebilir veya sevdiğiniz insanın yaklaşımları özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri değişik ve farklı olacak. Yine değişik bir danışmanlık veya eğitimsel konu devreye girebilir, ani bir taşınma işi gündeme düşebilir. İletişimsel konularda kalıcı ve net kararlar ve adımlar atacak, anlaşmalar yapacaksınız. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde çok büyütmeyin. Nisan ayında özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklı durumdasınız ve bu alanda beklenmedik gelişmeler, sürpriz konu ve olaylar daha fazla hayatınızı ilgilendiriyor olacak. Bir yandan ailenize ve yakın çevrenize de gereken özeni ve önemi veriyorsunuz ama bu alanda da birtakım sıkışmalar ve zorluklar yok değil.

        Akrep Burcu: Haftanıza iletişimsel konularınıza odaklanarak başlayacaksınız sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olsa bile, bu biraz da sizin sabit düşüncelerinizden veya kafanıza bir konuyu takmanızdan kaynaklanabilir. Çarşamba günü, düşündüklerinizi, fikirlerinizi uygulamak özellikle iş hayatınızda önem kazanacak. Perşembe günü ise, iş hayatında beklenmedik bir konuşma, bir iş teklifi, bir projenin karşınıza gelmesi ya da farklı bir şekilde kendinizi işlerinizde ortaya koymak önemli olabilir. Nisan ayında iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda beklenmedik konuşmalar, fikirler anlaşmalar ve görüşmeler karşınıza gelebilir. Bir yandan da sağlığınıza gereken özeni nisan ayının ilk haftasında gösterin.

        Yay Burcu: Haftaya parasal konularınızı hallederek başlayacaksınız. Aşk ve eğlence hayatınız için yapacağınız harcamalarınızı bu hafta kontrol etmelisiniz. Ev, aile, yuva alanlarınızda parasal konularda kolay çözümler üreteceksiniz. Bir yandan da aşk hayatınızda yaşadığınız bazı sıkıntıların geride kaldığını görmek sizi mutlu edebilir. Çarşamba günü, çok fazla harcamalar yapmamanız gerekiyor. Bu tarih civarında güzel gelişmeler, hayatınızda sizi destekliyor ama bir yandan da riskli adımlar, riskli yatırımlar size kaybettirebilir. Perşembe günü ise beklenmedik bir şekilde sevdiğiniz insanla değişik konuşmalar içine girebilirsiniz. Şimdiye kadar hala bir insan karşınıza çıkmadıysa aşk hayatınızda hızlı, beklenmedik, sürpriz gelişmelere açık olmalısınız. Bu gelişmeler bazı noktalarda sizi sevindirecek. Bu süreçte sportif faaliyetler içindeyseniz de dikkatli olmalısınız. Nisan ayında aşk hayatınız, çocukla ilgili konular hayatınızda daha ön planda olabilir sevgili yaylar.

        Oğlak Burcu: Haftaya şartlar lehinizde olaral başlayacaksınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Kendi isteklerinize ve sevdiklerinize odaklanacağınız bu hafta işleriniz için şartlar sizi destekliyor. Aile hayatınıza hafta ortasında özen göstermeli, takıntılarınızı geride bırakmalısınız. Çarşamba günü güzel, etkili bir iş görüşmesi karşınıza gelebilir. Bazı noktalarda fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklara da açıksınız ama yine de bu iş görüşmesi ya da konuşması sizi bir anlamda heyecanlandıracak. Perşembe günü ise, beklenmedik bir ev alım, satım, kiralama gibi işler devreye girebilir. Beklenmedik bir şekilde karşınıza çıkan bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendirmek önemli olmalı çünkü bu fırsat, çok da uzun soluklu bir fırsat olmayacak. Nisan ayına ev, aile, yuva alanlarınızda beklenmedik konu ve olayların karşınıza gelmesiyle ya da gayrimenkulle ilgili sürpriz gelişmelerin oluşmasıyla başlayabilirsiniz.

        Kova Burcu: Bu hafta sosyal çevrenize beraber harekete geçeceğiniz konularda hırslarınızı ortaya koyabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bir yandan maddi konularda güzel ilişkiler kuracaksınız. Çarşamba günü bazı fikirlerinizin kabul görmemesi, fikir ayrılıkları, güç çekişmeleri, fikirsel yönde kendi isteklerinizi kabul ettirme gibi durumlara dikkat edin. Özellikle yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla bu fikir ayrılıkları sizi bazı noktalarda zorlayacak ama bir yandan da geleceğinize yönelik işlerinizde de önemli gelişmeler içinde olacaksınız. Perşembe günü, yakın çevrenizde fırsatlarınız yüksek olabilir. Kafanıza güzel fikirler, ilginç çözümler gelebilir. İletişim, satış, reklam, pazarlama alanlarından birinde çalışıyorsanız değişik bir fikir, size para olarak geri dönebilir ya da işlerinizde sıkıntı yaşıyorsanız bu sorunlardan kurtulmanın yollarını bileceksiniz. Nisan ayına iletişimsel konularda farklı işler ve görüşmelerle giriş yapabilirsiniz.

        Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız, bu hafta devrede sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bir arkadaşınızın doğum günü kutlamasında, aynı şekilde sosyal çevrelerde verilen bir davette gözler üzerinizde olacak, etkili insanların desteğini üzerinize almasını bileceksiniz. Kariyer hayatınızda da parasal anlamda güzel gelişmeler, size geri dönebilir. Çarşamba günü maddi konularda biraz zorlanacaksınız. Özellikle sosyal çevrelerde parayla ilgili konuşulanlara kolaylıkla ikna olmayabilir, olayların ardında başka sebepler arayabilirsiniz. Bir arada olduğunuz insanlarla fikir ayrılıkları önem kazanacak. Siz, olayların derinine gidene kadar hiçbir şekilde peşini bırakmayacaksınız ve gerçekleri öğrenmek isteyeceksiniz. Bir yandan da parasal konularda keyifli adımlar söz konusu. Perşembe günü beklenmedik bir para bağlantısı, bir ticari iş size çok büyük kazançlar sağlayabilir. Fikirleriniz çevrenizdeki insanların fazlasıyla hoşuna gidecek ve siz de bunun sonucunda güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Nisan ayı, daha çok para getirilerine ve fırsatlarına odaklandığınız bir ay olacak sevgili Balıklar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ