Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Günün haberleri 26.04.2016

        İstanbul'da bugün hava parçalı ve çok bulutlu, 19 derece olacak. Aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ile Mersin, Erzurum ve Ardahan çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Muğla'nın doğu ve Denizli'nin güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        HAVA SICAKLIĞI:Karadeniz'de artacağı, diğer yerlerde 2 ila 4 derece azalacağı tahmin ediliyor.

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara'nın batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Muğla'nın doğu ve Denizli'nin güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar vb.) tedbirli ve dikkatli olunması gerekmektedir.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        Dolar güne nasıl başladı, altın ve borsada son durum ne?

        1 DOLAR KAÇ LİRA OLDU? 1 EURO KAÇ LİRA OLDU? ÇEYREK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ... İŞTE ALTIN FİYATLARI

        Bugün Ay, Yay burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, daha açık yürekli davranırız. Geleceğe dair inancımız ve umudumuz daha canlı olur. Abartılı davranışlar sergileyebilir, her zamankinden daha geveze olabiliriz. Bu konuşkanlık ve diğer enerjiler sayesinde kolayca iletişim kurabilir, sorunlarımızı kolayca çözüme ulaştırabiliriz. Spor yapmak, doğa yürüyüşlerinde bulunmak, seyahate gitmek ve eğitime odaklanmak için olumlu günlerdeyiz.

        GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZU OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

        İBB'nin trafik yoğunluk haritasına göre, İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 49.

        İŞTE YOLLARDA SON DURUM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ