Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Evliliğiniz sarsılıyor mu? İşte evliliği kurtarma yolları...
        1

        Yatak odasına birlikte gidin!

        2

        Evliliğin ilk yıllarında yatağa birlikte girmek sizin için hem tutkulu hem de heyecan verici değil miydi? Bunu unutmuş olabilirsiniz. Hatırlatan taraf siz olun ve yatağa mutlaka birlikte gitmeye başlayın.

        3

        'Seni seviyorum' cümlesini hissettirin

        4

        Her zaman ya da soğuk bir tonla söylenen 'seni seviyorum' sadece bir ifadedir. Onu çok sevdiniz, istediniz ve evlendiniz bunu unutmayın.

        5

        Eğer çok büyük sorunlar yoksa ve hala onu seviyorsanız o zaman harekete geçin. Onu sevdiğinizi sadece kelimelerle değil ilginizle de gösterin. Sevdiği yemekleri yapın ya da anlattığı sorunları dinleyin. Ya da birlikte beğendiği bir filmi ya da tuttuğu takımın maçını izleyebilirsiniz.

        6

        'Kavga evliliğin tadı tuzu' ancak tadını kaçırmayın!

        7

        Şiddetli bir kavgayı uzatmayın. Örneğin çok büyük tartışmalar yaşadıktan sonra kendinizi sakinleştirin ve öz eleştiri yapmaya başlayın.

        8

        Tamamen haklı olsanız bile ettiğiniz kavgayı uzatmayın. Onun sakinleştiğini görünce düzgün bir ses tonuyla ona haksız olduğunu 'özenli' cümlelerle örnek verin. Tartışma sırasındaki hatalarınız için özür dilemeyi de unutmayın.

        9

        Öz eleştiri sonrasında haksız olduğunuzu anlarsanız da 'ilk adımı ben atmam' tavrını bir köşeye bırakın. Bu gurur değil sadece inat olacaktır.

        10

        Aynaya bakın!

        11

        Sevgiliyken kendinize nasıl özeniyordunuz hatırlıyor musunuz? Ona güzel ya da yakışıklı görünmek için yaptıklarınızı hatırlayın ve şimdi aynaya bakın.

        12

        Gördüğünüz aynı kadın ya da erkekse sorun yok ancak paspallaştıysanız hemen bakıma başlayın. Eşinize yeniden özel olduğunu hissettirin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ