Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün, yarın ve cumartesi akşama kadar Ay, Akrep burcunda dolaşıyor. İkili ilişkilerimizde tutku ve hırs ön plana çıkabilir. Duygularımız yoğun, hislerimiz güçlü olabilir. Yanlış anlama ve abartmaya karşı dikkatli olmamız gerekiyor. Sabit ve inatçı fikirler gerginlik yaratabilir. Sezgilerimiz kuvvetli olacak. Duygusal zekâmız çok keskin olacağından, olayların gidişatını çok önceden hissedebiliriz. Rüyalarımız yönlendirici olabilir.

        KOÇ

        Bugün, kendi isteklerinizle partnerinizin istekleri arasında kalabilirsiniz. Hayatın gizli kalmış yönlerini merak edeceksiniz. Duygusal anlamda ketum tavırlar içinde olacaksınız.

        BOĞA

        Kafanıza göre gezme isteğiniz yüksek çalışabilir. Özel hayatınızdaki insanı da kendi istekleriniz için peşinizden sürükleyebilirsiniz. Sosyal ortamlarda beraber yapacağınız keşifler artacak.

        İKİZLER

        Dinlenmek, tembellik yapmak ve diğer rutin işlerinizi halletmek arasında gidip gelebilirsiniz. Anlamlandıramadığınız bir his, gün içinde biraz umutsuz olmanıza neden olabilir.

        YENGEÇ

        Günü çocuklarınızla veya sevdiğiniz insanla yapılacak aktivitelere ayırabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanları hayatınızın içine dahil edebilirsiniz. Bazı fikir ayrılıkları oluşabilir.

        ASLAN

        Dinlenmek de misafir ağırlamak da bugün sizi mutlu edebilir. Kariyeriniz için uğraştığınız bu dönemde yorgunluklarınızı küçük ve kaçamak dinlencelerle üzerinizden atabilirsiniz.

        BAŞAK

        Yakın çevrenizle yapacağınız organizasyonlarla gününüze eğlence katmak istiyorsunuz. Aslında yapmak istediğiniz daha büyük organizasyonlar ama bugünü sınırlı tutmak daha iyi olabilir.

        TERAZİ

        Para harcamaya veya alışveriş yapmaya meyilli olabilirsiniz. İş hayatınızda yoluna koymanız gereken konuları unutun ve bugün sadece size keyif verecek konularla ilgilenin.

        AKREP

        Kişisel istekleriniz giderek artıyor. Kendinizi iyimser ve mutlu hissediyorsunuz. Özel yaşantınızdaki sorunları bugün vaktinizi sevdiğiniz insanla bir arada geçirerek geride bırakabilirsiniz.

        YAY

        Bu aralar hayat enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyor, sıkıntı yaratan konuları düzene sokamıyorsunuz. Olayları gözünüzde büyütmeyi bırakın ve biraz dinlenmeye çalışın.

        OĞLAK

        Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla yapılacak güzel planlar sizi rahatlatabilir. Bugün, kendinizi mutlu hissettiğiniz yerlerde bulunmalısınız. Arkadaşlarınızla atışmalarınız olabilir.

        KOVA

        Ev hayatınızda yapmanız gereken çok iş olmasına rağmen, bugün gezmeye dayalı alternatif planlar devreye girebilir. 2 tarafı da idare etmek gece saatlerinde sinirli kılabilir.

        BALIK

        Gezmek ve dolaşmak sizi en fazla rahatlatacak alanlar. Dış ortamlarda vakit geçireceksiniz. Yakın çevrenizle anlaşmazlık yaşadığınız konuları geride bırakmak isteyeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ