Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Venüs, İkizler burcuna geçecek. İlişkilerimizde özgür, meraklı ve iletişimi yüksek yönlerimizi vurgulayacak. Bir burçta 3 hafta kalan Venüs, romantizmden çok aklımızı çalıştırarak duygusal alanlarımızda mantığımızla hareket etmemizi sağlayabilir. Entelektüel konular ve edebiyat ilgimizi daha fazla çekebilir. İlişkilerimizdeki sorunları konuşup halletmek isteyebiliriz.

        KOÇ

        Bugün itibarıyla 3 hafta boyunca yakın çevrenizle ilişkilerinizi artırıp onların sorumluluklarını üstlenebilirsiniz. Satış, pazarlama ve reklam işleriyle uğraşanlar ilişkilerini güzelleştirebilirler.

        BOĞA

        3 hafta boyunca maddi konularda kazanımlarınızı artıracak ilişkiler kurabilir, güzellikler görebilirsiniz. Para kazanma isteğiniz artacak ama bir yandan da para harcamaya başlayacaksınız.

        İKİZLER

        Hayatınızı ve görüntünüzü güzelleştirmek, sosyal olmak için uğraşacaksınız. Kendinize vakit ayıracaksınız. Önümüzdeki 3 hafta boyunca kendinizi şımartacağınız şeyler yapacaksınız.

        YENGEÇ

        Sizi sosyal anlamda zorlayacak olan Venüs, özel hayatınızda ve iş konularında fedakârlıkları hayatınıza taşıyacak. 3 haftalık dönemde, gizli saklı iş ve ilişkilerden hoşlanabilirsiniz.

        ASLAN

        Sosyal çevrenizde ilişkilerinizi güçlendirmenin yolunu bulacaksınız. Arkadaşlarınızın sorumlulukları veya girişilecek bir grupsal çalışma size kendinizi çok iyi hissettirecek.

        BAŞAK

        Kariyeriniz ve iş hayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklar iş yükünüzü artırsa da, ilişkilerinizin iyi ve güzel olması sonucunda şartları lehinize döndürebilirsiniz.

        TERAZİ

        Yabancı ortaklı işler, seyahatler, hukuk, eğitim, medya, ticaret alanlarınızda güzelleşmeler yaşayabilirsiniz. Tanımadığınız veya daha az tanıdığınız insanlarla paylaşımınızı artırabilirsiniz.

        AKREP

        Başkalarının kaynaklarından yararlanabilir, banka, kredi, faiz, nafaka, prim ve sigorta konularından büyük fayda görebilirsiniz. İnsanlar, 3 hafta boyunca size fazlasıyla yardım edecekler.

        YAY

        Özel hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği bir dönem içinde olacaksınız. Ortaklaşa işlerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız artmaya başlayacak.

        OĞLAK

        İş alanlarınız güzelleşecek. İlişkilerinizde iletişiminizi yükselterek hareket edebilirsiniz. Bu etkilerden sağlığınız da olumlu etkileniyor. İş arkadaşlarınızla paylaşımlarınız artabilir.

        KOVA

        Aşk hayatınızda romantizm rüzgârları öne çıkabilir. Çocuğunuz varsa ona olan sevginiz her şeyin üstünde olabilir. Beyninizi çalıştıran spor faaliyetleriyle uğraşmak hoşunuza gidecek.

        BALIK

        Venüs, ev ve aile hayatınızı etkileyecek. Ailenizle olan paylaşımlarınız artabileceği gibi, evinizde olmaktan da zevk alacaksınız. Aile büyüklerinize olan düşkünlüğünüz artabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ