Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün Ay, Kova burcunda dolaşacak. Özgürlüğümüze ve bireyselliğimize düşkün olabiliriz. Olan biteni konuşmak ve grupsal çalışmalar içinde olmak bizim için önemli olacak.

        KOÇ

        Sosyal çevrelerde kolay tepki vermeye açık olacaksınız. Parasal meselelerin arkadaşlarınızla aranıza girmesine izin vermeyin.

        BOĞA

        Göz önünde olacağınız ortamlarda ve özel hayatınızda anlaşmazlıklara açık olabilirsiniz. Esnek olursanız işler daha kolay ilerler.

        İKİZLER

        Bazı düzenlemeler yapmak isteseniz de kafanızdaki düşünceler buna engel oluyor. Dış ortamlarda kolay tepki vermeye açıksınız.

        YENGEÇ

        Bugün, sezgisel ve derinden ilerlemeyi tercih edebilirsiniz. Özel hayatınızda çok kolay tepki vermeye meyilli olacaksınız.

        ASLAN

        Özel ilişkilerinize yoğunlaşacaksınız. Aile hayatınızda zorlanmalara açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle dış ortamlarda bulunun.

        BAŞAK

        Günlük işlerinizin peşinden gidebilirsiniz. İşlerinizi hallederken yakın çevrenizdeki insanlara vereceğiniz tepkilere çok dikkat etmelisiniz

        TERAZİ

        Hayattan keyif almak isterken tepkileriniz nedeniyle özel yaşantınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aktiviteler gününüzü doldurabilir.

        AKREP

        Aile hayatınızda çok kolay tepki vermeye meyillisiniz. Yaşadığınız bazı olayları anlamlandırmak bugün size kolay gelmeyebilir.

        YAY

        İşler istediğiniz gibi gitmediğinde çok kolay tepki verebilirsiniz. İlişkilerinizde zorlandığınız konular geride kalmaya başlayacak.

        OĞLAK

        Sosyal çevrenizdeki organizasyonlarda kolay tepki vermeye açık olacaksınız. İş hayatınızda olaylar yoluna girmeye başlayacak.

        KOVA

        Plan ve programlarınızı yaparken dış ortamlardan gelecek bazı müdahaleler sizi sinirli kılabilir. Hayatınız giderek renkleniyor.

        BALIK

        Dş ortamlardaki tepkileriniz ve karşılaşacağınız tepkiler sizi ruhen yorabilir. Bugün, önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ