Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/GAZETE HABERTÜRK

        Bugün gökyüzünde oluşan bu haftanın en olumlu açısı Merkür- Plüton etkileşimiyle, araştırma yapacağımız ve derine inmek isteyeceğimiz işlerimiz için son derece olumlu etkiler altında olacağız. Önemli ve güçlü insanlardan, fikirlerimiz veya uygulamaya koyacağımız bazı konular için destekler alabiliriz.

        KOÇ

        İş konularında sizden daha yetkili olan insanlarla konuşabilirsiniz. İş konularına yaklaşımınız maddiyatçı olabilir ama parasal konularda çözüme yönelik hareket edeceksiniz.

        BOĞA

        Dış ortamlarda etkili ve güçlü insanlar, hayatınıza yönelik kararlarda size önayak olabilirler. Seyahat, eğitim, hukuk veya ticaret konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak.

        İKİZLER

        Başkalarını henüz haberdar etmediğiniz planlarınız için kafanızda güzel çözümler ve süreçler üreteceksiniz. Düşünce gücünüz sağlam olacak. Edebiyat veya yazımla uğraşıyorsanız şanslı bir gün.

        YENGEÇ

        Bugün, partnerinizden veya ortağınızdan geleceğinize dayalı işleriniz için güzel yardımlar alabilirsiniz. Önemli organizasyonlar için konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artabilir.

        ASLAN

        İş arkadaşlarınız veya çalıştığınız ortamlardaki güçlü insanlar, kariyeriniz adına arkanızda olacaklar. İşinizi bilinçli ve etkili bir şekilde yapmanız size çok güzel kapılar aralayabilir.

        BAŞAK

        Hayatın keyifli yönlerine odaklanan güçlü yapınızla dış ortamlara dayalı işlerinizde harikalar yaratabilirsiniz. Diğer insanlarla anlaşmakta zorlanmayacak, düşüncelerinizi onlara sunabileceksiniz.

        TERAZİ

        Aile hayatınızda düşüncelerinden yararlanacağınız bir insan, ortaklaşa para alanlarınızda size yardımcı olabilir. O insanın fikir ve deneyimleri sorunlara çözüm bulmak adına sizi rahatlatabilir.

        AKREP

        Yakın çevrenizde bulunan bir insandan özel hayatınız veya ortaklı işleriniz adına istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Özel hayatınızda fikirlerinizi son derece etkili bir biçimde ortaya koyuyorsunuz.

        YAY

        Bugün, maddi konularda gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. İş getirileriniz size güzel fırsatlar sunabilir. Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili konularda kendinizi iyimser hissedeceksiniz

        OĞLAK

        Eğlenceye, sanata ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Kişiliğinizdeki değişimler hayata eğlenceli bir perspektiften bakmanıza neden oluyor.

        KOVA

        Güçlü gözlem yeteneğiniz ve doğru yönlendirmelerle, aile hayatınızda veya emlak alım satım konularında kafanız çözüme yönelik çalışacak. Gizli insanlardan destek alabilirsiniz.

        BALIK

        Sosyal çevrenizdeki güçlü ve etkili insanlardan iletişime dayalı her türlü konuda istediğiniz yardımı alabileceksiniz. Bugün, gücünüzü sosyal ortamlarda iyi bir şekilde ortaya koyacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ