Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haziran ayı burç yorumları Hande Kazanova yorumladı
        1

        KOÇ BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında yakın çevrenizle oldukça ilgili olacaksınız sevgili koç ve yükselen Koçlar. Akraba veya kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yüzeysel ama bir o kadar da çok yönlü olabilirsiniz. Parasal konularda çözüme yönelik hareket etmeniz devam edecek. Haziran başı biraz zor açılarla dolu bu yüzden önemli işlerinizi 05 haziran da oluşacak olan yeniaydan sonra devreye sokmaya çalışmalısınız.

        2

        02 -03 Haziran da yanıltıcı ve aldatıcı etkilere açık olabilirsiniz. Fikirleriniz, beklenmedik olayların cereyan etmesi, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde hayalkırıklıkları yaşamanıza neden olabilir. Yine bu tarihlerde satış, reklam, pazarlama işlerinizde gözünüzü dört açmalı ve aldatıcı etkileri hesaba katarak yolunuzda ilerlemelisiniz. Bir yandan kararsız, stabil olmayan koşullar bir yandan hayatın desteklememesi ve bazı ilişkilerinizde oluşan bozulmalar 03-04 haziran tarihlerinde devrede olabilir.

        3

        05 haziran da oluşan yeniay, iletişim, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, ulaşım alanlarınızdaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı destekliyor. Kararlarınızı bu yeniay uygulamaya koymalısınız. Yine iletişime dayalı işlerinizde farklı ve değişik teklifler ve uygulamalar oluşabilir. İlişkilerinizde abartılı hareket etme ileride işlerinizde sıkıntılara sebep olmasın.

        4

        06 haziran bozulan ilişkilerinizi tamir etmek için elinize fırsatlar geçebilir. Akraba, kardeşlerinizle ya da yakın çevrenizle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

        09 Haziran’da maddi konularda çabuk sinirlenebilir ve gelişen olaylar karşısında ters tepkiler verebilirsiniz.

        5

        12 Haziranda yakın çevrenizle esnek, rahat ve farklı planlar içine girebilirsiniz. Yine iletişim ve bilgisayar sektöründe farklı teknikler, güzel oluşumlara yer açmalısınız.

        13 Haziran da yakın çevrenizle iletişiminiz daha hızlanıyor. Fikirlerinizi başkalarına konuşma ve yazma yoluyla ileteceksiniz. Tartışmalar, konuşmalar çok sayıda kontak gündeme gelebilir. Anlaşmalar yapmak için de uygun bir dönem. Öğrenme isteğiniz artıyor. 14 Haziran’ da hayatınız renkleniyor. Faklı deneyimlere açıksınız ve kısa vadeli planlarla, konuşmalarla yeni projeler ve planlar ortaya koyulabilir.

        6

        17 Haziran itibarıyla ailenizle bağlantılarınız ve temaslarınız artacak. Evinizi düzenleme, tadilat, tamirat, dekorasyon, boya, badana işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Yine bahçe düzenlemeleri, evinizi yenileme, yeni bir eşya alma gibi etkileriniz yüksek. Ailenizle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Aile içi dargınlıkları sona erdirmek, sıkıntılı durumları çözüme kavuşturmak manen sizi rahatlatabilir. Aile bireyleri arasında arabuluculuk yapabilirsiniz. Yine bu dönemde evinizde misafir ağırlamak, daha çok ev hayatınızda sosyal olmak önem kazanıyor.

        7

        18 Haziran civarında gerginlikler, yaptığınız işlerde sorunlar gözünüzde büyüyebilir. Bu dönemde 6. hissiniz kuvvetli olacak ama en ufak bir pürüzde herşeyi gözünüzde fazlasıyla sorunlu ve problemli hale getirebilirsiniz. Geleceğinize yönelik işlerde, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve yabancılarla olan işlerinizde cesaretsizlikler, hayalkırıklıkları oluşabilir. Kalıcı kararlardan kaçınmakta fayda var. Unutmayın, herşeyi bu kadar ciddiye almamalısınız. Bu dönem geçtikten sonra olayları daha net ve farklı göreceksiniz.

        8

        20 Hazirandaki Dolunay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, ticaret, hukuk, medya alanlarınızda bazı hassas oluşumları karşınıza getirebilir. Bu işlerinizde önemli sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Yine uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler devrede olacak. Bir yandan da iletişim, satış, pazarlama gerektiren işlerinizde yanıltıcı etkilere sahipsiniz. Kolaylıkla bu konularda kafanız bulanık ve kararsız olabilir. Duyacaklarınızdan kolay etkileneceksiniz. Fikirsel olarak kendi yetenek ve becerilerinizden şüpheye düşebilirsiniz. Önemli konuşmalar, anlaşmaları bu dolunay zamanına denk getirmemeye çalışın. Seyahatlerde sorunlar ve engellerle karşılaşmamak adına önlem almanızada fayda var.

        9

        21 Hazirandan sonra ailevi konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Ebeveynlerinizin hayatında önemli olaylar oluşabilir. Ailenizin size ihtiyacı olabilir. Geçmiş konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle ilişkinizi güçlendirebilir, ev hayatınızda değişikler için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde güvenliğinize önem verin. Yeni işler, güzel ve farklı konuşmalar keyfinizi yerine getirecek. 23-26-27 Haziran işlerinizde güzel sonuçlara yatkınsınız.

        10

        30 Haziranda Mars’ın düzelmesiyle beraber sorun yaşadığınız konularda çözülmelere ve rahatlamalara merhaba diyeceksiniz. Enerjinizi parasal konularda daha rahat ortaya koymaya başlıyorsunuz.

        30 Haziran itibarıyla aile hayatınızdaki iletişiminize ağırlık vereceksiniz. Evle ilgili planlar, ev değiştirme, ev alım, satım işlerinin üzerine düşme gibi konular hayatınızın merkezine yerleşebilir. Artık ailenizle ilgili konularda geleceğe odaklanma zamanı sevgili koçlar.

        11

        BOĞA BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayı en gergin ve parasal anlamda en stresli aylarınızdan bir tanesi sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Bir yandan para kazanmak için kendinizi ortaya koyacak, doğru iş bağlantıları kurarak görüşmeler yapacaksınız ama diğer yandan da sosyal çevrenizde arkadaşlarınızın sizi yanlış yönlendirmesi, belki gelecek ile ilgili atılan kararsız adımlar, sizi bazı noktalarda zorlayacak. Özellikle de parasal konular ve sıkıntılı zamanlar, Haziran başında devrede.

        12

        02 Haziran’da sosyal çevrenizdeki insanların kararsızlıkları, yanlış yönlendirmeleri, onlarla olan ilişkilerinizde parasal anlamda birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntılar yaşamanıza sebep olabilir.

        03 Haziran’da da bu etki devrede olacak. Bu yüzden 02 Haziran ve 03 Haziran’a denk gelen günlerde önemli anlaşmalardan kaçınmak yerinde olur. Yine ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar ve hayal kırıklıklarına açıksınız. Özellikle 03 Haziran’da parasal konularda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz.. Eşinizle ve partnerinizle 03 Haziran ve 04 Haziran tarihlerinde karşı karşıya gelme, birtakım sıkıntılar yaşama ihtimaliniz söz konusu.

        13

        05 Haziran’da para evinizde bir Yeniay gerçekleşecek. Bu tarih ve ondan sonraki 15 gün boyunca para ile olan yeni çözümlemeleri, yeni adımları, yeni bağlantıları, yeni fırsatları devreye sokabilirsiniz. Eğer kafanızda şu son zamanlarda parasal konularda yaşadığınız sıkıntılar üzerine herhangi bir değişiklik yapma ya da önemli kararlar alma varsa, bu tarih ve sonrasında bu süreci kullanmaya özen gösterin.

        14

        06 Haziran’da, özellikle parasal konularda güzel sonuçlar elde etmeye yatkınsınız. Kadınlarla yapılacak işlerden yana şanslı etkileşimler söz konusu.

        09 Haziran, özel hayatınızda bazı zorlanmalar, sevdiğiniz insanla anlaşamama, ona karşı agresif tutumlar, sert söylemler altında olma ihtimaliniz yüksek. Bu süreçte sizi biraz bencil bulabilir ve siz de onun enerjisini ve tutumlarını beğenmeyebilirsiniz. Karşılıklı anlaşmaya ve uzlaşmaya varmak önemli olacak.

        15

        12 ve14 Haziran’da güzel destekleriniz var, hayata esnek bakacaksınız. Bir yandan da beklenmedik gizli yardımlar, beklenmedik gizli oluşumlardan elde edeceğiniz paralar da hayatınızı rahatlatabilir ve güzelleştirebilir.

        13 Haziran’dan sonra tam anlamıyla parasal konulara odaklanıyorsunuz. Daha fazla parayı konuşacaksınız, daha fazla ticari becerilerinizi ortaya çıkarmak isteyeceksiniz; akılınız daha mantıklı, daha pratik, daha aktif, daha hareketli çalışıyor olacak. Birden fazla iş bağlantısı kurmak, yine paraya dayalı görüşmeler ve konuşmalar yapmak için de uygun bir süreç.

        17 Haziran’dan sonra yakın çevre, akraba ve kardeşler alanında daha keyifli bir sürece giriyorsunuz. Kardeşlerinizle olan bağlantılarınızı ve ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

        16

        18 Haziran önemli tarihlerden bir tanesi. Bu senenin en etkili gezegen hareketlerinden bir tanesi devreye giriyor. Özellikle belirsizlik, karmaşa ve hayatın günlük akışında sorunlar yaratan bu etkileşim; sizin sosyal çevreniz, geleceğe yönelik işleriniz ve bütün bunların parasal bağlantılarıyla alakalı konuların içeriği olacak. Bu süreçte ilişkilerinizde her şeyi olabildiğince sadeleştirmeli, parasal konularda da sadeleşmeye gitmeli, hırslarınızı ve amaçlarınızı iyi bir şekilde sorgulamalısınız. Zaman zaman hayal kırıklıkları, cesaretsizlik, zaman zaman negatif düşünceler; iş veriminizi ve üretkenliğinizi etkileyebilir, kendinizi birazcık daha güvensiz hissedebilirsiniz. Özellikle sosyal çevrenizde oluşan bu güvensizlik hissiyatı, daha da zor ortamlar oluşturmanıza neden olabilir. Bu süreçte kalıcı kararlar almamaya özen göstermelisiniz çünkü değişim için de uygun bir süreç olmayacak. Ortak parasal konular için de önemli değişimlerden kaçınmakta fayda var.

        17

        Arkadaşlarınızın hayatındaki zorlanmalara da bu süreçte şahit olup onların parasal bir sorumluluğunu üstlenmek durumunda kalabilirsiniz ama ben derim ki, bu tarihte böyle bir yardım talebi gelirse, bence yapmayın, yapacaksanız da en azından bu işin sonucunda o yaptığınız yardımın geri dönmeyeceğini bilerek yapın. O zaman daha rahat edeceksiniz. Sosyal ortamlarda sağlığınıza da gerekenden daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

        20 Haziran; yanılgıların, aldanmaların devreye gireceği, parasal konularda dengeyi sağlamakta zorlanacağınız tarihlerden bir tanesi. Bu tarihteki Dolunay, ortaklaşa para hanenizde gerçekleşiyor olacak. İşte bu dönemde ortaya çıkacak bir borç, bir para ödemesi, beklediğiniz parayı alamamaya, yaptığınız yatırımların istediğiniz noktaya gelmemesine sebep olabilir. Hayata karşı biraz daha esnek olmak ve her şeyi bu kadar ciddiye almamak, bu dönemin en önemli ilacı olacak. Bu tarihten sonra artık tam anlamıyla rahatlayacaksınız.

        18

        23 Haziran, parasal konularda riskli işler içindeyseniz, borsada yatırım yapıyorsanız- dövize dayalı konularda durumları toparlayabileceğiniz bir gün olabilir. Aynı zamanda 23 Haziran ve 26 Haziran civarında abartılı hareketlerden ve tavırlardan kaçınmakta yine fayda var. Hep minimalize olduğunuz müddetçe, çok ciddi sıkıntı yaşamayacaksınız ve 26 Haziran’da bozulan ilişkilerinizi ya da sosyal ortamlarda bozulan bazı işlerinizi tamir edebilir, arkadaşlıklarınız için fedakarlıklarda bulunabilirsiniz.

        30 Haziran itibarıyla artık hayatınızda size sıkıntı yaratan, bilinmedik, kontrolünüz dışındaki olayların geride kaldığını görmeye başlayacaksınız. İlişkilerinizde daha düzgün, bir anlamda da daha olumlu enerjiler devreye giriyor. Bu tarih ve sonrasındaysa iletişimsel konularınız hızlanacak.

        19

        İKİZLER BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Yaz aylarında her şey sizin için birazcık daha hareketli akarken bir yandan da ikili ilişkilerinize ve aile hayatınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekecek. İş ilişkilerinizde birtakım sıkıntılar ve problemler yaşama ihtimaliniz yüksek sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

        20

        02 Haziran’da kişisel girişimlerinizde, toplum önünde beraber çalıştığınız insanların sizi yanıltma ihtimaline karşı dikkatli adımlar atmalısınız. Olayları çok net göremeyeceksiniz. Yine iş hayatınızda yaşadığınız hayal kırıklıkları, bazı noktalarda işinizden soğumanıza ve işinizle ilgili konularda da birtakım sıkıntılar yaşamanıza neden olabilir. Bir yandan da kendinizi iş konularında gereksizce feda etme, karmaşalara düşme, etki altında kalma ve çabuk çözülme riskine karşı da dikkatli olmalısınız.

        21

        03 Haziran, özel hayatınızda çok ciddi sıkıntıların, problemlerin, yaşanacak sorunların habercisi olabilir. Sevdiğiniz insanın sorumluluklarını üstlenmek istemeyebilirsiniz, bunu ağır bulabilirsiniz ya da o sizin çok sorumsuzca davrandığınızı düşünerek buna göre hareket edebilir. Bu süreçte birbirinizle anlaşmak kolay olmayacak çünkü hayat, ilişkinizi desteklemeyecek ve aranızdaki ilişkide birtakım kopuşların ve sıkıntıların devreye girdiğini göreceksiniz. Aynı şekilde hem ailenizle hem özel hayatınız hem de iş ilişkilerinizde özellikle 02 ve 03 Haziran tarihlerinde dikkatli adımlar atmak durumundasınız.

        22

        04 Haziran da ilişkilerinize dikkat edin. Kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla aranıza bir duvar örebilirsiniz. Gerçek duygularınızdan ona bahsetmek, ona açılmak kolay olmayacak. Aranızda bir sıkıntı ve problem varsa iletişime geçerek bütün bunları aşabilecekken sevdiğinize kendinizi ifade etmek, anlatmak, göstermek kolay olmayacak. Bu da ilişkinizde büyük çıkmazları ve büyük kopuşları ve bitişleri tetikleyebilir. Bir yandan aile hayatınızda ve ailevi konularda da kendinizi iyi hissedeceksiniz ama bu iyimserlik, abartıyı ve müsrifçe davranışları arttırabilir...

        23

        05 Haziran’daki Yeniay, kişisel girişimlerinizle ilgili önemli bir Yeniay. Belki ilişkileriniz anlamında bu ay çok iç açıcı olmayabilir ama bir yandan da kendi istekleriniz, beklentileriniz, kendi kuracağınız ilişkiler anlamında da size yeni olasılıkları getirecek. Bu yüzden de kafanızdaki plan ve projeleri uygulamaya koymanın tam zamanı.

        06 Haziran, özellikle kendinizi sosyal hissedeceksiniz. Çevrenizden bir insan hoşunuza gidebilir. Aşk hayatınızda sevdiğiniz, flörtleştiğiniz insanla bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz ya da size yeni bir insan tanıştırılabilir, birine aşık olabilirsiniz.

        09 Haziran’da iş hayatınızda biraz sıkıntılı bir süreç olacağını belirtebilirim. Bazı fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz ya da size karşı yapılacak bir hamle, size karşı söylenecek bir söz çok kolay tepki vermenize ve çok sinirli hareket etmenize sebep olabilir.

        24

        13 Haziran itibarıyla kendinizi rahat ifade etmeye başlıyorsunuz. Konuşmak, anlatmak, paylaşmak önem kazanıyor. Konuşma ve görüşmeleriniz artabilir. Kafanızdaki plan ve projeler için üzerinizde istediğiniz o enerjiyi hissedebilirisiniz ve bütün bunlar için harekete geçebilirsiniz.

        17 Haziran’dan sonra parasal konularda iyi ilişkiler kuracağınız bir üç haftalık döneme giriyorsunuz. Para kazançlarınızı arttırabileceğiniz gibi bir yandan da lüks tüketime olan meyliniz artabilir. Güzel objelere, eşyalara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

        25

        18 Haziran önemli bir tarih. Bu tarihte özel hayatınızda ya da ortaklaşa işlerinizde birtakım karmaşalar, belirsizlikler, hayatın günlük akışında birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte özel hayatınızda her şeyi olabildiğince sadeleştirmeli, hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulamalısınız. Birtakım hayal kırıklıkları, cesaretsizlikler, pesimist ve negatif düşünceler sizin iş veriminizin, özel hayatınızın ve ilişkilerinizin üretkenliğini etkileyebilir. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz ya da güvensiz hissediyor olmanız daha da güvensiz koşulların oluşmasına sebebiyet verebilir. Aynı şekilde bunu partneriniz de hissediyor olabilir. Her şeyi bu kadar ciddiye almamanız gerektiğini öğrenmeli ve bu süreçte kalıcı kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Yine bu süreçte eşinizin ya da partnerinizin hayatında birtakım fiziksel sağlık problemleri de oluşabilir. Bu süreçte hem var olan ilişkilerinize hem de ortaklaşa atılacak her tür adıma lütfen çok dikkat edin.

        26

        20 Haziran’da girişimleriniz konusunda çok kolay manipüle edilebilir, çok kolay kandırılabilirsiniz. Gözden kaçırdığınız detaylar özellikle iş hayatınızda birtakım sıkıntı ve problemlere sebebiyet verebilir. Bu yüzden 18-20 Haziran tarihlerinde çok önemli anlaşmalar yapmamaya özen gösterin. Keza 20 Haziran’daki Dolunay, yine özel hayatınızda önemli kararları tetikleyecek. Hayatınızla ilgili çok önemli kararlar alacaksınız. Var olan ilişkinizde bitişler, kopuşlar, büyük hayal kırıklıkları, sıkıntı ve sorunların özellikle eşinizin/partnerinizin ailesinden ya da sizin ailenizden kaynaklanması gibi durumlar da söz konusu.

        21 Haziran’dan sonra tam anlamıyla kendinizi parasal konulara odaklayacaksınız. Para hesabınızı yapmak, yatırımlarınıza odaklanmak, gelirlerinizi arttırmak, girişimlerinizin karşılığını almak önemli.

        27

        23-26 ve 27 Haziran tarihleri, parasal girişimleriniz için destekleniyorsunuz. Özellikle de bir ev almayı düşünüyorsanız 26 Haziran’da harekete geçebilirsiniz.

        30 Haziran’dan sonra enerjinizde düzelmeler görülmeye başlayacak çünkü yaklaşık üç aydır gerileyen Mars, düzelmeye başlıyor. İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda son bir aydır karşılaştığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını görüyor olacaksınız.

        28

        YENGEÇ BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında sosyal çevrenizde konuşma ve görüşmeleriniz bir yandan devam ederken bir yandan da plan ve projelerinizi oluşturmanın tam zamanı olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Haziran başı biraz zorlayıcı etkilerle dolu.

        02 Haziran’da özellikle yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, daha az samimi olduğunuz insanlarla olan bağlantılarınızda birtakım sıkıntılar, hayal kırıklıkları ve problemler oluşması söz konusu. Kolay kandırılmalara meyillisiniz. Bu yüzden aldanmalara, karşı tarafa fazla paye verme gibi durumlara karşı dikkatli olun. Enerjiniz düşük çalışacağından seyahatlerinizde sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat edin.

        29

        03 Haziran’da özellikle iş hayatınızdaki sorumluluklarınız, sağlığınızı olumsuz etkileyebilir. Bu sorumlulukların fikirsel olarak ve bedensel olarak sizi yorduğunu, hayatın sizi desteklemediğini, iş koşullarınızın sizi mutsuz ettiğini görebilirsiniz. Oluşacak birtakım olaylar karşısında hayatın sizi desteklemediği fikri ağır basabilir. 02 ve 03 Haziran’da önemli görüşmeleriniz, toplantılarınız ve fikir alışverişleriniz olacaksa başka bir güne ertelemekte fayda olacak.

        04 Haziran da biraz zorlayıcı tarihlerden bir tanesi. Kendinizi fazlasıyla yalnız ve mutsuz hissetmeniz söz konusu. Bekli de işinizi mutluluğunuza tercih etmek durumunda olmanız, işinizin ağır sorumlulukları, hayata bir parça da olsa negatif bakmanıza sebebiyet verebilir. Bir yandan yakın çevrenizdeki güzel oluşumlar, hayatı daha farklı algılamanıza sebep olacak ama işinizle ilgili olumsuzluklar kafanızı da fazlasıyla kurcalayacak.

        30

        05 Haziran’daki Yeniay, diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Bu Yeniay, sizin kadersel alanınızda oluşuyor. Kaderinizin ipleri elinizde olmayacak. Bu yüzden önemli girişimlerden kaçınmanız, acele kararlar almamanız bu Yeniay’da çok önemli olabilir.

        06 Haziran, kendinizi yalnızken daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Bir yandan da gizli oluşumlara daha fazla meyillisiniz, gizli-saklı olaylar sizi daha fazla heyecanlandıracak ya da bir ilişkiyi kafanızda fazlasıyla idealize ederek onu gözünüzde büyütebilecek ve platonik bir ilişki içinde kendinizi bulabileceksiniz.

        31

        09 Haziran’da sosyal ortamlarda sinirli hareketlerinize karşı dikkatli olun. Hırslı yapınızla aslında söylediğiniz birçok şeyi hemen harekete geçerek yapmak isteyeceksiniz ama koşullar ve şartlar buna izin vermediğinde özellikle başkalarını iğneleme, inatçılık etme gibi durumlara karşı hazırlıklı olun.

        12 Haziran’da olumlu etkiler altındasınız. Özellikle kariyerinizde geri planda durduğunuz, başkalarına yardım ettiğiniz konularda güzel sonuçlar almaya ve farklı yöntemlerle hareket etmeye, farklı ilişkiler kurmaya açıksınız.

        32

        13 Haziran itibarıyla iletişimizde birtakım kısılmalar söz konusu olabilir. Kendinize yönelik olacaksınız. Bu süreç esnasında çok fazla gözlemsel olabilirsiniz. Yine Merkür’ün bu geçişi sırasında gizli düşmanların kulaklarınızı sıkça çınlatması, arkanızdan konuşması, dedikodunuzun dönmesi gibi durumlar söz konusu olabilir. Burada, ifadenizi tam anlamıyla aktive edemediğiniz için yazarak kendinizi ifade etmek daha önem kazanıyor. Bu yüzden eğer yazarsanız ya da yazarlıkla ilgili bir işiniz varsa Merkür’ün bu alanınızda hareket ediyor olması, bir anlamda sizin işinize yarayabilir.

        14 Haziran’da iş hayatınızda beklenmedik durumlara ve koşullara kolay adapte olacaksınız. Farklı ve değişik olan her şey daha fazla ilginizi çekecek.

        33

        17 Haziran’dan sonra biraz dış görüntünüze önem vermek isteyeceksiniz. Uzun zamandır geri planda durduğunuz sosyalliğinizdeki o çekilmelerin, artık geride kaldığını göreceksiniz.

        18 Haziran itibarıyla özellikle yabancılarla yaptığınız işlerde, iş seyahatlerinizde, eğitim konularında birtakım belirsizlikler, karmaşalar ya da hayatın günlük akışında birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Cesaretsizlik, isteksizlik, hayal kırıklıkları sizi esir almasın. Bu alanlarda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Belki katıldığınız bir seyahat veya eğitim programı kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir ama her şeyi bu kadar ciddiye almayın ve bu süreçte lütfen kalıcı kararlar alarak yolunuzda ilerlemeyin. Değişim için iyi bir süreç olmayacak. Uzak yollarda fiziksel sağlığınıza dikkat etmeye özen gösterin.

        34

        20 Haziran, fikirsel olarak sizi desteklemeyen tarihlerden bir tanesi. Özellikle yurtdışı kaynaklı işlerinizde, eğitimsel konularda, medyada birtakım sorunlar olabilir. İş yaptığınız insanların sizin üzerinizde olumsuz etkileri söz konusu olacak. Kolay kandırılmalara, aldanmalara açık olacaksınız. Kendinizi iyi ifade edememekten kaynaklı olarak eğer bu süreçte bir anlaşma ve sözleşme gündeme gelirse yanılma ve hayal kırıklığına uğrama ihtimaliniz çok yüksek. 20 Haziran’daki Dolunay, sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. Belki de işinizde alınan, size bildirilen bir karar hiç hoşunuza gitmeyebilir ya da bu karar neticesinde kendinizi mutsuz, umutsuz, yalnız ve kırgın hissediyor olabilirsiniz. Bu yüzden işinizdeki ve sağlığınızdaki değişimlere bu Dolunay’da açıksınız.

        35

        21 Haziran itibarıyla enerjiniz yükselmeye başlıyor. Kendinizi ve kimliğinizi güçlü bir şekilde ortaya koyacaksınız. Plan ve proje yapmak için geride durduğunuz konu ve olaylar artık bir şekilde sona eriyor. Kendinizi her zamankinden daha fazla güçlü göreceksiniz. Sağlığınızda da olumlu gelişmeler söz konusu.

        23 Haziran’da beklenmedik, farklı birtakım oluşumlar, özellikle iş hayatınızda sizi etkileyecek. İşinizle ilgili beklenmedik yerlerden göreceğiniz değişik fırsatlar, önünüzü açabilir.

        26 Haziran’da sıkıntı yaşadığınız konularda kolay toparlanmasını bileceksiniz. Buradaki en büyük yardımı, hayatınızdaki partnerinizden alabilirsiniz. Parteriniz size birçok konuda yol gösterebilir. Onun sözünü dinleyin lütfen.

        36

        27 Haziran, bir eğitim programına, kursa, seminere yazılmak, kendi kişisel gelişiminizi bir üst noktaya taşımak için uygun bir zaman dilimi. Aynı zamanda yabancı ortamlarda kendinizi daha iyi ilişkiler içinde bulacaksınız.

        30 Haziran’da aşk evinizde gerilemesine devam eden, çocuklarınızla ilgili konularda, aşk hayatınızda sıkıntı yaşadığınız noktalarda size enerji anlamında sıkıntılar çıkartan Mars, düzelmeye başlıyor. Artık hem aşk hayatınızda hem çocuklarınızla ilgili konularda hem de spekülatif işlerde daha doğru bir enerjiyle hareket ediyor olacaksınız. Bu tarih itibarıyla artık kendinizi ifade etmek öne geçecek, daha fazla kendinizi göstermek isteyeceksiniz. İşleri yoluna koyma ve pratik çözümler üretebilme beceriniz artacak, daha çabuk harekete geçebilecek ve uyum sağlayabilme yeteneğiniz sayesinde etrafınıza ayak uyduracaksınız.

        37

        ASLAN BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında bir yandan kariyerle ilgili konuşma ve görüşmeleriniz hızlanırken diğer yandan da sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz daha da kuvvetlenecek. Bir anlamda kendinizi organizasyonlar ve aktiviteler içinde bulacaksınız sevgili Aslanlar. Hemen Haziran başında sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızla girişeceğiniz parasal işlerinizde dikkatli adımlar atmalısınız. Bir anlamda borç alışverişlerinden kaçının. Arkadaşlarınız sizden yardım isteyebilir veya siz birtakım parasal sıkıntılardan kaynaklı olarak onları devreye sokabilirsiniz. Her iki taraf arasındaki bu alışverişte, fedakar tavırlar yüksek olacağından özellikle 02-03 ve 04 Haziran tarihlerinde borç alımından uzak durun ve parasal işlerinizde dikkatli adımlar atın.

        38

        03 Haziran’da devreye giren olumsuz açılarla beraber özel hayatınızda, aşk hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantılarınızda birtakım sıkıntılar, sorunlar ve problemlerle karşılaşabilirsiniz. Sorumlulukların kişiliğinize fazlasıyla ağır geldiğini göreceksiniz ve bu sorumluluklar canınızı sıkabilecek. İlişkilerinizden beklediğiniz desteği göremeyeceğiniz birkaç gün içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde birtakım gerilimler, zorlanmalar, onlarla anlaşamama, kendinizi ilişkilerinizde yeteri kadar ifade edememe gibi durumlara karşı da dikkatli olmakta fayda var.

        39

        05 Haziran’da sosyal çevre alanlarınızda oluşan bir Yeniay gerçekleşiyor. Bu Yeniay yeni partilerin, yeni aktivitelerin, yeni grupsal organizasyonların habercisi olabilir. Bu Yeniay ile beraber geleceğinize yönelik önemli yeni kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle beraber hareket edeceksiniz. Yine bu alanda kurduğunuz bazı ilişkilerde abartılı iyimser ve coşkulu tavrınız, özellikle parasal konularda hiç düşünmeden hareket ettirebilir.

        06 Haziran, arkadaşlarınızla yaşadığınız birtakım sıkıntılar, problemler varsa bütün bunları geride bırakacağınız bir gün olabilir. Aynı zamanda sosyalliğiniz tavan yapacak. Meraklı ve iletişimci yanınızla bulunduğunuz çevrelerde insanların sevgisini ve beğenisini kazanacaksınız. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

        40

        09 Haziran’da iş hayatınızda sinirli ve gayretli yapınızla hareket edeceksiniz. Duyacağınız bazı konuşmalar yüznden sinirinizi yakın çevrenizden çıkarabilirsiniz. Anne ve babanızın arasındaki birtakım olaylara karşı vereceğiniz tepkiler fazla olabilir. İğnelemekten, insanlara laf sokmaktan gerek iş hayatınızda gerek özel hayatınızda kaçınmakta fayda olacak.

        12 Haziran’da yabancılarla yapılacak işler, dış ortama bağlı gelecek planları anlamında arkadaşlarınızla güzel organizasyonlar, plan ve projeler içine girebilirsiniz.

        13 Haziran’da sosyal çevre iletişiminiz artmaya başlayacak. Önünüzdeki 15 gün boyunca aktivitelere ve organizasyonlara katılabilirsiniz. Yine dostlar arasındaki iletişimi sağlamak size düşebilir.

        41

        14 Haziran, hayata esnek bakacağınız günlerden bir tanesi. Farklı insanlar, değişik kültürler, hayatınızda heyecan yaratan bir seyahat karşınıza gelebilir. Yabancılarla ya da yurtdışıyla yapılacak önemli işleriniz varsa önemli anlaşmalar sizi mutlu edebilir.

        17 Haziran ve sonrasındaki birkaç hafta boyunca kendinizi sosyal ortamlardan bir parça da olsa uzaklaştırmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkiler ve sosyal ilişkilerinizden izole olmak, biraz geri planda durmak, hayatın anlamını çözmek, “Nereden geldik, nereye gidiyoruz? Aşk bizim için neyi ifade ediyor?” gibi soruların cevaplarını aramak, yalnızlığı sevmek ve zaman zaman kendi pilinizi şarj etmek için geri planda durabilirsiniz. Var olan ilişkilerinizde ve kariyer hayatınızda bir parça da olsa geri çekilmeler yaşayabilirsiniz ama olaylara geri plandan bakıyor olmanız sizin işinize yarayabilir. Aşk ilişkilerinizde kendinizi kurban etmemeye, platonik ve gizli saklı ilişkiler içinde kendinizi bulmamaya özen gösterin.

        42

        18 Haziran, önemli tarihlerden bir tanesi. Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızdaki sorumluluklar özellikle ortak parasal kararlarda sizi zorlayabilir. Ortak para havuzunuzda, ortak para yatırımlarınızda birtakım belirsizliklere, karmaşalara, hayatın günlük akışında birtakım sorunlara açıksınız. Bu süreçte hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulayabilirsiniz. Hayal kırıklıkları ve cesaretsizlikler, yaşanacak olaylarla karşınıza gelebilir. Negatif düşünmemek ve kendinizi güvensiz hissetmemek önemli olmalı çünkü güvensiz hissettiğiniz noktalarda bazen kendinizin daha tedirgin ortamlar oluşturduğunu da görebilirsiniz. Her şeyi bu kadar ciddiye almamaya önem gösterin ve kalıcı kararlar almamaya çalışın. Sportif bir faaliyetiniz varsa bu süreçte fiziksel sağlığınıza da dikkat etmek önem kazanmalı sevgili Aslanlar.

        43

        20 Haziran’da sosyal ortamlarda oluşturduğunuz birtakım planlarınızda parasal olarak hayal kırıklıkları, sorunlar, koşulların düşündüğünüz gibi çıkmaması gibi durumlar oluşabilir. Bu süreçte önemli anlaşmalara imza atmamaya özen göstermelisiniz.

        21 Haziran’dan sonra artık geri planda durmak önem kazanıyor. Bu dönemi daha fazla plan ve proje oluşturma dönemi olarak görmelisiniz. Bu süreçte sağlığınıza daha fazla özen gösterin. Enerjiniz düşük çalışacak. Ateşli hastalıklar, enfeksiyon hastalıkları bağışıklık sisteminizin çökmesinden kaynaklanabilir. Hayata karşı biraz isteksiz olacaksınız. Ortalarda çok dolaşmadığınızdan arkanızdan iş çeviren insanların varlığı artabilir. Bu yüzden de önemli sırlarınızı kimseyle paylaşmayın. Bu süreci bir içe dönme, plan-proje oluşturma süreci olarak hayatınıza katın.

        44

        23 Haziran sosyal ortamlarda, çevrelerde parasal konularda aşırı iyimser davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber iş yapacaksanız, onlara gereksiz yere tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.. Evet, bir yandan iyimser etkiler altındasınız, birçok işinizde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz ama bir yandan da bol keseden atmaya meyilli olacakınız. Bu yüzden bu konulara dikkat etmekte fayda var.

        26 Haziran’da iş hayatınızda çok güçlü insanlardan parasal destekler göreceksiniz ya da bu konularda güzel gelişmelerin içinde yer alacaksınız.

        45

        27 Haziran tarihinde duygusal olarak hissiyatınız kuvvetli çalışabilir. Hissettikleriniz, düşündükleriniz, kafanızda imgelediğiniz birçok şey karşınıza gelebilir. Oldukça yaratıcı bir süreçte olacaksınız. Belki aklınıza gelen bir şiiri not edebilir, ifadelerinizi yazıya dökmek isteyebilir, aşkınızı içselleştirerek kafanızda daha fazla büyütebilirsiniz. Yine bu süreçte altıncı hissinizi ve gördüğünüz rüyaları es geçmeyin. Sanatsal işlerle uğraşıyorsanız güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

        Haziran Ay’ını ev ve aile alanlarınızda gerileyen Mars’ın düzelmesiyle kapatacaksınız sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Mars’ın ev, aile ve yuva alanlarınızda düzelmesi bu alanlarda yaşadığınız sorunların geride kaldığını müjdeliyor. Yine bu tarih itibarıyla özellikle düşünsel anlamda geri planda olacağınız, iletişiminizde bir parça da olsa zorlanacağınız bir döneme giriyorsunuz. Önemli anlaşmalardan, önemli yazışmalardan kaçının. Yazmaya-çizmeye dayalı işlerinizde bu süreç çok yaratıcı çalışabilir ama göz önünde olmak zorunda olduğunuz işlerde zorlanabilirsiniz.

        46

        BAŞAK BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında göz önünde olacağınız konu ve olaylar, ilişkiler önem kazanıyor sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Bu ay kariyerinizle ilgili konularda önemli gelişmeler içindesiniz yalnız ailevi sorumluluklarınız bu ayı rahat geçirmenize engel teşkil edebilir. Özellikle Haziran başı biraz problematik görünüyor. 02 Haziran’da özel hayatınızda sevdiğiniz insanın birtakım davranışları, net olamaması sonucunda birtakım hayal kırıklıkları, sıkıntılar, aldanmalar yaşamanız söz konusu olabilir.

        47

        03 Haziran’da hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılabilirsiniz. Özellikle erkek figürleriyle ve patronlarınızla anlaşmakta zorlanacaksınız. Sorumluluklarınızı çok fazla üstlenmek istemeyebilir ve bu sorumluluklardan kaçmayı tercih edebilirsiniz. Yine bu tarih, özel ve iş ilişkilerinizde birtakım aldanmalara, birtakım hayal kırıklıklarına açık olacaksınız. Yine 03 Haziran Cuma gününde parasal anlaşmalarda kesinlikle bulunmayın.

        04 Haziran’da bir anlamda kendinizi iyimser hissederken bir yandan ailevi ilişkileriniz ve göz önünde bulunacağınız ortamlardaki ilişkilerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Belki de işinizi aşkınıza, ev ve aile hayatınıza tercih edeceksiniz. Bu dönemde içinizde bir mutsuzluk, büyük bir yalnızlık hissediyor olabilirsiniz. Bu da sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayamamanıza ve aranıza bir duvar, çekmenize neden olabilir. Bu süreçte anne-baba ilişkisine de dikkat edin. Onların da bir şekilde sizi anlamadığını düşünebilirsiniz.

        48

        05 Haziran’daki Yeniay, kariyer hayatınızda önemli karar ve başlangıçları uygulamanız için sizi harekete geçirecek. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizde bitişler görülürken bazı noktalarda da çok güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Bir kapı kapanır, bir kapı açılır misali; bazı işleriniz elinizde kalacak, bazı işlerinizdeyse hiç beklenmedik adımlar, ilerlemeler kaydedeceksiniz.

        06 Haziran’da göz önünde olacağınız yelerde, kalabalık ortamlarda ve kariyer hayatınızda; güzel, keyifli ilişkiler sayesinde patronlarınız veya üstlerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Bir anlamda üzerinizde bir şeytan tüyü olacak. Kalabalık yerlerde bir konuşma yapacaksınız, bir aktiviteniz, bir organizasyonunuz varsa gözler sizin üzerinizde olabilir.

        49

        09 Haziran, fikirsel olarak sinirli, agresif olacağınız ve gelişen olaylar karşısında hemen tepki vereceğiniz tarihlerden bir tanesi. Hırsınızı yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarabilirsiniz ve konuşmalarınız iğneleyici, karşı tarafı incitici tarzda olabilir. Bu yüzden bugüne denk gelecek olan toplantılarınızda dilinizin kemiği olsun.

        50

        12 Haziran’da yeni tanıdığınız insanlarla olan birtakım beyin fırtınası sonucunda parasal çözümleriniz kariyer hayatınıza olumlu yansıyabilir. 13 Haziran itibarıyla evliliğinizi, özel hayatınızı, ikili ilişkilerinizi daha içsel olarak algılamaya başlıyorsunuz. Partnerinizin hayatında hızlı giden konu ve olayların bu tarihten sonra biraz daha yavaşladığına ve birazcık daha geri planda seyrettiğine şahit olabilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla işle ilgili önemli konuşmalar ve yazışmalar içine gireceksiniz. İşinizle ilgili seyahatler de gündeme gelebilir. İletişiminiz artacak. Geleceğe dönük planları formüle etmenin ve uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmenin tam zamanı. Yine kariyerinizi bağlayan konularda kendinizi göstermek, ifade etmek, daha fazla konuşmak isteyebilirsiniz. Tavsiyeler almak ve başka insanların söylediklerini de hayatınıza katmak bu süreçte önemli olmalı. Bu şekilde daha iyi ve etkili bir şekilde ilerleyebileceksiniz sevgili Başaklar.

        51

        14 Haziran, keyifli tarihlerden bir tanesi. Hayatınızda önemli yerlerden göreceğiniz desteklerle parasal konularda yaşadığınız sıkıntıları geride bırakabilirsiniz.

        17 Haziran itibarıyla artık sosyal çevrenizde kendinizi göstereceksiniz. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız kuvvetleniyor. Onlarla dışarıya çıkmak, planlar yapmak, gezmek, dolaşmak ya da şu son birkaç aydır kariyerinizde yaşadığınız olayları onlarla konuşmak veriminizi arttırabilir.

        52

        18 Haziran, sıkıntılı tarihlerden bir tanesi. Belirsizlikler, karmaşalar, hem aile hayatınızda hem özel hayatınızda şu son birkaç aydır yaşadığınız birtakım bunalımların devreye girmesi sizi yorabilir. Bu süreçte ilişkinize iyice bir göz atmalı, nerede yanlış yaptığınızı iyi fark etmelisiniz. Hayal kırıklıkları, cesaretsizlikler, negatif düşünceler aile ve özel hayatınızda sizi etkileyebilir. Kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz ve bu güvensizlikler, sizin de tekin olmayan ortamlar oluşturmanızı sağlayabilir. Bu süreçte kalıcı kararlar almamaya özen gösterin çünkü değişim için uygun bir süreç olmayacak. Aile hayatınızda, belki partnerinizin belki ailenizden bir büyüğünüzün fiziksel sağlığıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mecburiyetten yaptığınız bir taşınma, bir yer değiştirme gibi etkiler, düşündüğünüz sonucu vermeyebilir. Bu sürece dikkat edin.

        53

        20 Haziran, ortaklaşa adım atılacak işlerinizde yanılgıların oluşacağı ve bazı işlerinizde bozulmaların, çözülmelerin, sıkıntıların ve sorunların gündeme geleceği tarihlerden. Hafta başına gelen bu tarih, bütün bir haftayı da etkiliyor olacak. Bu yüzden önemli anlaşmalardan kaçınmakta fayda var.

        23 Haziran’da abartılı hareketlerden ve tutamayacağınız sözlerden, özellikle iş hayatınızda kaçınmaya özen gösterin. Hafta başında yaşadığınız sıkıntılar ufak ufak dağılmaya başlayacak ama bu sefer de üzerinize aşırı bir cesaret, aşırı bir iyimserlik çökebilir.

        54

        27 Haziran sosyal çevrelerde arkadaşlarınızdan hayatınıza, ilişkilerinize ve işlerinize dair göreceğiniz destekler ve fedakarlıklar yüksek görünüyor. Beklenmedik bir iş, karşınıza gelebilir.

        30 Haziran’da Mars’ın düzelmesiyle beraber iletişimsel konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların artık ayağınıza takılmadığını göreceksiniz.

        55

        TERAZİ BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında düşünsel olarak biraz olumsuzluklar altındasınız sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Özellikle Haziran başında iş görüşmeleriniz, geleceğinizi ilgilendirecek projeleriniz varsa bütün bunları yerine getirmekte zorlanacağınız bir dönem olabilir.

        02 Haziran’da iş hayatınızda aldanmalara ve beraber çalıştığınız insanların sizi bazı noktalarda kandırmasına meyilli görünüyorsunuz. Bu yüzden önemli işlerinizde enerjiniz düşük çalışacak. Bu süreçte çok ciddi anlaşmalar, görüşmeler ve yenilikler içine girmemeye özen göstermelisiniz. Bir anlamda siz de kendinizi kandırıyor olabilirsiniz.

        56

        03 Haziran yine olumsuz tarihlerden bir tanesi. Olumsuz bakış açısıyla bazı işlerinizde; geleceğinizi ilgilendiren, seyahat ve eğitimle ilgili birtakım işlerinizde yakın çevre sorumluluklarınız size nefes aldırmayabilir. Verdiğiniz sözleri tutamayacağınızı da görebilirsiniz. Belki de iş yaptığınız bazı insanları gözünüzde fazla büyüttünüz. Bu büyütmekten kaynaklı olarak da birtakım hayal kırıklıkları, sıkıntılar, aldanmalar söz konusu. Eğer seyahatteyseniz ya da başka bir yerde bulunuyorsanız 03 Haziran Cuma gününden başlayan, hafta sonuna denk gelen dönemde özellikle hem ilişkilerinize hem de sağlığınıza dikkat etmeye özen gösterin.

        04 Haziran’da bir yandan hayatın sizi koruduğu düşüncesi, hissiyatı hakimken bir yandan da ilişkilerinizdeki bozulmalar sizi biraz zorlayacak. Ailevi konularda da bu etkiler altında olacaksınız. Bu yüzden iş ilişkilerinize ve özel hayat ilişkilerinize bu tarihte dikkat etmelisiniz.

        57

        05 Haziran’daki Yeniay, seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk medya, ticaret alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı uygulamanız için harika.

        06 Haziran, sıkıntı yaşadığınız, problematik etkiler altında olduğunuz konularda çok kolaylıkla karşı tarafın gönlünü alabilirsiniz. Sosyalliğiniz, uyumunuz, ahenginiz, davranışlarınızla olay ve durumları çok kolay toparlayacaksınız.

        09 Haziran da özellikle parasal konularda anlaşmazlıklar, fikir ayrılıkları ya da bu konularda tepkinizi ortaya koyma gibi durumlar ön plana çıkabilir.

        58

        12 Haziran’da özel hayatınızda ya da ortaklı iş yaptığınız konularda partneriniz sizi iş ilişkileriniz anlamında destekleyecek. Yine seyahat veya tatildeyseniz özel hayatınızda sevdiğiniz insanla esnek ve keyifli ilişkiler içindesiniz.

        13 Haziran itibarıyla her türlü eğitim ve bilgi almaya yönelik aktivite için uygun zamanlar. Yurtdışı ve yabancılar, eğitim, yayıncılık, medyayla ilgili konularda yapacağınız konuşmalar ve anlaşmalar karşınıza gelebilir. Her ne kadar bazı noktalarda sıkılsanız da hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmek önem kazanıyor. Yaşamınıza yön veren görüşleri, fikirleri gözden geçirmelisiniz. Modası geçmiş, artık hayatınıza hizmet etmeyen fikirlerden uzaklaşmalı ve yeni fikirlere doğru açılmalısınız. Kariyerinizle ilgili ilerlemeniz için size yardımı dokunacak insanlarla karşılaşabilirsiniz.

        59

        17 Haziran’dan sonra ilişkileriniz ve toplumsal statü önem kazanıyor. Toplum önünde olmak, kendinizi ilişkiler yoluyla ortaya koymak, güzelliğinizi, çekiciliğinizi insanlara göstermek, patronlarınız ve üstlerinizle kuracağınız iyi ilişkiler sayesinde daha iyi noktalara gelmek isteyebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla ilişkileriniz güçlenecek.

        60

        18 Haziran’da zorlanabilirsiniz. İletişimsel konularda iş yaptığınız insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızdaki belirsizlikler ve karmaşalar, günlük hayatınızın akışında birtakım sıkıntı ve problemlere neden olabilir. Kendinizi güvensiz hissedeceksiniz ama siz güvensiz hissettikçe kendinizi daha da güvensiz durumlar içinde bulabilirsiniz. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığıyla ilgili sıkıntı ve problemler de sizi fazlasıyla üzebilir ve yorabilir. Aynı zamanda kendi fiziksel sağlığınıza da dikkat etmelisiniz ve bu dönemde ne yaşarsanız yaşayın, kalıcı kararlar almamalısınız.

        61

        20 Haziran, eğitimsel konular, işle ilgili konularda işlerinizin çabuk bozulacağı, birtakım ilişkilerinizden hayal kırıklıkları ve sorunlarla çıkacağınız tarihlerden bir tanesi. Özellikle hafta başına ve Dolunay’a denk gelen bu etkide, tüm haftaya yayılacak birtakım olumsuzluklara hazır olun.

        21 Haziran’dan sonra kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz. Daha önemli insanlarla bir araya geleceksiniz ve bu durum sizin için önemli olacak. Tanınırlığınızı, güvenilirliğinizi arttıracağınız bir dönem. Yaptığınız işlerle de toplumun içinde bir yer edinmek, arzunuz yüksek.

        62

        23 Haziran’da yeni iş görüşmeleri, beklenmedik yerlerden gelen fırsatlar devrede olabilir. Bu iş görüşmelerinde bir tek dikkat etmeniz gereken şey var; o da, belki de şu son zamanlarda yaşadığınız olumsuzluklardan kaynaklı olarak çok çabuk ilerlemek istemeniz. Bu durum bazı ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir ya da tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz. Bu anlamda 23 Haziran’da güzel bir anlaşma devreye girerse bu etkiye dikkat edip birazcık daha detaylandırmaya özen gösterin.

        26 Haziran, ailevi konularda gücü ve şansı üzerinizde hissedebilirsiniz. Bir hafta önce yaşadığınız birtakım sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz çünkü maneviyatınızı siz hareketlendireceksiniz. Yine ailenizdeki etkin ve güçlü bir insandan bu konuda önemli yardımlar görebilirsiniz.

        63

        27 Haziran’da toplum önü işlerinizde başarı kazanmak, yardımsever ve diğer insanları düşünen etkinizle hareket etmek size çok güzel iş artıları sağlayabilir. Özel hayatınızda da bu tarihte mutlu, keyifli olacaksınız.

        30 Haziran’da Mars’ın düzelmesiyle beraber parasal konularda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor. Artık para konularında daha kolay mücadele edeceksiniz, daha kolay kendinizi ortaya koyacaksınız. Bir yandan da harcamalarınız bu süreçte artıyor olacak. Yine bu tarih itibarıyla iş hayatınızda konuşma ve görüşmeler hızlanıyor.

        64

        AKREP BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında parasal konularda sizi zorlayan etkiler var sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Haziran başında para giriş-çıkışlarınızı iyi dengelemeye önem vermelisiniz. Aşk hayatınız, çocuklarınız için yapacağınız harcamalar ya da bu alandaki riskli adımlar size para kaybettirebilir. Özellikle 02 Haziran tarihinde parasal konularda önemli kararlardan kaçınmalısınız.

        03 Haziran sizi zorlayacak. Özellikle patronunuzun ya da beraber iş yaptığınız insanların hayatında da birtakım parasal sıkıntıların gündeme gelmesiyle beraber sizin de moraliniz bozuk olabilir. Önemli iş konuşmaları, görüşmeleri ve parasal anlaşmalardan bu tarih civarında uzak durmalısınız. Keza yine ilişkilerde yanlış yönlendirilme ihtimalinize karşı dikkatli olun.

        65

        04 Haziran’da yine aynı etkiler devrede. Bu yüzden iş ilişkileriniz ve parasal ilişkileriniz bu tarihte bozulabilir. Bir yandan bu kadar olumsuz etkiler varken bir yandan da 05 Haziran’daki Yeniay, ortaklaşa parasal alanlarınızda yeni karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilir. Bu Yeniay ile beraber yine sosyal çevrenizden ve arkadaşlarınızdan göreceğiniz farklı destekler ve yardımlar, biraz da olsa umutlanmanıza ve parasal çözümlere ulaşmanızı sağlayacak.

        06 Haziran, parayla ilgili konularda insanlardan yardım görebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerinizde ilişki içinde olduğunuz insanlardan “Hayır” cevabını almayacaksınız.

        66

        09 Haziran’da sevdiğiniz insana karşı biraz sinirli, agresif, tavırlar sergileyebilirsiniz. İki taraf arasında fikir çekişmeleri ön plana çıkabilir. Özellikle hayat girişimlerinizden sevdiğiniz insana bahsettiğinizde, ondan gereken desteği görememeniz moralinizi çabuk yıkabilir.

        12 Haziran’da iş hayatınızda beklediğiniz fırsatların karşınıza gelmesiyle beraber parasal yönden de güzel gelişmeler içine giriyorsunuz.

        13 Haziran’da ortaklaşa parasal konularda kafanız çözüme yönelik çalışacak. Kolay çözümler üreteceksiniz. Bir yandan aklınızda yeni fikirler belirecek ve hesabınızı-kitabınızı iyi bileceğiniz bir sürece ilerleyeceksiniz.

        67

        14 Haziran’da iş hayatınızda güzel gelişmelere gebesiniz. Farklı iş teklifleri yüzünüzü güldürebilir ve iş ilişkilerinizi, iş bağlantılarınızı farklı ve beklenmedik bir şekilde keyifli bir noktaya getirebilirsiniz.

        17 Haziran’dan sonra artık daha fazla bilgiyi önemseyeceksiniz, daha fazla seyahat etmek isteyeceksiniz, farklı kültürler, yeni insanlar, yeni oluşumlar, değişik yerler, daha fazla ilginizi çekebilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızın daha da kuvvetleneceği zamanlar başlıyor.

        68

        18 Haziran’da aşk hayatınızda ve riskli işlerinizde belirsizlikler, karmaşalar, hayatın günlük akışında birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan bağlantılarınızda ve sanatsal işlerinizde hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Hayal kırıklıkları, cesaretsizlikler, negatif düşünceler iş veriminizi ve aynı zamanda üretkenliğinizi etkileyebilir. Bu süreçte biraz güvensiz bir yapıyla hareket edeceksiniz. Bu hareketler, yine güvensiz ortamların oluşmasına neden olabilir. Bunu bir kısır döngü gibi görebilirsiniz. Her şeyi bu kadar ciddiye almayın, kalıcı kararları bu dönemde devreye sokmayın. Değişim için de iyi bir süreç olmayacak. Borsada yatırım yapanlar ve riskli işlerle uğraşanlar varsa lütfen 18 Haziran’a denk gelen günlerde ve haftalarda çok dikkatli olsunlar.

        69

        20 Haziran’da maddi konularda bir Dolunay yaşayacaksınız. Bu Dolunay sizi biraz zorlayacak sevgili Akrepler. Parasal yönden istediklerinizin karşılığını alamama, negatif olma, cesaretsizlikler, düşündüklerinizi uygulayamama gibi etkilere takılı kalabilirsiniz. Bu yüzden bu süreçte parasal atılımlardan kaçının hatta tüm hafta boyunca dikkatli olmaya özen gösterin.

        21 Haziran’da kimliğinizi seyahat, tatil, yabancılarla yapılacak işler, medya, eğitim, hukuk alanlarınıza kaydırıyorsunuz. Kendinizi daha fazla geliştirmek isteyeceksiniz, eğitime daha fazla önem vermek isteyeceksiniz, tatil planlarınıza odaklanacaksınız.

        70

        23 Haziran’da her ne kadar bazı sıkıntılarınız olsa bile sosyal çevrelerde parasal konularda abartmadığınız müddetçe bazı iş projeleri size yeşil ışık yakabilir.

        26 Haziran’da güzel gelişmeler yaşanacak. Yakın çevrenizdeki insanları devreye sokarsanız onların sizin hayatınıza, sizin de onların hayatına güzel bir şekilde etki ettiğini görebilirsiniz.

        27 Haziran, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla tatil planları yapacağınız, tatilde olamasanız bile birkaç gün boyunca kendinize mola vereceğiniz zamanlardan bir tanesi. Sanatsal işlerinizde, medyada önemli bir yer edinmek önem kazanabilir.

        71

        30 Haziran’da Mars’ın düzelmesiyle beraber artık kişisel girişimlerinizde rahatlıkla etkili bir şekilde kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Üzerinizden uyuşukluk etkisi geçmiş, o yavaşlamalar bitmiş olacak ve artık net bir şekilde yolunuzda ilerleyeceksiniz. Bu tarihten sonraysa yabancılarla olan iletişiminiz hızlanıyor. Yabancılarla yeni iş projeleri, anlaşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Kendinizi yine eğitime verebilirsiniz, istediğiniz bir kurs veya seminer sizi heyecanlandırabilir. Bir yandan hukuki konularda da güzel gelişmeler içinde olabilirsiniz.

        72

        YAY BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayının başında ilişkilerinize daha fazla yoğunlaşmanız gerekebilir. Bir yandan fırsatların, çeşitliliğin bolluğu, bazı işlerinizde de birtakım sorunların ortaya çıkması iki arada kalmanıza neden olabilir. Bu yüzden Haziran başında biraz sıkıntılı zamanlarınız var, sevgili Yay ve yükselen Yaylar.

        02 Haziran’da ikili ilişkilerinizde, aile içi dayanışmalarınızda birtakım aldanmalara, enerji düşüklüklerine, problemlere ve sıkıntılara açıksınız.

        73

        03 Haziran’da özel hayatınıza çok dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlayamama, onun hayatına karşı esnek olamama, bir yandan sizin hayatınızın sorumlulukları, onun sizin sorumluluklarınızın arkasında durmaması gibi etkilerle ilişkilerinizde var olan sorunların ortaya çıkması söz konusu. Ya da şimdiye kadar iyi gittiğini düşündüğünüz ilişkinizde birtakım sıkıntıların daha fazla görünür hale geldiğini farkedeceksiniz. İlişki yaşadığınız, aile kurduğunuz insanla birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntıların devrede olması, 03 ve 04 Haziran tarihlerinde sizi fazlasıyla zorlayabilir.

        04 Haziran’da göz önünde bulunacağınız ortamlarda aşırı iyimser, belki de insanların dikkatini çeken abartılı tavırlarla hareket edebilirsiniz. İnsanlara bazı durumları çaktırmak, ruh halinizi göstermek istemeyeceksiniz ama bu içten içe sizde derin yaralar bırakabilir. Sizi seven, destekleyen insanlarla bir arada olmaya çalışın.

        74

        05 Haziran’daki Yeniay önemli çünkü yaşadığınız hayal kırıklıkları, sıkıntı ve sorunların ertesinde belki de ya “devam” ya “tamam” kararı vereceksiniz. Vereceğiniz kararlar sizin lehinize. Bu yüzden ister devam ettirin, ister ilişkinize “tamam, bitti” deyin ama kararlar almaktan korkmayın. Toplum önü işlerinizde biraz abartılı ve coşkuyla hareket edeceğiniz ya da farklı iş tekliflerinin, iş ilişkilerinin devreye gireceği bir Yeniay olacak.

        75

        06 Haziran’da, sevdiğiniz insanla aslında ilişkinizi bir anlamda konuşacağınız, belki birbirinizden özür dileyeceğiniz, belki bu raddeye nasıl geldiğinizi onunla paylaşacağınız ya da birbirinizle olan bağlantınızı daha da güçlü tutacağınız tarihlerden bir tanesi. Bu tarihi devam kararı aldıysanız kullanmaya çalışın. Keza yine ilişkinizle ilgili güzellikler yaşayacağınız ve ilişkinizi kurtaracağınız tarihlerden bir tanesi de 12 Haziran tarihi.

        09 Haziran’da iş hayatınızda belki de birkaç zamandır yaşadığınız sıkıntılar karşısında beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Sert söylemler, içinizde biriktirdiklerinizin bir anlamda dışarıya çıkması karşıdaki insanlarla olan bağlantınızı zorlayabilir.

        76

        13 Haziran’dan sonra ev, aile, yuva alanlarınızın yöneticisi Neptün, gerilemesine başlayacak. Evinizle ve ailenizle ilgili konularda yaşadığınız sıkıntıları gözden geçirmek için uygun bir sürece giriyorsunuz. Yaşadığınız sıkıntıları ve sorunları çok dert etmemeli, yanlışlarınızı bulmak üzere bu dönemde iyi bir gözlemci olmalı, gerçekçilikten de uzaklaşmamalısınız. Bu tarih itibarıyla artık ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sorunlarınızı çözümlemek için doğru ve etkili bir 2 hafta başlıyor. Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırabilir, konuşmalarınızı hızlandırabilir, onunla daha fazla bağ kurmaya özen gösterebilirsiniz.

        14 Haziran’da özel hayatınızda sevdiğiniz insanla ilişkinizi canlı tutmak adına değişik faaliyetler içinde bulunabilirsiniz.

        77

        17 Haziran’dan sonra ortaklaşa parasal konular daha fazla önem kazanıyor. Şimdiye kadar tahsil edemediğiniz borçlarınızı tahsil edebilirsiniz, beklemediğiniz bir maddi olanak sizi sevindirebilir, partnerinizin finansal durumunda olumlu gelişmeler olabilir. Hayatınızı değiştirecek insanlarla güzel ilişkiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz insana daha fazla duygusal bağ hissedeceğiniz bu dönem içinde onu çok fazla sıkmamaya özen gösterin. Başkalarıyla paylaştığınız mal, para gibi değerler gündeminizde olabilir. Vergi, stopaj, krediyle ilgili konuları halletmek ve bu alandaki ilişkilerinizi devreye sokmak için de uygun zamanlar içine giriyorsunuz.

        78

        18 Haziran zorlayıcı tarihlerden bir tanesi. Özellikle ev, aile, yuva alanlarınızda ve hayatınızla ilgili önemli kararlarda belirsizlikler, karmaşalar, hayatın günlük akışıyla ilgili sorunlar ortaya çıkabilir. Bu süreçte özel hayatınızda her şeyi olabildiğince sadeleştirmelisiniz, hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulamalısınız. Bu dönemde hayatınızla ilgili konularda harekete geçmek sizde hayal kırıklığı, cesaretsizlik ve negatif duygular yaratabilir. Bu da özellikle aile ilişkilerinizde birtakım güvensizlikleri ortaya çıkaracaktır ama bu durum, daha fazla güvensizlikler oluşturmanıza sebebiyet verebilir. Bu süreçte her şeyi çok ciddiye almamak, kendinizi yetersiz hissetmemek, kalıcı kararlardan kaçınmak önemli olmalı çünkü değişimler için uygun bir zaman dilimi olmayacak. Sağlığınızla ilgili fiziksel problemler, ortaya çıkabilir. Bu yüzden özellikle 40 yaş üzerindeyseniz, sağlığınıza dikkat edin.

        20 Haziran’da özel hayatınızda bazı konuşmalar, bazı fikirler üzerinizde hayal kırıklığı yaratabilir. Sevdiğiniz insanla, partnerinizle anlaşmak kolay olmayacak ve olumsuz düşünce açısıyla olaylara çok karamsar ve negatif yaklaşabilirsiniz. Bu Dolunay’da çok önemli kararlardan kaçının, duygusal yetersizliklerinizin hayatınıza yön vermesine izin vermeyin ve hem iş hayatınızda hem özel hayatınızda biraz daha sakin olun.

        79

        21 Haziran’dan sonra kimliğinizi ortaklaşa parasal konularda ortaya koyacaksınız. Bir yandan alacak-verecek ilişkileri, krediler, vergiler, ödemeler ön plana çıkabilir. Başkalarıyla ortaklaşa sahip olunan değerlere, diğer kişilerin finansal konularına daha fazla eğileceğiniz bir dönem olacak. Yine bu süreçte eşinizle, partnerinizle bir ayrılma noktasındaysanız miras, nafaka, vergi gibi konuların da birbirinizle olan iletişiminiz ve paylaşımlarınızda önem kazandığını görebilirsiniz. Kişisel anlamda başkalarına bağımlı hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Bu dönemde vergi konularına dikkatle yaklaşmak önemli olmalı. Hayatınızda önemli ve etkili bir insan bu süreçte karşınıza çıkacak ve sizi bu konularda, özellikle ortaklaşa parasal konularda iyi bir şekilde yönlendirecek.

        80

        23 Haziran’da göz önünde olacağınız toplum önü konuşmalarınızda vereceğiniz sözlere özen gösterin çünkü bu sözler, tutamayacağınız sözler olup daha sonra sizin başınızı sıkıntıya sokabilir.

        26 Haziran tarihinde maddi olarak kendinizi iyi ve güçlü hissediyor olacaksınız. İşinizde kazandığınız başarıları, etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Bu tarihler, bolluğun ve bereketin artacağı dönemler olabilir.

        27 Haziran’da ailenizin giderlerine ve ödemelerine yardımcı olacaksınız. Bir yandan da özel hayatınızda iletişimsel konuları konuşmak ve birtakım şeyleri farklı yollardan, farklı metotlarla halletmek önemli olacak.

        81

        30 Haziran’da Mars’ın düzelmesiyle beraber girişimde bulunacağınız, harekete geçeceğiniz konularda sıkıntıların geride kaldığını göreceksiniz ama hala hareket etmemeniz gereken bir dönem olacak. Bu yüzden arkanızdan dönen olaylara, karşınıza gelen zorlayıcı durumlara karşı birazcık daha dişinizi sıkmalısınız sevgili Yaylar. Bu tarih itibarıyla artık maddi konularda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanmaya başlıyor. Alacak-verecek dengeniz, “Senin paran, benim param. Bu paralarla ne yapabiliriz? Ortaklaşa bu alanda senin ne kadar borcun var? Beraber ikili olarak neler yapabiliriz?” gibi konuşmalar ön plana çıkacak. Yine para dengesinin de çözümlerini kolay sağlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

        82

        OĞLAK BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında iş hayatınız ve bu alandaki emekleriniz, bunların karşılığını almak, zaman zaman işinizde birtakım sıkıntı ve problemlerle karşılaşmak ön plana çıkabilir sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İş hayatınıza daha fazla yoğunlaştığınız aylardan bir tanesi.

        83

        02 Haziran, yakın çevrenizde iletişimsel iş yaptığınız insanlar varsa onlarla olan bağlantılarınızda birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntılar yaşayacağınız günlerden bir tanesi. Belki de yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlara çok güvenmiş olabilirsiniz, işinizin çok fazla peşine düşmemiş olabilirsiniz ama bu tarih civarı karşılaşacağınız birtakım konu ve olaylar sizi mutsuz edecek ve aynı zamanda birtakım hayal kırıklılarına da açık olacaksınız. İş hayatınızda birazcık daha gerçekçi adımlar atmak bu dönemde önemli olsun çünkü birtakım gerçekliklerle 03 Haziran tarihinde karşılaşmanız söz konusu. Bir işinizde bitiş, bir sıkıntı, bir problemin ortaya çıkması, hayatın sizi desteklemediği fikrine kapılmanıza sebebiyet verecek. Özellikle de “Yok canım, benim arkamda şu insan durur, bana gereken özeni gösterir, böyle bir şey yapamaz.” dediğiniz noktada da 03 Haziran’da özellikle birtakım hayal kırıklıkları, birtakım sıkıntı ve sorunlar karşınıza gelebilir.

        84

        04 Haziran’da kendinizi yalnız hissedeceksiniz. Özellikle bu süreçte sağlığınızla ilgili birtakım sıkıntı ve problemler varsa bunlar da devrede olabilir. Hem aşk hayatınızda hem özel hayatınızda hem de iş yaptığınız insanlarla olan bağlantınızda biraz blokajlar, sıkıntı ve sorunların oluşması söz konusu. Bu, size kendinizi yalnız hissettirtecek. İlişkinizde var olan sıkıntıların su üstüne çıktığını görüyor olacaksınız.

        05 Haziran’daki Yeniay’da iş, hizmet ve sağlık alanlarınızdaki başlangıçlarınızı ve kararlarınızı devreye sokacaksınız. Aslında bir yandan var olan işinizdeki sıkıntılar ortaya çıkabilir ama bir yandan da hiç beklenmedik yerlerden güzel teklifler, farklı teklifler şimdiye kadar hiç düşünmediğiniz bağlantıların devreye girmesi gibi konular bu Yeniay’da devrede olacak.

        85

        06 Haziran’da, beraber çalıştığınız insanlarla çalışma ortamınızdaki sıkıntı ve problemleri toparlayacağınız, karşı taraftan af dileyeceğiniz ya da bir şekilde karşı tarafın sizden özür dilemesi gibi durumlarla karşılaşacağınız günlerden bir tanesi. Yine de ne yaşanırsa yaşansın bu süreçte biraz sinirli olmamaya özen göstermeniz gerekiyor.

        09 Haziran’da sosyal ortamlarda duyacağınız birtakım sözler ya da göreceğiniz birtakım davranışlar, çok çabuk tepki vermenize ve laf sokmanıza sebebiyet verebilir. Sert söylemlerden kaçının. Hem özel hayatınızda hem sosyal çevreyle ilgili işlerinizde birazcık daha kendinizi kontrol etmelisiniz.

        86

        12 Haziran’da aslında evinizle ilgili yapılması gereken konu ve olaylara daha fazla kanalize olacaksınız, bunları farklı, keyifli bir şekilde yapmaktan da geri durmayacaksınız.

        Özellikle 13 Haziran itibarıyla yanınızda çalışanların becerilerinden istifade edebileniz açısından olumlu bir transit altına giriyorsunuz. Aynı şekilde siz de birilerinin yanında çalışıyorsanız daha düzenleyici, daha organize olmak bu dönemde önemli. Günlük rutin işlerinizi derleyip toparlamak, yapılmış işleri gözden geçirmek, eksikliklerini ve hatalarını tespit etmek, çalışma koşullarını bağlayıcı anlaşmalar yapmak gibi faaliyetler özellikle bu dönemde karşınıza gelebilir. Sorunların çözümüne inmelisiniz.

        87

        14 Haziran’da özellikle aile hayatınızda aile büyüklerinizle aileniz için yapacağınız değişim ve dönüşümleri konuşmak ve bunları günlük hayat içinde tamamlamak önemli olacak.

        17 Haziran itibarıyla artık özel hayatınıza daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. İkili ilişkiler ve ortaklıklar daha fazla ön plana çıkacak. Bu alanlarda olumlu gelişmeler içindesiniz. Şimdiye kadar olumsuz giden birtakım ilişkinizde sıkıntı ve sorunlar varsa bunları çözmek için harekete geçebilirsiniz. Bu, her tür ilişkiyi güçlendiren bir transit. Özellikle de ortağınız ve eşinizle olan paylaşımlarınızı arttırabilirsiniz. Aranızın bozuk olduğu, tartışmalı olduğunuz insanlarla da aranızı düzeltebilirsiniz. Evlilik ve ilişkilerle ilgili her tür konuda kendinizi ortaya koyabilir ve güçlü bağlantılar içine girebilirsiniz. Ortaklaşa işlere girişebilirsiniz.

        88

        18 Haziran tarihi problematik tarihlerden bir tanesi. Özellikle yakın çevre, iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, akraba, kardeşler, kuzen, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatındaki belirsizlikler, karmaşalar, günlük hayatın ritminde ve akışında birtakım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yine ailenizdeki akraba ve kardeşlerinizle aranızdaki sıkıntı ve problemler bu zamanda ortaya çıkabilir. Büyük hayal kırıklıkları, cesaretsizlikler, güvensizlikler yaşamanız mümkün ama güvensiz hissetmeniz, daha güvensiz ortamlar oluşturmanıza da sebebiyet verebilir. Bu yüzden hem yapacağınız işlerde hem de akraba bağlantılarınızda bu dönemde birazcık daha olayları akışına bırakmalısınız. Her şeyi bu kadar ciddiye almamaya özen gösterin ve kalıcı kararlar almayın. Hayat da bir anlamda kararlar almanız için sizi zorlayabilir ama değişimler için uygun bir zamanda değilsiniz.

        89

        20 Haziran’daki Dolunay, kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı dikkatli olmalısınız. Hesapta olmayan birtakım gelişmeler karşınıza çıkabilir, bir olayın iç yüzüyle karşılaşabilirsiniz. Her şeyi biraz doğal akışına bırakmalı, şartları bu dönemde çok fazla zorlamamalısınız çünkü bu noktaları çok fazla zorlamanız, kayıplar getirebilir. Aynı zamanda önemli girişimlere de başlanmaması gereken bir zaman dilimi olacak. İş hayatınızda, yakın çevre bağlantılarınızda olayları yanlış okuma, kafa karışıklıkları, belirsizlikler, aldanmalar, kandırılma gibi etkilere karşı lütfen ama lütfen dikkatli olun. Yine bu Dolunay, iş hayatınızı bir anlamda sıkıntılar ve sorunlarla sonlandırabilir ya da bu alanlarda birkaç gün boyunca çok ciddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

        90

        21 Haziran’dan sonra artık kimliğinizi ikili ilişkiler alanınıza kaydıracaksınız. Kendinizi daha fazla ikili ilişkiler alanında göstereceksiniz. Diğer kişilerle etkileşme, tavsiye ve yardım alma ya da onlara yardımcı olma zamanınız başlıyor. İşle ilgili konularda deneyimli kişilere danışabilir, eşinize ya da ortağınıza her zamankinden daha fazla destek olabilirsiniz. Birlikte olmak, birlikte hareket etmek siz güç birliği sağlayacak. Yine önemli iş bağlantıları ve ortaklaşa yapılacak işler daha fazla gündeminize yerleşmeye başlıyor.

        91

        23 Haziran’da yabancılar, dış ortamlar, yurtdışı bağlantılı işlerden yana şansınız yüksek olabilir. Farklı bir teklif, farklı bir iş gündeme gelebilir. Burada dikkat etmeniz gereken tek nokta; tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışmanız. Aynı şekilde karşı taraf da size tutamayacağı sözlerle ilgili olarak karşınıza bir anlaşma getirebilir. Aşırı iyimser ve aşırı coşkulu davranmak, bazı detayları gözden kaçırmanıza sebebiyet verebilir. Güçlü ve etkili kişiliğiniz, aslında uzak çevrelerde sizi konuşan insanların olduğunu ve bu insanlar üzerinde de önemli etkilere sahip olduğunuzu gösteriyor. Yine bu etkili ve şanslı kişiliğinizi 26 Haziran tarihinde etrafınızdaki insanlara göstermekten çekinmeyeceksiniz.

        92

        27 Haziran, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı özel hayatınıza taşıyacağınız ya da sevdiğiniz insanla kısa vadeli planlar içine gireceğiniz günlerden bir tanesi.

        30 Haziran’da nihayet Mars’ın düzelmesiyle beraber son bir aydır sosyal çevre ve arkadaşlık evinde yaşadığınız birtakım enerji sıkışmaları, sıkıntı ve problemlerinin geride kaldığını göreceksiniz. Artık enerjinizi istediğiniz gibi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Zaman zaman kararlarınızda kararsız kalmak söz konusu olabilir. Sevdiklerinizden ve partnerinizden yardım almak bu süreçte önem kazanacak. İş ilişkiniz ve ortaklıklarınızla ilgili konularda iletişiminiz hızlanıyor. Sevdiklerinize karşı korumacı olacaksınız. Onlarla iletişim halinde olmaktan, onların fikirlerine danışmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz. Ortaklı işlerinizde de hızlı gelişmeler yaşanabilir.

        93

        KOVA BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayına hayata aşkla, keyifle, mutlulukla ve çocuklarınızla olan paylaşımınız yüksek olarak başlayacaksınız sevgili Kova ve yükseleni Kova olanlar. Haziran ayı, zorlayıcı aylardan bir tanesi. Özellikle ortaklaşa parasal konularda birtakım aksilikler, sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Haziran başındaki olumsuz açılara bakacak olursak; 02 Haziran’da özellikle borsada yatırım yapıyorsanız, riskli bir işte bulunuyorsanız başkaları tarafından kolay kandırılabilirsiniz. Hayalperest adımlar size yanlış yaptırabilir ve bazı işlerinizde kayıplara neden olabilir. Aşk hayatınıza, çocuklarınıza ve eğlence hayatınıza yapacağınız harcamalarınız yüksek olabilir.

        94

        03 Haziran’da sosyal çevre sorumluklarınız, hayattan alacağınız keyfi bir parça da olsa kısacak. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanın sorumsuzlukları, sosyal çevrelerde aranızda birtakım sıkıntılara neden olabilir. Çocuğunuz varsa onunla olan bağlantınızda ortaya çıkacak birtakım sorunlar, sosyal çevrede verdiğiniz sözleri tutamamanıza ya da sorumluluklarınızı yeteri kadar yerine getirememenize sebep olabilir. Bir yandan da ilişkilerinizde çok kolay hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Yine bu Cuma günü borsada yatırım yapıyorsanız, riskli işler içindeyseniz, dövize dayalı bir işiniz varsa bu işlerinizde de birtakım sıkıntı ve problemlere açık olacaksınız.

        95

        04 Haziran’da ilişkinizde birtakım problemler, sonlanmalar, bitişler görülebilir. Özellikle ailevi konuları içeren bu ilişkilerde hayat sizi desteklemeyecek. Kendinizi yalnız, yorgun, halsiz hissedecek ve kimsenin sizi anlamadığını düşüneceksiniz. Aynı zamanda bu süreçte ortaya çıkan ilişkileriniz de birtakım hayal kırıklıkları ve sıkıntılar içeriyor. Hem aile ilişkilerinizde hem de yabancılarla yapılacak olan işlerinizde sorumluluklarınız size ağır gelebilir.

        05 Haziran’daki Yeniay, aşk hayatınızdaki önemli kararları ortaya koymanıza neden olacak. Ortaklaşa parasal konularda aşk hayatınızda abartılı hareketlerden uzak durmalısınız. Para harcamayı seveceksiniz ve düşünmeden yapacağınız harcamalar, bu dönemde sizi sıkıştırabilir. Çocuğunuzla, aşk hayatınızla ya da sanatsal işlerinizle ilgili kararları bu Yeniay’da vermeniz olumlu olacaktır.

        96

        06 Haziran’da sevdiğiniz insanla aranızı güzelleştirmek, bağlantılarınızı kuvvetlendirmek, belki de bulunacağınız ortamlarda aynı şeylerden zevk almak gibi etkileriniz yüksek. Aranızdaki sıkıntı ve sorunları gidermek için uygun bir zaman dilimindesiniz.

        09 Haziran’da aile hayatınızda zaman zaman fikir anlaşmazlıkları devreye girebilir. Aynı zamanda bazı sert söylemleriniz aile içinde; anne-babanızla, aile büyüklerinizle aranızdaki sorunları tetikleyebilir. Onlara karşı biraz daha anlayışlı olmalı, bazı laflarınızla onları iğnelememeli ve hicivsel olarak laf sokmamaya özen göstermelisiniz.

        97

        12 Haziran’da yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi destekleyecek. Bir yandan aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla kısa tatil programları, kısa planlar, aktiviteler, yolculuklar devreye girebilir ya da iletişim halinde olacağınız insanlarla keyifli ve bir o kadar yaratıcı bir gün geçirebilirsiniz.

        13 Haziran’da parasal konularda hatalarınızı gözden geçireceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Yine bu tarih itibarıyla artık aşkı konuşmak, aşk hayatınızda sorunlarınız varsa bunları halletmek, çocuğunuz varsa onunla iletişiminizi daha da artırmak niyetindesiniz. Sanatsal işlerinizde görüşmeler ve konuşmalar hızlanabilir. Aynı zamanda bir hobiye, ilgi duyduğunuz bir alana karşı öğrenme isteğinizin de arttığını görebilirsiniz.

        98

        14 Haziran’da aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla güzel iletişimler içine girecek; esnek, rahat, farklı yapınızla onu etkilemesini başaracaksınız. Aynı şekilde onun hareketleri de sizi etkileyebilir.

        17 Haziran itibarıyla işinizi daha fazla önemsiyorsunuz. Beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Güzel ilişkilerden kaynaklı olarak da iş hayatınızda başarıları yakalayabilirsiniz. Tatlıya, unlu mamullere, zengin yiyeceklere olan ilginiz artabilir, yemekten ve içmekten keyif alabilirsiniz, bu da kilo almanıza neden olabilir.

        99

        18 Haziran, dikkatli olunması gereken tarihlerden bir tanesi. Gelecekle ilgili parasal sorumluluklarınızda belirsizlikler, karmaşalar, hayatınızın günlük akışıyla ilgili sorunlar sıkıntı yaratabilir. Bazı işlerinizde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz ya da bazı işlerinizden paranızı almak çok da kolay olmayabilir. Bu dönemde yaşayacağınız hayal kırıklıkları, cesaretsizlikler ve negatif düşünceler, iş veriminizi ve üretkenliğinizi etkileyebilir. Her şeyi bu kadar ciddiye almamalı ve bu dönemde kalıcı kararlar almaktan kaçınmalısınız çünkü değişim için iyi bir süreç olmayacak. Fiziksel sağlığınızla ilgili problemler, 40 yaş üzerindeyseniz ortaya çıkabilir.

        100

        20 Haziran’da bazı konuşmalarınızda ya da parayla alakalı olan bazı girişimlerinizde hayalperest tavırlar, belirsizlikler, kararsızlıklar sizi zorlayabilir. Gerçekçi adımlar atmayacaksınız ve konuşmalarınızda, fikirlerinizde hayat da sizi desteklemeyecek. Aynı güne denk gelen Dolunay, özellikle sosyal çevrelerde, arkadaş ortamlarınızda ve geleceğe yönelik işlerinizde birtakım hassas oluşumları, sıkıntı ve problemleri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönemde mümkün olduğu kadar önemli kararlardan kaçının. Bu kararlar size yanlış yaptırabilir çünkü olaylara gerçekçi yaklaşmayacaksınız.

        21 Haziran itibarıyla işiniz, kimliğinizin bir parçası olabilir. Daha fazla çalışmaktan, başkaları için üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Günlük ritminiz, hayat akışınızın düzenlenmesi öne çıkabilir. Yine bu süreçte sağlıklı bir beslenme programı oluşturmalı ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz çalışma temponuz artabilir ve siz de sağlığınızı önemsemeyebilirsiniz.

        101

        23 Haziran’da birtakım parasal konuşmalar,sanatsal işleriniz devreye girebilir, değişik tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte vereceğiniz sözler önemli olmalı çünkü bu sözler, tutamayacağınız sözleri içerebilir.

        26 Haziran’da gizemli konulara olan etkili gücünüzü çevrenizdeki insanlara aktarabilir ve etrafınızdaki insanlara bir anlamda psikolojik olarak yol göstermeye yatkın olabilirsiniz. Dinamik enerjinizle problemleri rahatlıkla çözeceksiniz.

        102

        27 Haziran, iş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla olan ilişkilerinizin parasal olarak size olumlu yansıması söz konusu olabilir. Onlara parasal konularda yardım edebilirsiniz. Sizin de istediğiniz bir yardım varsa onlardan bu süreçte bu yardımı fazlasıyla alabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise keyifli, farklı, sıra dışı plan ve programlar devrede olacak.

        30 Haziran itibarıyla Mars’ın gerilemesi sona erecek. Artık kariyerinizde ve iş hayatınızda kendinizi etkin bir şekilde ortaya koyabileceksiniz. Yaşadığınız engellerin, sıkıntıların, sorunlarının geride kaldığını göreceksiniz. Satış, reklam, pazarlama, tanıtım ve bilgisayar sektörlerindeki sıkıntı ve problemler de bir anlamda çözülmeye başlıyor. Yine bu tarih itibarıyla artık iş hayatınızda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız. Sağlığınızla ilgili kontrollerinizi yaptırabilmek için de uygun iki hafta içindesiniz.

        103

        BALIK BURCUNU HAZİRAN AYINDA NELER BEKLİYOR?

        Haziran ayında ailevi konular ön planda olurken eğer eviniz için giriştiğiniz birtakım eşya değiştirme, dekorasyon, boya, badana, tadilat işleriniz varsa bu konularda birtakım sıkıntılar yaşayacağınız bir ay olabilir sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bir yandan da aile büyüklerinizin hayatında da büyük olaylar, sağlıkla ilgili problemler oluşabilir.

        Özellikle 02 Haziran tarihinde aile hayatınızda birtakım hayal kırıklıklarına ve sıkıntılara açıksınız. Bazı girişimlerinizi ve bazı beklentilerinizi ailenizin karşılamadığını düşünebilir, hem siz onları yanlış yönlendirebilir hem de onların sizi bazı düşüncelerinizde yanlış yönlendirdiğini fark edebilirsiniz. Bu süreçte eğer emlak ile ilgili bir girişiminiz varsa kesinlikle harekete geçmeyin.

        104

        03 Haziran’da hayat sizi desteklemeyecek. Özellikle ailenizdeki büyüklerden birinin sağlığıyla ilgili konu ve olaylar karşınıza gelebilir. İş sorumluluklarınızı ailevi konu ve olaylar yüzünden üstlenmek istemeyeceksiniz. Bu süreçte hayat üstünüze üstünüze gelebilir. Yine yakın çevrenizden, aile eşrafından tanıdığınız bir insanla olan bağlantılarınıza ve ilişkilerinize bu tarih civarında dikkat etmelisiniz.

        04 Haziran’da bir yandan özel hayatınızda durumları toparlamak isterken bir yandan da maalesef aile hayatınızda sıkıntılı bir süreç içindesiniz. Aile hayatınızdan kimsenin sizi anlamadığını düşünebilir ve zaman zaman onlarla problemler yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili başlattığınız bir proje varsa; tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana gibi işlerinizde birtakım sıkıntılı durumlar karşınıza gelebilir.

        105

        05 Haziran’da oluşan Yeniay, ailevi konularda önemli kararlar aldırabilir. Bu kararlarla beraber aile hayatınızda bir yenilenme sürecine girebilirsiniz. Yerleşimle ilgili, yer değiştirmeyle ilgili konularınızı konuşabilir, kararlar alabilirsiniz. Emlak ile ilgili konu ve olaylar bu Yeniay’dan sonra yapılırsa çok daha sağlıklı adımlar atılacaktır. Bu tarihte aile hayatınızda sevdiğiniz insanla keyifli ve abartılı bir mutluluk içine girebilir, fazla harcamalarda bulunabilirsiniz.

        106

        06 Haziran, ailenizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirmek, yaşadıklarınız sonucunda sıkıntı yaşadığınız kişilerle temas halinde olmak, sevginizi onlara dile getirmek için uygun bir dönem. Yine sıkıntı yaşadığınız birtakım işlerinizi düzeltme şansınız olacak.

        09 Haziran’da iletişimsel olarak kafanız biraz sinirli çalışabilir. Her şeyin üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak olan işlerinizdeki girişimlerinizdeki birtakım olaylar, sizin hayata olumsuz, agresif, sert bakmanıza neden olabilir. Uzaktaki akrabalarınızla bir konuşma yapacaksanız bu güne denk getirmeyin çünkü içinizde olanları çok fazla tutamayacağınız görülüyor.

        107

        13 Haziran itibarıyla artık hem fiziki görünümünüzde hem de kişisel hayatınızda bazı konuları gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yine bu süreçte çok ciddi ameliyatlar içinde olmamak ya da estetik operasyona kalkışmamak önemli olmalı. Bu tarih itibarıyla artık ev, aile ve yuva alanlarınızda becerilerinizi ortaya koyacaksınız. İletişiminiz artacak, geçmiş konu ve olayları daha fazla konuşacaksınız. Emlak alım, satım, kiralama işiniz varsa bu tarihten sonraki 15 gün boyunca bu alanlarınız aktif olacak. Konuşma ve görüşmeleriniz hızlanacak.

        14 Haziran’da aile hayatınızda onlara karşı yapacağınız parasal destekler, kendinizi onların karşınızda daha güçlü ve daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Yine parasal konularda ailenizle farklı temaslar içinde olacaksınız ama bu farklılık sizin de hoşunuza gidecek.

        108

        17 Haziran’dan sonraki dönemde çocuğunuz varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınız kuvvetleniyor. Aşk hayatınız da önemli bir şekilde ortaya çıkacak. Yine aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, öğrenmekten keyif alabilir, çeşitli organizasyonlarda bulunabilirsiniz.

        109

        18 Haziran’da kariyerinizdeki birtakım belirsizlikler, karmaşalar; günlük hayatınızın akışını değiştirebilir. Kişisel girişimleriniz ve kariyerinizle ilgili konularda amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Hayal kırıklıkları, cesaretsizlik ya da olumsuz duygular öne çıkabilir, bu da bir anlamda iş verimliliğinizi etkileyecek. Belki sizin kafa karışıklığınızdan kaynaklı olarak iş hayatınızda ne istediğinizi bilemeyecek ve bu yüzden de birtakım sıkıntılar yaşayacaksınız. Bu süreçte kendinizi diğer insanlardan daha yetersiz görmemeye özen gösterin, her şeyi bu kadar ciddiye almayın. Değişim için iyi bir dönemde değilsiniz. Fiziki sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aile büyüğünüzün hayatında ya da partnerinizin ailesinin hayatında da birtakım sıkıntı ve problemler oluşabilir.

        110

        20 Haziran’da oluşan Dolunay, kariyer hayatınızda gerçekleşecek. Kariyerinizde önemli konu ve olaylar oluşabilir. Bazı hayal kırıklıkları, bazı konuşmaların sizi desteklememesi, aile hayatınızda yaşayacağınız birtakım dalgalanmalar, belirsizlikler ve karmaşalar iş hayatınıza da damgasını vurabilir ya da tam tersi iş hayatınızda yaşadığınız karmaşa ve karışıklıklar aile hayatınızdaki insanlardan da destek görememenize ve bunun sonucunda kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir.

        111

        21 Haziran’dan sonra artık daha fazla, eğlenceli konu ve olaylar içinde kendinizi tanımlamak isteyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz artacak, aşk hayatınız önem kazanacak. Flörtleriniz, hoşlandığınız insan devreye girmeye başlıyor. Eğer evliyseniz sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız organizasyonlar ve planlara daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sportif faaliyetlerde kendinizi göstereceksiniz. Su sporları, yüzme gibi etkinlikler ve faaliyetleri devreye sokabilirsiniz.

        23 Haziran, aile hayatınızda sevdiğiniz insana karşı tutamayacağınız sözler altına girmemeye çalışın. Karşı tarafı etkilemek adına biraz abartmaya meyilli olacaksınız, bu da bazı sözlerinizi tutamayacağınız anlamına gelebilir.

        112

        26 Haziran sosyal ortamlarda, çevrelerde, ortaklaşa işlerinizde kendinizi göstereceğiniz bir gün olacak. İnsanlara yardım etmek, onların sıkıntılarına çözümler bulmak için harekete geçebilirsiniz ve içinizdeki o etkili gücü hissedebilirsiniz.

        27 Haziran’da aşk hayatınızda sevdiğiniz, hoşlandığınız insanla aranızdaki romantizm çok güzel olabilir. Yine birtakım konuşmalar aile hayatınızda hızlanıyor ve kendinizi daha güvende ve daha iyi hissediyorsunuz.

        113

        30 Haziran itibarıyla Mars’ın düzelmesiyle beraber seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, ticaret gibi konularda yaşadığınız sıkıntı ve aksilikler geride kalıyor. Artık gönül rahatlığıyla seyahatlere gidebilir, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, hukuk, ticaret ve eğitim alanlarınızda girişimlerinizi başlatabilirsiniz. Yine bu tarih itibarıyla artık daha fazla sevmek ve sevilmek isteyeceksiniz, aşkı konuşacaksınız. Çocuğunuzla olan iletişiminiz artabilir. Gezmekten, görmekten, öğrenmekten, eğlenmekten mutluluk duyacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ