Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        Bugün ve yarın Ay, Kova burcunda olacak. Arkadaş ilişkilerimiz ve sosyal çevre alanlarımız önem kazanmaya başlayabilir. Ayrıca teknolojik konulara daha fazla vakit harcayabilir ve toplumsal konulara kafa yorabiliriz. Evcil hayvanlarımızın temizliğiyle ilgilenmek öne çıkabilir.

        KOÇ

        Güne arkadaşlarınızla ilgili konularda mantıklı çözümler üreterek ve sevdiklerinizle anlamlı planlar yaparak gireceksiniz. İş hayatınızda önemli fırsatları adeta kendiniz yaratacaksınız.

        BOĞA

        Satış, pazarlama ve ticarete yönelik konularda kafanız iyi çalışacak. İstediğiniz şartları elde edebilir, toplantılara dayalı işlerinizde bakış açınızı rahatlıkla kabul ettirebilirsiniz.

        İKİZLER

        Maddi kazanımlarda ve parayla ilgili konularda kafanız mantıklı çalışabilir. Gün boyunca olabildiğince tarafsız kalmaya çalışın. Bu aralar başkalarının işine karışmayı seviyorsunuz.

        YENGEÇ

        Kendinize yönelik alanlarınızda kafanızdakileri hayata geçirmek için sabırsızlık duyuyorsunuz. İsteklerinize yönelik hareketleriniz sevdiğiniz insanı ihmal etmenize yol açabilir.

        ASLAN

        Geçmişte takıldığınız olaylar bugün gündeme gelebilir. Bu olayları organize etmeyi bilecek, sezgilerinizi dinleyerek adım atacaksınız. Arkadaşlarınızdan tavsiyeler gelebilir.

        BAŞAK

        Bugün sevdiğiniz insanlarla, sosyal ortamlarda fikir alışverişlerinden ve organizasyonlardan faydalanabilirsiniz. Biraz daha rahatlamaya ve gülümsemeye ihtiyacınız var.

        TERAZİ

        Kariyerinize ve iş hayatınıza yönelik oluşumlarda kendinizi rahatlıkla göstereceğiniz bir dönem içindesiniz. Bugün planlı davranırsanız birçok işinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

        AKREP

        Sizi heyecanlandıran bir seyahat veya organizasyonla ilgili düşünceleriniz bugün kesin ve planlı olabilir. Hazırlıklarınız varsa tamamlamanız gerekenler üzerine yoğunlaşmalısınız.

        YAY

        Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konular üzerine yoğunlaşacaksınız. Kısa seyahatler, iletişime dayalı işler ve yakın çevre konuları bugün gündeminize yerleşecek.

        OĞLAK

        Özel hayatınızda veya taşınmayla ilgili işlerinizde konuşmalarınız ve görüşmeleriniz bugün iyice hızlanabilir. Aniden ortaya çıkacak bir fırsat sizi çok heyecanlandıracak.

        KOVA

        Güne hareketli ve canlı olarak başlayacaksınız. Şartlar sizden yana olacak ve kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kendinize ait konularda yapmanız gerekenleri öne almalısınız.

        BALIK

        Günlük iş rutininiz sakin bir atmosferde başlayabilir. Aşk hayatınızda konuşmalarınız ve görüşmeleriniz artacak. Kreatif işe sahip olanlar olumlu bir gün geçirebilirler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ