Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün, iç gücümüzü kolektif bilincimizle birleştirebiliriz. Başkalarına yol göstermek isteyebiliriz. Güçlü etkilerle önemli değişim ve dönüşümlerde hem kendimizi hem de baş- kalarını aydınlatabiliriz. Gelişmek ve büyümek istediğimiz alanlarda çevremizden gereken desteği rahatlıkla sağlayacağız

        KOÇ

        Yüksek pozisyondaki etkili insanlardan hayatınız adına istediğiniz desteği görecek ve güç toplayacaksınız. Çalışma prensipleriniz takdir görüyor. Bir yandan da bugün kendinizi işin dışında her şeye bırakmaya daha yatkınsınız. Günün doyasıya tadını çıkarın.

        BOĞA

        Diplomatik gücünüzü önemli işlerinizde son derece etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hayata aşkla, sanatla ve keyifle bakacağınız bir gün olabilir. Hayatınızdaki dostlarınız özel ilişkilerinizi de yüceltiyor. Kurduğunuz sağ- lam dostluklar hayatınıza renk katıyor.

        İKİZLER

        Aile hayatınızda maddi anlamda kendinizi güçlü göreceksiniz. Parasal konularda önemli dönüşümler yaşayacaksınız. Elde ettiğiniz yeni deneyimleri kendi kişisel alanlarınıza rahat aktaracaksınız. Kendinizi geliştirmek adına çok verimli bir dönemdesiniz.

        YENGEÇ

        Bugün, sıkıntı yaşadığınız konularda kolay toparlanmasını bileceksiniz. Bu konudaki en büyük yardımı, hayatınızdaki partnerinizden alabilirsiniz. Parteriniz size başka bir- çok konuda da yol gösterebilir. Ondan alacağınız tavsiyelere mutlaka kulak verin

        ASLAN

        Bugün ve hafta başında iş hayatınızda çok güçlü insanlardan parasal destekler göreceksiniz. Maddi konularda son derece güzel gelişmelerin içinde yer alacaksınız. Kafanızdaki şüpheler yerini güvene bırakıyor. Rahatlamanın ve hafiflemenin tadını çıkarın.

        BAŞAK

        Aşk hayatınızda gücünüzü ortaya koyacaksı- nız. Hayat size birçok açıdan yeşil ışık yakıyor. Özel ilişkilerinizi doğru iletişimle idare etmesini bileceksiniz. Kısa vadeli planlar için bugün çabuk harekete geçeceksiniz. Kısa mesafeli seyahatler gününüze renk katabilir.

        TERAZİ

        Bugün, içsel gücünüzü her zamankinden daha etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hayatınıza etki eden önemli bir insandan destek almanız söz konusu. Aile ortamınızda bir arada olacağınız insanlara hizmet etmek ön plana çıkabilir ve bu durum vaktinizi alabilir.

        AKREP

        Aşk hayatınızda ve önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanları devreye sokmalısı- nız. Bunu yaparsanız onların sizin hayatınıza, sizin de onların hayatına güzel bir şekilde etki ettiğini görebilirsiniz. Bugün keyfinize diyecek olmayabilir. Hayatın tadını çıkarın.

        YAY

        Maddi olarak kendinizi iyi ve güçlü hissedeceksiniz. İşinizde kazandığınız başarı- ları, etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Aile ortamınızda bugün her şeyi en üst seviyeden yaşamak isteyebilirsiniz. Gireceğiniz ortamlarda keyfiniz yerinde olacak

        OĞLAK

        İçsel potansiyelinizi dış ortamlarda şans ve destek göreceğiniz insanlara rahatlıkla aktaracaksınız. Bugün, hayata bakış açınız geniş ve güçlü olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden çok şey öğrenebilir. Siz de onlardan bir şeyler öğrenmeye açık olmalısınız

        KOVA

        Gizemli konulardaki etkili gücünüzü çevrenizdeki insanlara hiç zorlanmadan aktarabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlara bir anlamda psikolojik olarak yol göstermeye yatkın olabilirsiniz. Bugün, dinamik ve pozitif enerjinizle problemleri rahatlıkla çözeceksiniz.

        BALIK

        Sosyal ortamlarda ve ortaklaşa işlerinizde kendinizi göstereceğiniz bir gün olacak. İnsanlara yardım etmek ve onların sıkıntılarına çözümler bulmak için harekete geçebilirsiniz. İçinizdeki o etkili gücü hissedebilir ve bu gücü başkalarına da aktarmak için harekete geçebilirsiniz.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugündoğduysanız sezgi gücü yüksek, duygusal, sosyal, faal, anlayışlı ve tepkilerini direkt gösteren bir insansınız. Aşırı duygusallığınız özel yaşantınızda problemlere neden olabilir. Arkadaşlarınız sizi seviyorlar ama hiçbir zaman ilişkilerinizde yeteri kadar tatmin olmuyorsunuz. Bu sene çok gelişeceksiniz. Şansınız çok yüksek olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ