Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün doğduysanız; uyumlu, mutlu, zeki, hayalgücü yüksek, sempatik bir insansınız. Her olayda temkinli olmayı öğrenmeli, biraz da kendi menfaatleriniz için bir şeyler yapmalısınız. Sahne sanatları, insanları ilgilendiren işler tam size göre. Bu sene, önemli anlaşmalar içinde olacaksınız. İlişkilerinizde şans sizden yana.

        KOÇ

        Sabah enerjiniz durgun olsa bile öğleye doğru hızlanıyorsunuz. İletişimsel işlerinizde sizi heyecanlandıran konular karşınıza gelebilir. Aile ilişkilerinizde düşünceli davranacaksınız.

        BOĞA

        Bu hafta başı parasal işlerinizde güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Biraz geri planda durmak önem kazanabilir. İletişim alanlarınızda çevrenizdeki insanlardan yardım görebilirsiniz.

        İKİZLER

        Bu hafta başı gruplarla işleriniz ve sosyal ortamlardaki gelişmelerle hayatınız hızlanabilir. Çevrenizdeki insanlardan alacağınız değişik ve farklı konuşmalar sizi heyecanlandırabilir.

        YENGEÇ

        Haftaya iş ve kariyer hayatınız ön planda olarak ya da bu konulardaki önemli işlerinizle başlayabilirsiniz. İş alanlarınızdaki değişik konuşmalar, çeşitli fırsatlar bu hafta başı sizi heyecanlandırabilir.

        ASLAN

        Haftanıza dış ortamlara bağlı olaylarla başlayabilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmalar bugün sizin farklı ve değişik bir gün geçirmenize neden olabilir. İçgüdüsel olarak sezgileriniz bugün devrede.

        BAŞAK

        Ortaklaşa para işleriniz bu hafta başı hızlanabilir. İş ve kariyer alanlarınızda önemli konuşmalar ve anlaşmalar içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda partneriniz için fedakârlıklarda bulunabilirsiniz.

        TERAZİ

        Bu hafta dış ortamlara bağlı görüşmelerinizde, ortaklı işlerinizde aradığınız sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle esnek ve farklı planlar devreye girebilir. Özel ilişkileriniz önem kazanıyor.

        AKREP

        Ortaklaşa parasal işlerinizde kafanız hızlı ve çözüme yönelik çalışabilir. İş alanlarınızda esnek yapınızla işlerinizi halledeceksiniz. Seyahatlerde özel ilişkileriniz bu hafta başı romantik ve keyifli olabilir.

        YAY

        Farklı aktiviteler ve değişik heyecanlar bugün sizi canlandırabilir. Ortak adımlara önem vereceksiniz. Aile hayatınızda keyif, romantizm ve biraz da keyfe keder davranışlar ortaya çıkabilir.

        OĞLAK

        Aile hayatınızda yapacağınız sıra dışı konuşmalar sizi keyfilendirecek. Sevdiğiniz insanla ilişkilerinizde romantik yaklaşımlar içinde olabilirsiniz. Bazı anlaşmazlıkları gözünüzde büyütmeyin.

        KOVA

        Bu hafta başı size keyif verecek görüşmeler içinde olacaksınız. Aşkta iletişim önem kazanıyor. İş ve hizmet alanlarınızdaysa fedakâr etkilerle, doğru köprüleri kurabilirsiniz.

        BALIK

        Maddi beklenmedik gelişmeler aile hayatınızda keyfinizi artıracak ya da aileniz için yapacağınız yatırım veya harcamalarınızda esnek olacaksınız. Aşkta romantik etkileşimler devrede.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ