Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün, ilişkilerimizde bir yandan şanslı etkiler devrede olurken, diğer yandan güçlü duyguları hayatımızda iyi idare etmemiz gerekecek. Kıskançlık, sahiplenme ve manipülasyona karşı dikkatli olmalıyız. İlişkilerimizdeki hem pozitif hem de negatif yönleri abartmamaya gayret etmeliyiz. Dengeli olmaya özen göstermemiz gerekiyor.

        KOÇ

        Temmuz ayına aile hayatınızdaki konuşmalar, görüşmeler ve bu alanda yapılması gereken günlük işlerle giriş yapabilirsiniz. Aileniz için çalışmaktan mutlu olabilirsiniz.

        BOĞA

        Bu ay merak ettiğiniz her konuyu öğrenmek için harekete geçebilirsiniz. Keyifli planların devreye gireceği, aşk hayatınızda ise iletişiminizin kuvvetli olacağı bir dönem sizi bekliyor

        İKİZLER

        Parasal konulara ve yatırımlarınıza odaklanabilirsiniz. Aile hayatınızda ve emlakla ilgili girişimlerinizde şanslı etkiler altındasınız. Bu ay alacak-verecek dengesini iyi hesaplamalısınız.

        YENGEÇ

        İletişimsel konularda çok güzel fırsatlarınız olacak. Yakın çevrenizdeki oluşumlar ilişkilerinize olumlu yansıyacak. Yakın çevrenizden bir insanla aşkı deneyimleyebilirsiniz.

        ASLAN

        Geri planda çalıştığınız ve insanlara yardım ettiğiniz işlerinizde güzel başarılar, teklifler, beklenmedik yardımlarla karşılaşabilirsiniz. Temmuz ayında plan yapmamanız gerekiyor.

        BAŞAK

        Sosyal ortamlarda kurduğunuz dostluklar, geleceğinizi hareketlendirebilir. Bugün, sevdiğiniz insanla güç çekişmelerine dikkat edin. Sosyal ortamlarda birbirinizi zorlamayın.

        TERAZİ

        Bu aya kariyer etkileriniz ön planda olarak başlayacaksınız. Beklenmedik yerlerden alacağınız desteklerle iş hayatınızda doğru ilişkiler içine girecek ve kendinizi göstereceksiniz.

        AKREP

        Bugün, sosyal çevrenizin sizi birçok konuda desteklediğini görebilirsiniz. Grupsal işlerinizde şans sizden yana olacak. Seyahat, tatil ve yabancılarla yapılacak işleriniz önem kazanıyor.

        YAY

        Parasal konular bu ayın başında ön planda olacak. İş hayatınızda finansal destek bulacaksınız. Parasal konularda dengenizi sağlamalı, parasal çekişmelere karşı dikkatli olmalısınız.

        OĞLAK

        Ortaklı işlerinizde hızlı gelişmeler yaşanabilir. Partnerinizle beraber yapacağınız bir seyahat ya da beraber katılacağınız bir eğitim programı ayaklarınızı yerden kesebilir.

        KOVA

        Bugün, iş hayatınızda çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi göreceksiniz. Partnerinizin hayatındaki güzel gelişmeler size de yansıyacak.

        BALIK

        Bugün, aşk hayatınızda çok güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aynı şeyleri hissetmek romantik oluşumları destekliyor. Çocuğunuzla ilişkiniz güçlenecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ