Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün devreye giren Merkür-Satürn olumlu açısıyla fikirlerimizde ve konuşmalarımızda kalıcı adımlar atmaya yatkın olacağız. İlerlemek istediğimiz yolda sağlam bir seyir izleyeceğiz. Disiplini hayatımızın merkezine koyar ve iyi organize olmayı başarırsak, işlerimizde istediğimiz sonuçları hiç zorlanmadan elde edebiliriz. Ciddi düşünmeye özen göstermeliyiz. Önemli bir işe başlamadan önce az konuşarak araştırmalar yapmalıyız. Olaylara net bakmak önem kazanabilir. Aynı zamanda empati yeteneğimizi de devreye sokarak hareket etmeliyiz.

        KOÇ

        İşinizle ilgili almış olduğunuz kararları etkili bir şekilde yerine getirebilir ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Bugün, olgun ve tecrübeli insanlardan alacağınız destekler önünüzü açabilir.

        BOĞA

        Parasal konularda alacağınız kararları etkili bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Evinize yapacağınız bir harcama önem kazanabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken başkalarından etkilenmeyin.

        İKİZLER

        Yakın çevrenizden birine çocuğuyla veya aşk hayatıyla ilgili konularda yardımcı olabilirsiniz. Özel hayatınızda konuşulanları yapacağınız ve sorumluluklarınızı bileceğiniz bir hafta olacak.

        YENGEÇ

        Sağlık giderleriniz için yapacağınız harcamalarda temkinli olabilirsiniz. İş hayatınızda kalıcı ve sağlam para anlaşmaları oluşabilir. Özel ilişkilerinizde birkaç gün boyunca dengeyi sağlamalısınız.

        ASLAN

        Çocuğunuzun veya sevdiğiniz kişinin sorumluluklarını üstlenebilir, bazı fikirlerinizin desteklendiğini görebilirsiniz. Sanata dayalı işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir. Takıntılarınızı biraz azaltın.

        BAŞAK

        Kafanızdaki düşüncelerin davranışlarınızla desteklendiği bir dönemdesiniz. Aile hayatınızın sorumlulukları, ev hayatınızdaki önemli kararlar devrede olabilir. Kalıcı çözümler üretmek derdindesiniz.

        TERAZİ

        Sosyal ortamlarınızdaki düşüncelerinizi ve planlarınızı iletişim yönünüzle ortaya dökebilirsiniz. Kalıcı anlaşmalar ve işbirlikleri içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda önemli kararlar ortaya çıkıyor.

        AKREP

        İş hayatınızdaki konuşmaları istediğiniz zemine oturtacağınız bir hafta içindesiniz. Düşüncelerinize bu aralar dikkat edin ve olumlu olmaya çalışın. Zira enerjiler sizi her anlamda destekliyor.

        YAY

        Geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçmeye ve önemli adımlar atmaya hazırsınız. Maddi yönden dalgalanmalara açıksınız. Aşkta anlayışı elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

        OĞLAK

        Özel hayatınıza ve hayati kararlarınıza önem göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Ailenizde ortaya çıkan anlaşmazlıklara dikkat edin. Ortaklaşa parasal konularda çözümler oluşabilir.

        KOVA

        Özel hayatınızda ve ilişkilerinizde konuşmalarınız gelecek planlarınızı destekleyecek. Önemli kararlar alacak ve kalıcı uygulamalara geçeceksiniz. İş hayatınızda dengeyi iyi sağlayın.

        BALIK

        İş alanlarınızdaki konuşmalar önemli kişiler tarafından destekleniyor. Kariyerinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda duygusal dengenizi iyi oturtmaya mutlaka özen gösterin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ