Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün doğduysanız; aktif, girişimci, lider bir insansınız. Herkesi idare etmeyi iyi biliyorsunuz. Sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Bu sene, aşk hayatınız hareketli, yaratıcılığınızsa yüksek olacak.

        KOÇ

        Haftaya dinamik bir şekilde başlıyorsunuz. Aşk, eğlence ve keyif dolu aktiviteler sizi daha canlı tutabilir. Bu aralar iş hayatınızdaki dönüşümler, kendi kişisel seçimlerinizi etkileyebilir.

        BOĞA

        Aile hayatınıza daha fazla kendinizi verdiğiniz bugünlerde geçmiş konular ilginizi çekebilir. Bugün ortaklaşa para işlerinizi halledebilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

        İKİZLER

        Geleceğinizi ilgilendiren önemli işler bu hafta etkili olabilir. Arkadaşlarınızı bir araya getirip kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Etrafınızda olup bitenleri merakla takip edeceksiniz.

        YENGEÇ

        Haftaya girişken yapınızla başlıyorsunuz. İş bitirici tavrınız ön planda olacak. Bu aralar kafanız parasal konularda iyi çalışıyor. İşlerinizin düzenini oturtabilirsiniz.

        ASLAN

        Bu hafta seyahatlerinizde, işlerinizde ve diğer konularda istediğiniz senkronizasyonu tutturacak, rahat bir nefes alacaksınız. Aşk ve çocuk sorumluluklarınızda rahatlamalısınız.

        BAŞAK

        Haftaya halledilmesi gereken parasal işlerinizle giriş yapıyorsunuz. Gizemli olaylar daha derin düşünmenize neden olabilir. Aile hayatınızda içinizden geldiği gibi davranamıyorsunuz.

        TERAZİ

        Özel ilişkileriniz ve başkalarına bağlı olarak hareket etmeniz bugün size güzel avantajlar sağlayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan duyacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek.

        AKREP

        Haftaya günlük işlerinizle ve kariyerinizdeki iş koşturmalarıyla başlayabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda parasal sorumluluklarınıza göre hareket etmeyi bileceksiniz.

        YAY

        Aşk ve eğlence dolu haftanız başlıyor. Yabancı yerlerdeki oluşumlar planlarınızı hızlandırabilir. Hayatınızı yeniden oluştururken sizi yukarıya taşıyacak kişilerle görüşeceksiniz.

        OĞLAK

        Eviniz için yapılacak olan işlerle hafta başlayacak. Gizemli konuları araştırmak hoşunuza gidiyor. Hayatla ilgili bir sürü teoriniz var. Davranışlarınızı gözden geçirmek isteyeceksiniz.

        KOVA

        İletişime dayalı işlerinizle haftaya başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yol almak isteyebilir, alacağınız kararlarda karşı tarafın sözlerini önemseyebilirsiniz.

        BALIK

        Haftaya parasal işlerinizle başlıyorsunuz. İş hayatınızdaki oluşumların karşılığını alabileceğiniz bir hafta olacak. Maddi konularda sorumluluklarınızı halletmek önem kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ