Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün iki kötücül olarak bilinen Satürn-Mars gezegen kavuşumu bazı zorlukların ortaya çıkmasına neden olabilir. Mars yaşam enerjimizdir. Satürn gibi sınırlayan bir gezegenle kavuşması, hareketlerimizi engelleyen bir enerjiyle karşılaşacağımızı gösteriyor. Eğer girişimlerimizde disiplinli, şevkli ve dengeli davranabilirsek bunu olumlu bir enerjiye çevirebiliriz.

        KOÇ

        Geleceğe yönelik adımlarınızda, seyahat, eğitim, medya, ticaret, hukuk ve yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı zorlanmalar olabilir. Uzak seyahatlerde dikkatli olmalısınız.

        BOĞA

        Ortaklaşa parasal işlerde zorlanabilirsiniz. Stres içeren olaylar söz konusu olabilir. Ameliyatlarınızı bugüne denk getirmeyin. Etrafınızdaki birtakım olaylar size kriz olarak dönebilir.

        İKİZLER

        Evlilik ve ortaklaşa işlerde yaşanacak olaylar size önemli ve zorlayıcı kararlar aldırabilir. Bu yüzden hem sevdiklerinizle hem çevrenizle olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

        YENGEÇ

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda harekete geçeceğiniz noktalarda birtakım engellerle karşılaşmanız mümkün. Öfkenizi çevrenizden çıkarmamaya özen göstermelisiniz.

        ASLAN

        Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, eğlenceye ve sanatsal işlere yönelik atılımlarınızda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Bu konularda sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

        BAŞAK

        Aile hayatınızda ya enerjinizde birtakım engellenmelerle ya da aile büyüğünüzün sağlığında birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Evinizde enerjinizi kontrollü kullanın.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda engellendiğinizi, durdurulduğunuzu, düşünebilirsiniz. Bu da öfke patlamalarını karşınıza getirebilir.

        AKREP

        Parayla ilgili birtakım girişimlerinizde engeller, para akışının durması ya da başınıza ters bir olayın gelmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve kontrollü davranmalısınız.

        YAY

        Yavaşlamanız, daha sakin hareket etmeniz gerekiyor. Fütursuzca, istediğiniz gibi hareket ettikçe hayat da sizi durdurmaya çalışabilir. Fiziki engellere, hastalıklara açıksınız.

        OĞLAK

        Dışınızda gelişen olaylara karşı dikkatli olun. Evinizle, kişisel girişimlerinizle ilgili engeller ortaya çıkabilir. Yaşayacağınız ufak tefek sorunlar bu süreçte fazla ciddi görünebilir.

        KOVA

        Sosyal çevrenizde bazı problemlerin ortaya çıktığını göreceksiniz. Girişimlerinizin şartlar tarafından engellenmesi sizi sarsabilir. Daha disiplinli ve düşünerek hareket etmeye çalışın.

        BALIK

        Kariyerinizde girişimlerinizin beklenmedik olaylar yüzünden engellendiğine şahit olabilirsiniz. Bazı girişimleriniz durabilir ya da işinizde düşünerek adımlar atabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ