Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün devreye girecek olan Mars-Neptün karesi, girişimlerimizde yanlış adımlar atma ve yanılma ihtimalini ortaya çıkarabilir. Enerjimiz ve bağışıklık sistemimiz düşük çalışacak. Yine bu dönemde uzak ülkelerle olan düzenlemeler, alışverişler, müzakereler, eğitim, hukuk sistemi konuları ve bu alanlarda atılacak adımlarda bazı yanılgılar, sıkıntı ve sorunlara karşı uyanık olmalıyız.

        KOÇ

        Seyahat, eğitim, medya, yabancılarla işlerinizde aldanmalara açıksınız. Bu dönemde “Öfkeyle kalkan zararla oturur” lafını göz ardı etmeyin ve girişimleriniz için biraz daha bekleyin

        BOĞA

        Arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmeyin. Onların hayatındaki birtakım sıkıntılar sizin yaşam enerjinizi de etkileyecek. Çok kolay aldanmalara ve aldatılmalara açık olacaksınız.

        İKİZLER

        Önemli girişimler açısından desteklenmeyeceksiniz ve ortaklık konusunda yanılma ihtimaliniz çok yüksek. Özellikle erkeklerle girişeceğiniz işlerinizde yanılgılar söz konusu.

        YENGEÇ

        İş hayatınızda daha az tanıdığınız insanlarla bağlantılarınızda yanılgı ve aldanmalara dikkat edin. Bağışıklık sisteminiz düzgün çalışmayacak, özellikle tatilde dikkatli olmalısınız.

        ASLAN

        Yanıltıcı etkilerle, harcama yapmaktan kaçının. Çevrenizdeki oluşumlar parasal konularda abartılı davranmanıza yol açabilir. Parayla ilgili anlaşmalara girmemeye özen gösterin.

        BAŞAK

        Bugün özel hayatınızda bazı durumlarda aldanmalar, hayal kırıklıkları, kendinizi yalnız hissetme gibi durumlar devrede olacak. Önemli girişimlerinizde bazı sıkıntılar olabilir.

        TERAZİ

        Önemli girişimleriniz için bugün harekete geçmemelisiniz. İş hayatınızda yakın çevrenizle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Kısa vadeli girişimleriniz konusunda yanlış yönlendirilebilirsiniz.

        AKREP

        Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olun. Elinize geçen bir parayla yatırım yapmak istiyorsanız bu dönem uygun değil. Para harcarken her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

        YAY

        Aile ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Bazı girişimlerinizde aileniz sizi yanlış yönlendirebilir ya da kendi içinizde yaşadığınız birtakım karmaşalar kendinizi yanıltmanıza neden olabilir.

        OĞLAK

        Bugün girişimlerinizde çok kolay yanılacaksınız. Kandırılma ihtimaliniz ve kendini feda etme etkiniz yüksek. Akraba ve kardeşlerle ilgili konularda yanlış kararlar alabilirsiniz.

        KOVA

        Özellikle bir insan tarafından kandırılma ihtimaliniz çok yüksek. Erkek bir arkadaşınız sizden borç isteyebilir ya da parasal yönden sizi yanlış yönlendirebilir. Dikkatli olmalısınız.

        BALIK

        Hiçbir şekilde harekete geçmeyin zira bu hareketleriniz yanıltıcı etki içeriyor. Hissiyatınız kuvvetlenecek ama ne yaşarsanız yaşayın, bir anlamda kendinizi kandırabilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ