Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        KOÇ

        Bu pazar işinize olan aşkınız artacağı gibi günlük rutin düzeninizde de birtakım keyifler ortaya çıkabilir. Yemeye, içmeye olan meylinizin yüksek olacağı bir gün yaşayacaksınız. Bir yandan da sağlığınızda güzel haberler devrede.

        BOĞA

        Aşk hayatınızda oldukça keyifli ve ferahlatıcı etkiler söz konusu. İlişkilerinizdeki keyif, bollaşma, sıkıntı yaşadığınız alanlardaki problemleri çabuk aşmanıza neden olabilir. Anlık kararlar gece vakti devrede olacak.

        İKİZLER

        Bu hafta sonu aile hayatınızda bereket, bolluk, güzel ilişkileriniz devreye giriyor. Bir anlamda zorlandığınız konuları irdeleyerek güzel ilişki çözümlerine kavuşabilirsiniz. Anlık hareketlenmeler akşam saatlerinde devreye giriyor.

        YENGEÇ

        Karşınıza çıkacak olan iletişim fırsatları, yüzünüzü güldürecek. Aile hayatınızda yaşayacağınız güzel gelişmeler, arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler, sizi çok mutlu kılabilir. Çevrenizdekilerle iyi ilişkiler kuracaksınız.

        ASLAN

        Parasal konularda güzel kazançlar ve güzel teklifler devreye girmeye başlıyor. İlişkiler size doğru bir şekilde para kazandıracak ve bu ilişkilerinizi iyi bir şekilde dengeleyebileceksiniz. Bu konuda bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

        BAŞAK

        Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak, sosyalleşmek, hafta sonu sizi çok mutlu edecek. Ailevi konularda, özel hayatınızda yaşadığınız sorunları çok rahat üzerinizden atacak, sevdiklerinizle rahat bir gün geçireceksiniz.

        TERAZİ

        Hafta sonu geri planda durulacak işler konusunda, parasal işlerinizde güzel gelişmelerle ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizle baş başa olmak, insanlara yardım etmek manevi anlamda size çok iyi gelecek.

        AKREP

        Çevrenizdeki insanlardan çok güzel fırsatlar ve şanslar yakalayacaksınız. Özel hayatınızda bir insan yoksa yine arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapabilirler, bulundukları çevrelerde yeni insanlarla sizi bir araya getirebilirler.

        YAY

        Bugün göz önünde olacağınız yerlerde şansı, keyfi ve mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle olan bağlantılarınız bu dönem kuvvetleniyor, iş alanlarınızdan da gelecek.

        OĞLAK

        Dış ortamlardan, uzaklardan gelecek harika bir teklif ayağınızı yerden kesebilir. Çok güzel bir iş teklifi, çok güzel bir oluşum pazar veya pazartesi günü karşınıza gelecek. Seyahat halindeyseniz keyfiniz yüksek olacak.

        KOVA

        Ortak parasal işlerinizde güzel haberler alabilir, partnerinizin hayatındaki güzel gelişmelere siz de ortak olabilirsiniz. Hafta başındaki iş düzenlemelerinizi bugünden yapmak sizi rahatlatabilir. Yoğun bir hafta öncesi dinlenmelisiniz.

        BALIK

        Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla mutluluğunuzu artıracak aktiviteler içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda çok güzel gelişmeler var ve siz oldukça mutlusunuz. Ortaklaşa işlerinizdeki konuşmalar hafta başına taşınabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ