Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Hava durumu 31.08.2016

        Yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara’nın doğusu, Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeydoğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Giresun çevreleri ile zamanla Trabzon ve Artvin çevrelerinde kuvvetli, Rize ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kuzey ilçelerinde şiddetli ve yer yer aşırı olması bekleniyor.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        İSTANBUL'DA YAĞIŞ GEÇİŞLERİ

        İstanbul'da bugün aralıklı gökgürültülü sağanak ve sağanak yağış bekleniyor. Perşembe ve cuma günü yağış beklenmiyor. Parçalı bulutlu bir hava hakim. Sıcaklıkların mevsim normallerinde 29 civarında olması bekleniyor.Bayrampaşa, Esenler, Bağcılar'da öğlen saatlerinde kısa süreli ama şiddetli yağış gerçekleşti. Trafikte araç sürücüleri yağış nedeniyle oluşan su birikintileri nedeniyle zor anlar yaşadı. Kısa süreli yağmur geçişlerinin diğer semtlerde de görülebileceği belirtiliyor.

        İzmir'de önümüzdeki üç günlük periyotta yağış beklenmiyor. Az bulutlu bir hava var, sıcaklık 33 derece olacak. Ankara'da ise az bulutlu açık bir hava hakim. Sıcaklıkların 28-29 derece olması bekleniyor.

        KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

        Yağışların Giresun çevreleri ile zamanla Trabzon ve Artvin çevrelerinde kuvvetli, Rize ile Trabzon'un doğu ve Artvin'in kuzey ilçelerinde şiddetli (76-100mm) ve yer yer aşırı (100 mm üzeri) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

        HABERTURK.COM

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ