Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kızını boğan kadın mahkum intihar etti

        Büyükçekmece Gürpınar'da geçtiğimiz 18 Kasım 2008 günü 11 yaşındaki kızı Beste'yi yastıkla boğarak öldürdükten sonra ilaç içerek intihar girişiminde bulunan 34 yaşındaki Belgin Uğurlu, tedavi gördüğü Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Mahkum Tedavi Merkezi'nde kendisini astı. Ağır yaralı olarak Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadının beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

        MÜSLİM SARIYAR / İSTANBUL (AJANS HABERTÜRK)

        Serbest meslek sahibi Erdal Uğurlu, mal almak için gittiği Konya'dan eşine ve kızına ulaşamayınca yakınlarına haber verdi. Telefonları yanıtsız kalan yakınları, Uğurlu ailesinin Büyükçekmece Gürpınar'daki evinin kapısını çilingir yardımıyla açtıklarında 11 yaşındaki Beste'yi yatağında ölü buldular. 34 yaşındaki anne Belgin Uğurlu'nun ise salonda baygın yattığı görüldü.

        Hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda tutulduktan sonra kendisine gelen Belgin Uğurlu'nun kızını yastıkla boğarak öldürdükten sonra hap içerek intihar girişiminde bulunduğu anlaşıldı.

        Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Belgin Uğurlu, Emniyet'te susma hakkını kullanmıştı. Uğurlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne gönderilmıştı. Ruh sağlığı yerinde olmadığı için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi içindeki Mahkum Tedavi Merkezi'nde tedaviye alınan Uğurlu, bugün saat 12.00 sıralarında mahkum bölümünün tuvaletinde eşofmanıyla kendisini asarak intihar etti.

        İlk eşi ve iki çocuğu da öldürülmüştü

        Belgin Uğurlu'nun eşi Erdal Uğurlu'nun kızları Merih ve Merve ile ilk karısı Münevver Uğurlu'da 1993 yılında hırsızlık amacıyla eve giren muavini tarafından öldürülmüştü. Beste Uğurlu, Erdal Uğurlu'nun isteği üzerine kardeşlerinin mezarına defnedilmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ