Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün Venüs, Akrep burcuna geçiyor. 3 haftalık bu süreçte ilişkilerimizde daha kıskanç, baskıcı ve tutucu olabiliriz. Venüs, Akrep burcunda zararlı bir yerleşimde olduğundan ilişkilerimize daha keyifli ve esnek yaklaşmaya çalışalım. ‘Ya hep ya hiç’ tavırlarından kaçınalım. Müdanasız hareketler bizleri zorlayabilir. Parasal konularda da istediklerimizi yapmakta zorlanabiliriz.

        KOÇ

        Bugün itibarıyla ortaklaşa gider ve gelirler alanlarınızda kuşkucu tavırlarınız öne çıkabilir. Banka ödemelerinde zorlanmalara dikkat edin. Kredi çekmek istiyorsanız şartları iyice tartın.

        BOĞA

        Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir. Ortaklı işleriniz için de aynı koşullar geçerli olacak. Sevdiğiniz insanın veya ortağınızın üzerinde baskı kurmaktan kaçının.

        İKİZLER

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler kurabilirsiniz. Venüs, Akrep burcunda rahat etmediğinden, yine bu alanlarda destek görememe ihtimaliniz de var.

        YENGEÇ

        3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. İlişkilerinizde müdanasız ve kıskanç davranışlardan kaçınmanız gerekiyor.

        ASLAN

        Venüs, Akrep burcunda rahat olmadığından tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa aksiliklere hazırlıklı olun. Evinizi güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz.

        BAŞAK

        Önümüzdeki 3 haftalık süreçte yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Tutkularınızı ve duygularınızı kontrol altına almaya mutlaka özen gösterin.

        TERAZİ

        Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Yalnız Venüs, Akrep burcunu sevmediğinden, maddi konularda zorlanmaları da beraberinde getirebilir.

        AKREP

        Venüs sizin burcunuzda ilerliyor. Özel hayatınızda açığa çıkmayan taraflar artık görünür hale geliyor. Hayatınızı oturtmakta ve vereceğiniz kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz.

        YAY

        İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakârlıklar görülebilir. Bu 3 haftalık dönemde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

        OĞLAK

        Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda görebilirsiniz. Israrcı ve baskıcı davranmak ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Mümkün olduğunca insanları sıkmamaya gayret etmelisiniz.

        KOVA

        İşinizde göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Patronlarınızla ilişkileriniz güzelleşebilir. Terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi çok fazla ısrarcı olmadan dile getirebilirsiniz.

        BALIK

        Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda ilişkilerinizi artırabilirsiniz. Önümüzdeki 3 hafta boyunca otokontrolünüz devrede olmalı.

        HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ