Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Bugün ve yarın Ay, Başak burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takma ihtimalimiz fazladır. İlişkilerde mesafeler öne çıkabilir. Çok düşünüp az konuşarak disiplinli ve planlı bir ruh haliyle işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Mantıklı hareket etmek ve sağlığımıza önem vermek ön plandadır.

        KOÇ

        Bugün, üzerinizdeki etkilerle yapmanız gerekenler öne çıkabilir. Şartlar sizin elinizde olmadığında sabırsız yapınız devreye giriyor. Kendinizi hayatın akışına bırakmayı deneyin.

        BOĞA

        Aşk hayatınızın detayları ön planda olacak. Sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanmayacaksınız. Özel yaşantınız hayatınızın merkezinde olsa da başka işlerle uğraşmak size şans getirebilir

        İKİZLER

        Vaktinizin çoğunu evinize harcamayı düşünürken, yapılması gerekenler sizi yorabilir. Çalışma hayatınız yoğun olduğunda kendinize ödül vermelisiniz. Kendinize vakit ayırmalısınız.

        YENGEÇ

        Zihinsel konularda çok çabuk karar değiştirebilir ve çevrenizdekilere karşı tolerans göstermekte zorlanabilirsiniz. Sizi geliştirecek alanlarla zenginleşmeye zaman ayırın.

        ASLAN

        Maddi konularda hiç olmayacak yerlerde gereğinden fazla rahat davranabilir, gerekli yerlerdeyse tam tersi bir tutum içine girebilirsiniz. Güvenlik ihtiyacınız şu sıralar çok fazla.

        BAŞAK

        Hayata bakış açınızla, parasal konulara bakış açınız bir olmayabilir. Farklılıklar sizi besleyecektir. Yakın çevrenizde gelişen olaylar önemli ama sizin de bir özel hayatınız var.

        TERAZİ

        Üşengeç tavırlarınızla, ayağınıza kadar gelen şanslarınızı önemsemeyebilirsiniz. Somut ve maddi konulara odaklı olmanız sizi yorabilir. Maneviyatınızı artıracağınız konulara yönelin.

        AKREP

        Sosyal ortamlarınızda hayatınızı sorgulayabilirsiniz. Hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmeleriniz var ama siz paylaşacak bir insan olmadığı zaman bütün bunları önemsemiyorsunuz.

        YAY

        Bugün, kişisel hırslarınızın peşinden gitmeyi tercih edebilirsiniz. Geçmişe odaklı yapınızla ön planda bulunmak isteyen ruhunuz arasında bocalamalar yaşamanız söz konusu olabilir.

        OĞLAK

        Farklı alanlar ve insanlar ilginizi daha fazla çekecek. Enerjinizin yoğun bir kısmını tanımadığınız insanlara yönlendirmeniz, evinizi ve ailenizi ihmal ettiğiniz anlamına gelmiyor.

        KOVA

        Ketum yönlerinizle, iş ortamlarınızda durumları idare etmeyi ve diplomasi yapmayı iyi becereceksiniz. Maddi konularda biraz dengeyi tutturmalı ve çok açılmamalısınız.

        BALIK

        Özel yaşantınızda duygusal yapınızı ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Uzak çevrenizdeki insanlarla girişeceğiniz işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir. Şansınız giderek artıyor.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ