Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün ve yarın Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Şeker hastaları dikkatli beslenmeli. Evimizle ilgilenmek ve ıslak zemin temizliği yapmak için uygun günlerdeyiz.

        KOÇ Bugün, aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı zorlanmalar olabilir. Hislerinizi devreye sokun çünkü önemli anlarınızda size ne yapmanız gerektiğini onlar söyleyecek.

        BOĞA Beraber çalıştığınız insanlara karşı daha anlayışlı tavırlar içinize girmelisiniz. Arkadaşlarınızdan hayal gücünüzü harekete geçirecek önemli haberler alacaksınız.

        İKİZLER Bugün bir yandan para harcamak, bir yandan paranızı tutmak arasında gidip gelebilirsiniz. Canınızı para konularında sıkmayın zira şansınız bu alanlarda açık olacak.

        YENGEÇ Eviniz ve ailenizin sorumlulukları, sizin hayat görüşünüzle uyuşmayabilir. İşinizde duygu iniş çıkışlarınız fazla olacak. Otoritelerle anlaşmak bugün size zor gelebilir.

        ASLAN Geride kalmak isteyen yapınızla, iletişimsel konularda istediklerinizi yapmakta zorlanabilirsiniz. Bugün, yakın çevrenizdeki insanlar söyledikleriyle sizi sıkabilirler.

        BAŞAK Bir yandan eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak, diğer yandan da para kazanmak için mücadelelerde bulunmak sizi yorabilir. Kendinize vakit ayırmak istiyorsunuz.

        TERAZİ Duygularınız ve mantığınız arasında gidip gelmeniz toplum önünde ve iş alanlarınızda zorlanmalara neden olabilir. Güzel fırsatları çevrenizdekilerle paylaşın.

        AKREP Bugün, uzak çevrelerde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isterken, diğer insanlardan göreceğiniz ısrar karşısında problem yaşayabilirsiniz.

        YAY Sosyal çevre alanlarınızda ve arkadaş ortamlarınızda para konularında anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa paranızda bir artış, bolluk, bereket görülebilir.

        OĞLAK Ortaklı işlerinizde kendinizi tam anlamıyla ortaya koymanız zor olabilir. Eşiniz veya sevgilinizle birlikte göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmazlıklar oluşabilir.

        KOVA Günlük işlerinizde nasıl hareket etmeniz gerektiği konusunda zorlanabilirsiniz. Parasal konularda güzel gelişmeler içindesiniz. Biraz hayalperest davranıyorsunuz.

        BALIK Tutkularınızın ve eğlenceli yanlarınızın çatışmasına şahitlik edebilirsiniz. Hayal dünyanız çok geniş ama istekleriniz ve davranışlarınız hayallerinizle örtüşmüyor.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ