Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları 24-30 Ekim 2016 Hande Kazanova yorumladı
        1

        Koç Burcu:

        Bu haftabaşı finansal konuları konuşmak, plan yapmak ve bu konularda belirli stratejiler geliştirmek isteyeceksiniz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Başkalarından aldığınız nafaka, prim gibi konular ortaya çıkabilir. Bu konularda kafanız çözüme yönelik çalışabilir.

        2

        Bu dönemde herşeyi yazılı hale dökmeye çalışın ve imzaladığınız belgeleri iyice okuyun. Çarşamba ve Perşembe günleri seyahatlerde veya dış ortamlarda sevdiğiniz insanla oldukça keyifli bir zaman dilimi sizi bekliyor. Partnerinizle birlikte seyahatte, tatilde veya dış ortamlarda güzel işbirliklerine ve tekliflere açıksınız. 29 Ekim Cumartesi günü kolay tepki vermeye, anlık çıkışlara ve iş ortamlarınızda kendi enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamama etkileri sizi zorlayabilir.

        3

        Kalabalık ortamlarda enerjinizi daha kontrollü kullanmalısınız. Pazar günü ortaklaşa para konularında yaşayacağınız yeniayla birlikte maddi konularda yeni fikirlere, tutumlara ve kararlara açıksınız. Bir ödemenin, bir borcun altına girmek, kredi almak, banka işlerinizi halletmek, vergi konularına yönelmek bu yeniayın etkilerinden olabilir.

        4

        Boğa Burcu:

        Bu haftabaşı Merkür’ün özel ilişkiler evinize geçmesiyle beraber, artık özel hayatınızı daha fazla konuşur hale geleceksiniz. Bu alanda çözüme yönelik adımlar atabilir, sevdiğinizle iletişiminizi hızlandırabilirsiniz sevgili Boğa ve yükselen Boğalar.

        5

        Çarşamba ve Perşembe günleri işinizde kaynaklarınızı etkili ve düzgün bir şekilde kullanmasını bilecek, parasal konularda karşınıza çıkacak fırsatları değerlendireceksiniz. Yalnız bu süreçte gerçekçi olmaya, gerçekçilikten asla uzaklaşmamaya çalışın. 29 Ekim Cumartesi günü beklenmedik olaylar, yabancı ortamlarda, dış ortamlarda sizi bulabilir.

        6

        Patlamaya hazır bir bomba gibi davranabilirsiniz. Enerjinizi kontrol etmeye çalışın. Pazar günü parasal sorumluluklar önem kazanıyor. Hayatınızla ilgili bir borcun altına girmek, işinizi geliştirmek için bir parasal sorumluluğun altına girmek önem kazanabilir. Yine bu tarihte oluşan Yeniay, özel hayatınızla ilgili güzel başlangıçları karşınıza getirecek. Bu Yeniay’da evlenme, yeni bir ilişkiye adım atma, söz, nişan, taşınma gibi konular devreye girebilir ve bunun sonucunda da önemli parasal sorumluluklar oluşabilir.

        7

        İkizler Burcu:

        Bu haftabaşı iş hayatınıza daha fazla vaktinizi ayırmaya başlayacaksınız sevgili İkizler ve yükselen ikizler. İşinizdeki plan ve projeleri konuşma, proje geliştirme, arkadaşlarınızla daha fazla iletişim halinde olma gibi durumlara önem vereceksiniz ve iletişimsel becerilerinizi bu konularda kullanmaya başlayacaksınız.

        8

        Haftaortası bekar olan İkizler burcu için şanslı tarihlerden. Sevdiğiniz insandan istediğiniz, uzun zamandır beklediğiniz teklifi almamak için hiçbir nedeniniz yok. Hayatınızda biri varsa onunla beraber mutluluğunuzu arttıracak, ilişkinizi geliştireceksiniz. Haftasonu, sosyal çevre ortamlarınızda paraya dayalı önemli işleriniz varsa bu işlerinizde birtakım anlaşmazlıklar, sıkıntı ve problemlere açıksınız. Yine bu süreçte arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen gösterin. Pazar günü oluşan Yeniay sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek sevgili İkizler.

        9

        İşinizle ilgili önemli kararlarınızı bu Yeniay sonrası hayatınıza geçirmek önemli olmalı. Böylelikle yeni geçeceğiniz işin size daha sağlıklı, daha uzun vadeli ve kalıcı bir şekilde yollar açtığını göreceksiniz. Sağlığınızla ilgili önemli kararları da bu Yeniay ile birlikte devreye sokabilirsiniz. Bu tarih itibarıyla özel hayatınızda da önemli sorumluluklar üstleneceğiniz, partnerinizin ve eşinizin hayatındaki sorumlulukları, kendi hayatınızın üzerinde hissedeceğiniz bir dönem içine gireceksiniz.

        10

        Yengeç Burcu:

        Bu haftabaşı itibarıyla, aşk hayatınızda flört ettiğiniz insanla konuşmalarınız hızlanıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Hayatı aşkla, keyifle algılayacaksınız. Çarşamba ve Perşembe günleri hem iş hayatınızdaki davranışlarınız sayesinde beraber çalıştığınız insanların ve patronlarınızın ilgisini çekebilecek hem de aile hayatınız için neler yapacağınızı onlara çok rahatlıkla göstereceksiniz. Önemli işleriniz için Çarşamba ve Perşembe günlerinden faydalanın.

        11

        Haftasonu Cumartesi günü sizi zorlayabilir. Özellikle sevdiğiniz insanla toplum önündeki güç çekişmeleri sizi zorlayacak. Aynı zamanda iş hayatınızdaki beklenmedik oluşumlar, özel hayatınızda kendinizi güvensiz ve çabuk tepki veren bir hale sokabilir.

        12

        30 Ekim Pazar günü oluşan Yeniay sizin aşk evinizde gerçekleşecek. Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu alanda önemli karalarınızı, önemli başlangıçlarınızı uygulamak için bu Yeniay’dan faydalanacaksınız. Çocukla ilgili oluşumlar için de önemli kararlar söz konusu olabilir. Yine bu tarihte iş hayatınızda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Bu sorumluluklar sizin iş ilişkilerinizi de bağlayabilir.

        13

        Aslan Burcu:

        Bu haftabaşı ev, aile ve yuva alanlarınıza odaklanıyorsunuz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Merkür’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aile ortamlarınızda konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar, bazı eski konuların gözden geçmesi gibi durumlar öne çıkabilir. Emlak alım satım kiralama gibi işlerinizi önünüzdeki 2 haftalık süreç içinde yapabilirsiniz.

        14

        Çarşamba günü aşk hayatınızda keyifli konu ve olayların etrafınızda cereyan ettiğini göreceksiniz. Bir yandan da yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz, kalbinizin çarpmasına neden olan bir insandan güzel bir teklif devreye girebilir ama bu teklif belki de sizin beklentinizi yeteri kadar karşılamayacak. Bu sürece denk gelen ilişkiler, biraz da hayal kırıklığı olabilir. Buna karşı da dikkat etmekte fayda var. Cumartesi günü dış ortamlarda tepkileriniz çok yüksek olabilir.

        15

        Anlık tepkiler, öfke nöbetleri ya da enerjinizi kontrol edememeniz, yine iş hayatınızdaki ilişkilerinizde sıkıntı ve problemler yaşatabilir. Pazar günü bir Yeniay yaşanacak. Bu Yeniay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda önemli konu ve olayları karşınıza getirebilir. Ev alım, satım, kiralama işlerinizi bu Yeniay’dan sonra yapmak önem kazanıyor. Aşk hayatınız veya çocuğunuzla ilgili konularda da bu tarihte önemli sorumluluklar devreye girecek.

        16

        Başak Burcu:

        Bu haftabaşı yakın çevrenize odaklanıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Akrabalarınız, kardeşleriniz, kuzenleriniz, yakın çevrenizde kim varsa onlarla olan ilişkileriniz ve bağlantılarınız önem kazanacak. Bir yandan da merak ettiğiniz her tür konuyu öğrenmek için uygun günlerdesiniz. Çarşamba günü hayalini kurduğunuz, istediğiniz evin teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

        17

        Aile hayatınızda güzel teklifler, güzel açılımlar, güzel şanslar var. Böyle bir teklif karşınıza geldiğinde şartları çok iyi bir şekilde konuşmaya özen gösterin. Perşembe günü yakın çevrenizle iletişiminizi artırabilir, satış, reklam, pazarlama, yayıncılık, iletişimle ilgili konularda fikirlerinizi net bir şekilde ortaya koyup ve sorunlarınıza çözüm üretebilirsiniz. 29 Ekim Cumartesi günü tehlikeli yerlerden, ortamlardan uzak durun, beklenmedik sürpriz konuların sizin enerjinizi zora sokmasına karşı bu süreçte dikkat edin.

        18

        Pazar günü oluşan Yeniay ile birlikte ev, aile ve yuvanızla ilgili önemli sorumluluklar devreye girmeye başlayacak. Bu Yeniay zamanında yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizi de işin içine alarak önemli konuşmalar yapabilir, ailenizden sevdiğiniz bir insanın sorumluluğunu ve yükümlülüğünü üstlenmek üzere konuşmalar içinde olabilirsiniz.

        19

        Terazi Burcu:

        Bu haftabaşı itibarıyla ticari konular önem kazanmaya başlayacak sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Parasal konularda sıkıntı yaşadığınız sorunları çözüme ulaştırabileceksiniz. Para kazanma beceriniz artıyor. Çarşamba günü şans sizden yana. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan ilişkileriniz, hayat yolunda size yeni şanslar ve fırsatlar getirebilir.

        20

        İletişim, satış, reklam, pazarlama alanında güzel teklifler ve fırsatlarla karşılaşacaksınız. Yalnız bu tekliflerin gerçekçi olduğundan emin olarak adım atmalısınız. Cumartesi günü aile ilişkilerinizde, davranışlarınızda sevdiğiniz insanla birbirinize karşı öfke dolu, patlayıcı, bir anlamda sert ifadelerle hareket edebilirsiniz.

        21

        Kolay patlamalara, ilişkinizde sorunların su üstüne çıkmasına karşı dikkatli olun. Pazar günü gerçekleşen Yeniay ile birlikte kafanızdaki plan ve projeleri ortaya koymak, parayla ilgili düşündüklerinizi, karar verdiklerinizi uygulamak, başlangıçlarınızı yapmak için harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda yine bu tarihte yakın çevrenizden canıgönülden sevdiğiniz, çok önemsediğiniz bir insanın hayat sorumluluğunu üstlenebilirsiniz.

        22

        Akrep Burcu:

        Bu haftabaşı itibarıyla kendinizi, kafanızdaki plan ve programları ifade edeceğiniz, dillendireceğiniz bir döneme giriyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Haftaortasında Çarşamba ve Perşembe günleri maddi konularda şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

        23

        Yine de riskli adımlar atmaktan uzak durun. Özellikle borsada yatırım yapıyorsanız veya riskli işlerle uğraşıyorsanız, dövize dayalı birtakım girişimleriniz varsa bu süreçte aldanmalara, kanmalara, kandırılmalara açık olacaksınız. Şans bir yandan gelecek ama bir yandan da size dikkatli olmanız gerektiğini söyleyecek. Bu yüzden durumları iyi bir şekilde dengelemeye özen gösterin. Haftasonu Cumartesi günü araba kullanırken çok dikkatli olun çünkü kazalara açık bir dönem.

        24

        Aynı zamanda enerjinizi yakın çevrenizdeki insanlara karşı kontrollü kullanmak önemli olmalı. Pazar günü parasal sorumluluklarınız artıyor. Parasal sorumlulukların artmasıyla beraber hayatınızı ilgilendiren çok önemli karar ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bu karar ve başlangıçlar aynı zamanda aşk hayatınızı da içerebilir. Eşinizin ya da partnerinizin hayatındaki parasal değişimler, sizin hayatınızı da parasal olarak etkileyebilir.

        25

        Yay Burcu:

        İletişimsel konularda geri plandan hareket etmek durumunda kalacağınız bir hafta merhaba diyeceksiniz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Bu dönemde önemli sırlarınızı tanımadığınız veya güvenmediğiniz insanlarla paylaşmamaya özen gösterin.

        26

        Çarşamba ve Perşembe günü sosyal çevrenizdeki bir insandan alacağınız özel hayat teklifi ya da iş teklifi sizi çok mutlu edebilir ama bir yandan da bu, özel hayatınız için gelecek bir teklifse hayal kırıklıklarına da açık olabilirsiniz. Haftasonu özellikle Cumartesi günü kişisel girişimlerde ve özellikle parasal konularda riskli adımlar atılmaması gereken bir dönem.

        27

        Para harcamaları devreye girebilir, bu yüzden bu hafta sonuna denk gelen bu tarihte çok açılmadan harcamalar yapmaya özen gösterin. Çocuğunuzun hayatında ve aşk hayatınızda ufak tefek kazalara ve sakarlıklara karşı dikkatli olmalısınız. Pazar günü hayatınızla ilgili konularda önemli sorumluluklar devreye girebilir. Bir yandan da bugün oluşan Yeniay, kadersel alanınızda gerçekleşecek. Bu süreçte kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında dikkatli olmalı, hesapta olmayan gelişmeler yüzünden şartları çok fazla zorlamamalısınız.

        28

        Oğlak Burcu:

        Bu hafta itibarıyla arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artacak, onlarla irtibat halinde olacaksınız, bir araya geleceksiniz, aynı zamanda aktivitelere ve organizasyonlara katılmak için uygun zamanlarda olacaksınız sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar.

        29

        Çarşamba ve Perşembe günleri geri planda durduğunuz, çok fazla ön plana çıkmadığınız işlerde çok güzel teklifler karşınıza çıkabilir. Kitap yazımıyla uğraşıyorsanız, bir dergide çalışıyorsanız, kurumsal bir yerde çalışıyorsanız şanslarınız ve fırsatlarınız yüzünüzü güldürecek. Bir yandan yakın çevre iletişiminize de dikkat etmeniz gerekebilir. Bazı hayal kırıklıkları, iletişim sıkıntıları ve ilişki sıkıntıları bu tarihte karşınıza gelecek.

        30

        Cumartesi günü aile hayatınızda dikkat etmelisiniz. Çok kolay tepki göstereceksiniz. Hastalanmalara, sakatlanmalara, kazalara açıksınız. Pazar günü sosyal çevre alanlarınızda bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay ile beraber geleceğe yönelik her tür konu için harekete geçmek mümkün olabilir. Yeni adımlar, projeler sizi destekliyor. Bir yandan da başka insanların hayatının sorumlulukları üzerinize binebilir.

        31

        Kova Burcu:

        Haftanıza kariyerinize ve iş konularına odaklı olarak başlayabilirsiniz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Kendinizi, kimliğinizi işinizde göstermek, kariyerinizde ön plana çıkmak, yaptığınız işin gözle görülür hale gelmesi sizin için önemli olacak. Güçlü insanlardan destek alabileceğiniz bir dönem içinde bulunuyorsunuz.

        32

        Aynı anda birdne fazla konuyla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü sosyal çevrelerinizde, arkadaşlık ilişkilerinizde yeni tanışacağınız insanlardan yana çok güzel teklifler karşınıza gelebilir. Bu teklifler belki de çok güzel bir paketle size geliyor olacak ama bu paketin içi boş çıkabilir. Zira parasal konularda kolay kandırılmalara meyilli olacaksınız. Perşembe günü kariyerinizde çok önemli bir görüşme, konuşma devreye girecek ve siz de bu konuşmaya, bu planlara göre hareket etmek isteyeceksiniz. Cumartesi günü beklenmedik etkilerle karşınıza çıkacak.

        33

        Özellikle araba kullanıyorsanız birtakım sakarlıklara ve kazalara açık olabilirsiniz. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamaktan kaynaklı olarak hiç olmadık yerlerde enerji patlamaları, öfkenizi ortaya koymanız söz konusu olabilir. Pazar günü önemli bir sorumluluk devreye girecek. Bir arkadaşınızın, sosyal çevrelerde sosyal bir aktivitenin veya organizasyonun sorumluluğunu üstlenebilirsiniz. Bir arkadaşınıza yardım edebilirsiniz. Yine bu tarihte devreye giren Yeniay ile beraber kariyerinizde çok önemli açılımlar, çok önemli kararlar ve başlangıçlar devreye girebilir.

        34

        Balık Burcu:

        Bu haftabaşı eğitim, seyahat, ticaret, hukuk, yabancılarla yapılacak işler, ithalat, ihracat, uluslararası ticaret konularında önemli konuşmalar, görüşmeler devreye girecek ve bir anlamda daha az tanıdığınız insanlarla olan iletişiminizi hızlandıracaksınız sevgili Balık ve yükselen Balıklar.

        Çarşamba günü, kariyerinizde çok güzel parasal bir iş karşınıza gelebilir.

        35

        Bu iş karşınıza geldiğinde hayalci olmamaya özen gösterin, şartlarını iyi soruşturun çünkü biraz karmaşık, biraz kararsız yapınızla çok çabuk kanmaya, çok çabuk başkaları tarafından yönlendirilmeye açıksınız. Cumartesi günü sosyal ortamlarda tepkilerinizi kolay ortaya koyabilirsiniz. Tehlikeli yer ve ortamlardan kaçınmalı, gruplarla olan bağlantılarınızı tehlikeye atacak oluşumlardan uzak durmalısınız.

        36

        Pazar günü çok önemli bir eğitim, çok önemli bir kariyer sorumluluğu devreye girecek. İşlerinizi toparlamak isteyecek ve bir anlamda parasal olarak da kariyeriniz ve iş hayatınızda önemli bir sorumluluğun altına gireceksiniz. Yine bu Pazar oluşan Yeniay, eğitim, seyahat, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, hukuki konularda önemli adımları ve kararları destekliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ