Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Bugün ve yarın Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Boşaltım sistemimiz uyarılıyor. Bugün böbreklerimizi ve idrar yollarımızı üşütmemeye özen göstermeliyiz. Özellikle öğleden sonraları bol su tüketmek faydalı olacak. Beslenmede yağ günleri olduğundan, bedenimiz bugünlerde yağlı yiyecekler tüketme ihtiyacı hissedebilir. İlişkilerimizi geliştirmek ve üzerine eğilmek için uygun günler.

        KOÇ

        Bugün özel hayatınızla ilgili konulara zaman ayıracaksınız. Sevdiğiniz insanla gün içinde güzel ve etkili planlar devreye girebilir.Yeni yerler sizi heyecanlandırıyor.

        BOĞA

        Gün içinde yapacaklarınız size soluk aldırmayabilir. Yoğun bir gün peşinizi bırakmayabilir. İş yaptığınız insanlarla paylaşımlarınız yüksek olabilir. Sevdiğinize biraz vakit ayırın.

        İKİZLER

        Aşk hayatınızda veya çocuk alanlarınızda vaktinizi ayırmak zorunda olduğunuz işleriniz var. Uyumlu yapınızla özel hayatınızda dengeli bir gün yaşamak sizi çok fazla yormayacak.

        YENGEÇ

        İş alanınıza dair işleriniz konusunda aile büyüklerinizden destek ve tavsiyeler alabilirsiniz. Aile işlerinizi evden halledebilirsiniz. Sevdiklerinizle vakit geçirmek önem kazanıyor.

        ASLAN

        Moraliniz ve rahatınız yerinde olduğu için iletişim gücünüz oldukça yüksek. Sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızla keyifli zamanlarınızı bozmamaya çalışın.

        BAŞAK

        Yuvanızla ilgili düşündüğünüz maddi konulara eğilmenizde fayda var. Kazançlarınıza ve sahip olduklarınıza dair planlarınızı hayata geçirmeye çalışın. Kendinizi iyi hissedeceksiniz

        TERAZİ

        Bugün istek ve beklentileriniz ön planda olurken, özel hayatınıza gereken özeni göstermek istemeyeceksiniz. Duygusal tatminleriniz sevdiklerinizin yanında yüksek olabilir.

        AKREP

        Bugün hayatın akışından uzak durup yalnızlığı tercih edebilirsiniz. İş hayatınızdaki değişimler ve zorlanmalar işinizi gözünüzde büyütebilir. Yakın çevre iletişiminizde de dikkatli olun.

        YAY

        Sosyal çevrenize ayıracağınız vakit fazla olacak. Canınız eve tıkılmak istemeyebilir. Kendinizi dışarıya atmaya da ihtiyacınız var. Maddi konularda biraz daha esnek olun.

        OĞLAK

        Enerjinizi dış çevrelere harcadığınızdan, kendinize ayıracağınız vakit azalmış durumda. Biraz dinlenirseniz her şey daha güzel olabilir. İş alanında duygusal tatminleriniz yüksek

        KOVA

        Bugün daha çok farklı yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Yeni fikirlere uyum sağlayacağınız, duygusal zenginliklerinizin yüksek olacağı bir gün. Gelecek planlarınız artıyor.

        BALIK

        Aileniz ve sevdiklerinize yapacağınız harcamalar gündeminizi meşgul edebilir. Bu alanlarda abartılı davranışlar içine girebilirsiniz. Önemli planlarınız için biraz daha bekleyin.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ