Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları...

        Haftaya Ay Akrep burcundayken, derin, sezgisel ve parasal konular üzerine odaklanarak başlıyoruz. Salı günü başka insanlar için yapacağımız fedakârlıklar, yardımseverliklerimiz devrede olabilir. Enerjimiz ve egomuz düşük çalışacak. Perşembe günü, derin araştırma isteyen konularda kendimizi ortaya koyabiliriz. Hafta sonu ilişkilerimiz önem kazanıyor. Hayata ve ilişkilerimize esnek ve rahat yaklaşımlar sergileyebiliriz.

        KOÇ

        Hayatınıza şöyle derin ve içten bir göz gezdirebilirsiniz. Başka insanlarla yaşadıklarınızı konuşmak ve dertlerinizi paylaşmak size zor gelebilir.Yaşadığınız değişimlerin sizi ileri noktalara taşımasına izin verin.

        BOĞA

        Özel hayatınızla ilgili konular ağırlıklı olarak gündeminizde olacak. Sevgiliniz varsa, sevdiğiniz kişiyle ilgileneceksiniz. Enerjinizi mümkün olduğu kadar kontrol ettikçe daha rahat ve etkili bir gün geçirebilirsiniz.

        İKİZLER

        Bugün kafanız gerekli gereksiz birçok ayrıntı ve detayla dolu olabilir. Halletmeniz gerekenlere odaklanmanız, önünüzdeki günler işinize yarayabilir. Sosyal çevrenizi organize etmekte zorlanabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Bugün aşk hayatınızda, varsa çocuğunuzla olan duygusal paylaşımlarınızda içten ve derin duygular içinde olacaksınız. İş ortamınızdaki sorunlarınızı yeni yöntemlerle çözüme kavuşturmayı isteyebilirsiniz.

        ASLAN

        Ev ve aile hayatınızda yoğun ve derin duygularla hareket edebilir, evinizde çalışmanız gerekiyorsa akşama kadar konsantrasyonunuzu etkili bir şekilde sağlayabilirsiniz. Değişimleri karşılamakta zorlanıyorsunuz.

        BAŞAK

        Bugün yakın çevrenize karşı ve özel hayatınızda derin ve tutkulu hareket edebilirsiniz. Bazen çok kolay bir şekilde sevdiklerinizi eleştirebiliyorsunuz. Özel hayatınızda bazı konularda kafanız net değil.

        TERAZİ

        Bugün maddi konularda eliniz biraz cimri olabilir, boşuna para harcamak istemeyebilirsiniz. İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Yakın çevreniz vaktinizden çalabilir

        AKREP

        Bugün kendi hayatınıza dönük olacaksınız. Sahip olduklarınız konusunda kendinizi küçümsemeyin çünkü en fazla eziyeti kendinize yapıyorsunuz. İş hayatınızdaki bazı değişimler üzerinizde stres yaratabilir

        YAY

        Bugün düşüncelerinizi ve duygularınızı aile dışında göstermekte zorlanabilirsiniz. Geride durmak istediğiniz bugünlerde, işleriniz dışındaki alanlara kanalize olmak sizi sıkıntıya sokuyor.

        OĞLAK

        Arkadaşlarınıza karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Onlarla paylaşım içinde olmak sizi mutlu edecek. Araştırma yapmak, için harika bir gün. Aile hayatınız sizi zorlayabilir.

        KOVA

        İşinizle ilgili konularda kendinizi zirvede hissedebilirsiniz. Beklediğiniz somut adımlar, düşüncelerinizi doğrulayacak. Bu aralar gözler üzerinizde ama çevrenizin sizi yanıltmasına izin vermeyin.

        BALIK

        Derin, araştırmacı ve paylaşımcı tavırlarınızı herkese rahatlıkla göstereceksiniz. Olumlu insanlarla sorunlarınızı paylaşmak sizi mutlu edebilir. Parasal değişimleri kafanıza çok takmayın.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ