Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (19 Kasım 2016)

        Bugün Ay, Aslan burcunda dolaşacak. Tansiyon ve kalp problemi olanlar dikkatli olmalı. Zengin besinler tüketme meylinde olabiliriz. Bol sıvı tüketmeli, acı ve baharatlı yemeklerden kaçınmalı ve meyve yemeliyiz. Genel anlamda randevular ve buluşmalar için olumlu bir gün.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer alanlarınızda iş bağlantılarınızı sağlama almak isteyeceksiniz. Bazı görüşmeler parasal sonuçlara bağlanabilir ama net kararlar almak için biraz daha bekleyin.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, medya ve eğitim alanlarındaki ilişkilerinizde kayda değer gelişmeler olacak. Karşınıza çıkan fırsatlarda mütevazı olun, o zaman bu etkiden daha güzel faydalanabilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinize olan güveniniz tam gibi görünüyor. Fakat aşk hayatınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanabilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz yüksek akacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinize önem göstereceksiniz. Güvensizliklerinizi sevdiğiniz insana yansıtmamaya çalışın. Onun da size karşı biraz yönlendirmeleri olabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ortamlarınızdaki ilişkileriniz ön planda. Aile hayatınızda verdiğiniz sözleri yerine getirmekte başarılı olacağınız bugün, her işinizi büyük bir özen ve titizlikle planlayacaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Samimi olduğunuz insanlarla yapacağınız programlarda güzel vakit geçirebilirsiniz. Birçok plan devrede olsa da, aile ortamlarınızda kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün evinizde ve aile hayatınızda sevdiğiniz insanla keyfiniz yerinde olacak. Eşinizle ya da aile bireyleri ile uzun zamandır düşündüğünüz küçük değişikliklere zaman ayırabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugünlerde iletişiminiz artmaya başlayacak. İnsanlarla olan mesafenizi korumaya çalışacaksınız. Çünkü bugünü kendi istekleriniz doğrultusunda yaşamak istiyorsunuz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi alanlardaki ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Özel hayatınıza yapacağınız harcamalarınız artabilir. Hızlı ve düşüncesiz hareket etmemeye çalışın.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarından davet alabilirsiniz. Çok istemeseniz de sosyal bağlantılar için bugünü onlarla değerlendirebilirsiniz. Kendinizi çok yormayın ve harcamalarınızda cömert olmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yalnızlığı sevdiğiniz için iletişimde olduğunuz insanları anlamakta zorlanabilirsiniz. İlişkilerinizde ve sosyalliğinizde geri çekilmeler görülebilir. Yine de aktif bir dönem içindesiniz

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaş ilişkilerinizde bir yoğunluk yaşayabilirsiniz. Diğer yandan hâlâ kafanızda yapılması gereken işleriniz var ama bu cumartesi sosyalliğin ve değişik yerlerin tadını çıkarın.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ