Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Haftalık burç yorumları 28 Kasım-4 Aralık 2016 Hande Kazanova yorumladı
        1

        Koç Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan yeniayla beraber gelecek için atacağınız adımlar hızlanıyor sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Seyahat, yabancılarla yapılacak işler, eğitim, akademik konular, medya, hukuk, ticaret alanlarında önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulamanın tam zamanı.

        2

        Aralık başında yabancılarla girişilecek önemli işlerinizde, iş seyahatlerinizde, tatil ortamlarında çok kolay etki altında kalabilir, aldatılma, kandırılmalara açık olabilirsiniz. Özellikle tanımadığınız ortamlarda gerçekçi görünmeyen her tür durumdan uzak durmalı ve girişimlerinizi bugüne denk getirmemelisiniz. Cuma günüyle beraber kariyerinizde daha kapsamlı, disiplinli bir iletişime geçeceksiniz.

        3

        Önemli konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir.Yine iş hayatınızda sıkıntılar yaşıyorsanız bu sorunlara çözüm üretmek, geleneksel yollarla halledilebilir. Yine eşinizin ailesiyle iletişiminiz artabilir. Haftasonu Cumartesi günü grupsal işlerinizi, gelecek sorumluluklarınızın bilinciyle planlı bir şekilde organize edebileceksiniz.

        4

        Boğa Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay ortaklaşa parasal konularda yeni adımları karşınıza getirecek sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Yani borç ve kredi almak istiyorsanız, Salı günü ve sonrası yapmak sizin yararınıza olacak. Partnerinizin parasal durumuyla ilgili kararlarda bu yeniay devreye girebilir.

        5

        Aralık ayı, diğer aylara göre en şanslı aylardan bir tanesi. Aralık başında oluşan Güneş-Neptün karesi ile yine sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla yapılacak ortaklaşa iş konularında parasal anlamda kandırılmalara, sıkıntılara, dağılmalara açık olacaksınız. Cuma günü itibarıyla artık seyahat alanlarınız öne çıkıyor. Seyahati konuşmaktan, seyahate çıkmaktan yine sadece seyahat konularında değil, eğitimsel konularda da kendinizi göstermekten hoşlanacaksınız.

        6

        Bir anlamda konuşmak, hayatı paylaşmak, işleriniz için koşturmak, görüşme ve konuşmalarınızın hızlanması gibi durumlar da söz konusu. Özellikle medyada, yabancı bir şirkette çalışıyorsanız ya da yabancılarla bir bağlantınız varsa yine bu tarihten sonra çok güzel şanslar altında olacaksınız.

        7

        İkizler Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay, ikili ilişkiler, evlilik ve özel hayatınızla ilgili konularda önemli adımları destekliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

        8

        Evlenmeye karar verdiyseniz sevdiğiniz insana bu tarihten sonra teklif edebilirsiniz ya da bu tarihten sora harekete geçebilirsiniz veya özel hayatınızda partnerinizle artık anlaşamıyorsanız ve bunu ona söylemeniz gerekiyorsa, bunu dile getirebilirsiniz. Aralık’ın başında Perşembe günü yanılmalara ve aldanmalara açıksınız.

        9

        Özellikle özel hayatınızda ailenizin ya da partnerinizin ailesinin sizi yanlış yönlendirmesine izin vermemeniz gerekebilir. Cuma günü itibarıyla ortaklaşa parasal konulara odaklanacaksınız ya da bu konularda daha fazla düşünecek, daha fazla konuşacak, görüşmeler yapacaksınız. Banka işlemlerinizi düzenleyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Cumartesi günü yapacağınız işlerde kendinizi göstermeyi bileceksiniz ve etrafınızdaki insanlardan istediğiniz, beklediğiniz desteği alacaksınız.

        10

        Yengeç Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu Yeniay ile beraber bazı işlerinizde, özelikle ortaklaşa adım attığınız işlerinizde birtakım sıkıntılar ve sorunlar yaşamaya meyillisiniz ama iş, hizmet ve sağlığınızla ilgili konularda önemli adımlar ve kararlar da devrede olacak.

        11

        Aralık ayı hem özel hayatınızın hem de iş konularındaki sorumluluklarınızın giderek arttığı bir süreç olacak. Bir yandan da aldanmalara, yanılgılara Perşembe günü dikkat edin. Cuma günü itibarıyla iletişim becerileriniz, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanına kaymaya başlıyor. Önemli anlaşmalar gündeminize gelebilir. Bu anlaşmalar, konuşmalar ve sözleşmeler işle ilgili olabileceği gibi evlilikle, alım-satımla ilgili de olabilir.

        12

        Özel hayatınızda ya da ikili ilişkilerinizde taktik ve strateji geliştirmek, bilinçli davranmak bu süreçte size kazandıracak. Ortak işlere girmek, sevdiğiniz insanla birlikte kısa seyahatlere çıkmak açısından da uygun bir süreç.

        13

        Aslan Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü devreye giren Yeniay ile beraber aşk hayatınızda önemli kararlar daha fazla gündeminize yerleşecek sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. İşinizle ilgili konularda, bir iş ilişkisinin bozulması ya da var olan ilişkilerinizden daha farklı ilişkilerin dikkatinizi çekmesi gibi durumlar oluşabilir.

        14

        Bu Yeniay ile beraber aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda önemli kararlar alacaksınız. Hemen Aralık başında yanılgılara dikkat edin. Bu yüzden önemli parasal işleriniz varsa Perşembe gününe denk getirmemeye özen gösterin. Cuma günü itibarıyla daha fazla işinizi konuşmaya ve işinizde sorunlarınız varsa bu sorunlara çözüm bulmaya yönelik adımlar atabileceksiniz.

        15

        Yanınızda çalıştırdığınız kişiler ya da sizin yanında çalıştığınız insanlarla olan irtibatlarınız, konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlıyor. Önemli toplantılar, önemli projeler, yeni işler gündeme gelebilir. Sağlığınızla ilgili konuları konuşacağınız ve kontrollerinizi de yaptıracağınız bir döneme giriyorsunuz.

        16

        Başak Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü Yeniay ev, aile ve yuvayla ilgili konularda yeni başlangıç ve kararları karşınıza getirecek sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Ailenizle ilgili her tür konuda alacağınız kararları bu Yeniay çerçevesinde yapmaya özen gösterin.

        17

        Daha önceden görüştüğünüz, konuştuğunuz, belki de anlaştığınız, el sıkıştığınız evle ilgili anlaşmalar bu tarihten sonra devreye girsin. Perşembe günü özel hayatınızda yanıltıcı durumlara hazırlıklı olun. Enerjiniz düşük çalışacak. Bu yüzden de ilişkilerinizde fedakarlıklar, hassasiyetler oluşabilir. Cuma günü itibarıyla çocuklar, eğlence hayatınız, hobisel ve sportif faaliyetler ve aşk hayatınızda kendinizi ifade etmeye başlıyorsunuz.

        18

        Öğrenmeye fırsat bulamadığınız konular varsa bu alanlarda bilginizi genişletmenin ve öğrenmeye başlamanın tam zamanı. Cumartesi günü ev hayatınızda yapmanız gerekenler devreye giriyor. Planlı ve disiplinli olduğunuz müddetçe birçok işinizi de bu hafta sonu kolaylıkla halledebileceksiniz.

        19

        Terazi Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay, yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda önemli olacak sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında vermeniz gereken kararlar varsa bu Yeniay’da devreye sokabilirsiniz.

        20

        Aynı zamanda iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, yayıncılık alanlarından birinde çalışıyorsanız bu alanlardaki yeni kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokun. Perşembe günü fikir alışverişlerinizde ve iş anlaşmalarınızda iş yaptığınız insanların sizi kandırmasına ve yanlış yönlendirmesine açıksınız.

        21

        Cuma günü itibarıyla iletişiminizi aile hayatınıza kaydırıyorsunuz. Geçmiş konu ve olayları konuşmak, ailenizle daha fazla iletişim haline girmek, sorunlarınız varsa bu sorunlara çözüm üretmek önem kazanıyor. Güzel kazanımlar ve güzel fırsatlardan kaynaklı olarak emlak alım, satım, kiralama gibi konuları konuşmak ve ailenizle beraber verilecek kararlar da önem kazanacak.

        22

        Akrep Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay, parayla ilgili konularda yeni adımlarınızı, yeni kararlarınızı, yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirebilir sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Parasal işlerinizde yeni başlangıç ve kararlarınızı bu Yeniay sonrası devreye sokabilirsiniz.

        23

        Aralık’ın başında devreye giren yanıltıcı etkilerin dışında bu ay hiçbir şekilde olumsuz ve ters bir açı almayacaksınız. Bu da hem aşk hayatınızda, hem yakın çevrenizde, hem iş bağlantılarınızda size güzel getiriler sunacak. Perşembe günü riskli işlerde bulunmayın, para harcamalarınıza dikkat edin. Cuma günü itibarıyla artık yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla iletişim kuracak, onlarla daha fazla vakit geçireceksiniz..

        24

        Satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarından birinde bir işiniz varsa bu konularda güzel görüşmeler ve toplantılar devreye girebilir.

        25

        Yay Burcu:

        Kasım ayını, Salı günü oluşan kişisel hayatınızı ilgilendiren her tür yeni başlangıcınız için çok keyifli bir Yeniay ile kapatacaksınız sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Artık sizin zamanınız geldi. Şimdi bütün fikirlerinizi ve girişimlerinizi başlatma zamanı.

        26

        Aralık ayının başında aile hayatınızda ve kişisel girişimleriniz konusunda dikkatli olmanız gerekecek çünkü bazı hayal kırıklıkları ve ilişki soruları, gerçekleri görememe, olaylara hayalci yaklaşma gibi etkileriniz devrede. Cuma günü itibarıyla parasal konularda daha etkili hareket etmeye başlıyorsunuz. Planlarınız, fikir ve görüşleriniz artıyor.

        27

        Aynı zamanda alacak-verecek hesabı ön plana çıkmaya başlıyor. Bir yandan maddi konularda kafanızın çözüme yönelik çalıştığını göreceksiniz. Ticaretle uğraşıyorsanız aynı anda birden fazla girişim, konuşma ve görüşme karşınıza gelebilir. Cumartesi günü yakın çevrenizle beraber yapacağınız önemli girişimlerinizde destekleniyorsunuz.

        28

        Oğlak Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay, hiçbir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Diğer burçların aksine yeni girişimlerden, adımlardan kaçınmalı, sadece ve sadece planlarınızı gözden geçirmelisiniz.

        29

        Aralık ayı harekete geçmemeniz gereken aylardan bir tanesi sevgili Oğlaklar. Özellikle Aralık başında girişimlerinizde çok dikkatli olun. Kolay yanılmaya, kandırılmaya ve aldanmaya açıksınız. Cuma günü ve sonrasında artık plan ve projelerinizi dillendireceğiniz bir döneme geçiyorsunuz. Kendi hayatınızdan, planlarınızdan, projelerinizden daha fazla bahsedebilirsiniz.

        30

        Bu süreçte bunları dillendiriyor olmanız, daha fazla iş görüşmesinin ya da konuşmaların karşınıza gelmesini sağlayabilir. Cuma ve Cumartesi günleri parayla ilgili konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız.

        31

        Kova Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü oluşan Yeniay, sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarınızda gerçekleşiyor sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Bu alanlarda önemli başlangıç ve kararlarınızı uygulamak için bu Yeniay’ı devreye sokabilirsiniz ama iletişimsel konularda bazı ilişkilerinizde sıkıntılar ve zorlanmalar bu süreçte karşınıza çıkabilir.

        32

        Perşembe günü parasal konularda önemli işlere kalkışmamak ön plana geçmeli. Arkadaşlarınız sizden bu dönemde parasal bir yardım veya borç isteyebilirler. Kolay kandırılmalara açıksınız. Cuma günü itibarıyla artık biraz geri planda durmak, iletişimsel konuları kısmak ve ifadede kendinizi geri çekmek önem kazanabilir. Olayları biraz geri plandan değerlendirmek isteyeceksiniz.

        33

        Bunu bir plan yapma dönemi olarak görmelisiniz. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi oluşturmak, ileriki dönemde neler yapabileceğinizi görmek açısından da önemli bir zaman dilimi olacak.

        34

        Balık Burcu:

        Bu haftabaşı Salı günü kariyer evinizde oluşan bir Yeniay ile bu ayı kapatıyorsunuz sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Bu Yeniay’da kariyerinizle ilgili her tür görüşmenizi, konuşmanızı ve başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz.

        35

        Bazı arkadaşlarınızın devrede olduğu geleceğe yönelik işlerinizde de ufak tefek ilişki bozulmaları oluşabilir. Perşembe gününe denk gelen önemli iş görüşmeleriniz ve anlaşmalarınız varsa aldanma ve aldatılma etkisine karşı hazırlıklı olmalısınız. Bu tarihteki olumsuz etkiden sonra tüm ay boyunca hiçbir şekilde olumsuz etkilere maruz kalmayacaksınız.

        36

        Cuma günü itibarıyla artık daha fazla sosyal çevrenizde kendinizi göstermek isteyeceksiniz. Konuşma ve görüşmeleriniz artacak. Gelecekle ilgili planlarınızı arkadaşlarınızla konuşmanın, geleceği formülize etmenin yollarını onlarla aramanın önem kazanacağı bir dönem olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ