Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (30 Kasım 2016)

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Yay burcunda olacak. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Temizlik ve tamirat için uygun günlerdeyiz. Protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza çok iyi gelecek. Fikir alışverişleri, felsefeyle ilgilenmek, seyahate çıkmak, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günlerdeyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı konularda mantığınızı kullanmalısınız. İşlerinizin peşine düştüğünüz bu süreçte sevdiğiniz kişiye daha fazla vakit ayırmaya çalışmalı ve sorumluluklarınızı bilmelisiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda mantıklı kararlar alabileceksiniz. Dün hayata daha olumsuz bakarken, bugün iş alanlarınızda keyifli atılımlar söz konusu olacak. Yanıltıcı etkilere dikkat edin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde duygularınızı çok iyi koordine edeceksiniz. Aşk hayatınızı biraz hareketlendirmeli ve hayattan daha çok keyif almaya bakmalısınız.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızdaki sorumluluklarınıza mantıklı çözümler üretebilirsiniz. Ailenizdeki insanlarla yapılacak aktiviteler sizi mutlu edebilir. Onların işlerine koşturacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eğlencede ve çocuğunuzla olan konuşmalarınızda mantığınızla duygularınızı ortak çalıştırabilir, güzel kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle planlarınız sizi mutlu edebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda herkesin hoşuna gidecek bazı kararlar alabilirsiniz. Parasal işlerinizi kolayca halledeceksiniz. Elinize geçmesi muhtemel bir para konusunu konuşacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün olayları daha net görecek ve mantığınızla işlerinize çözüm üreteceksiniz. Kısa vadeli planlarınız ruhen sizi yukarılara taşıyabilir. Çevrenizden büyük destek göreceksiniz

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konular üzerine eğildiğiniz bu dönemde çözüme yönelik adımlarınız hızlanıyor. Her şeyi akışa bıraktığınızda daha rahat sonuç alıyorsunuz. İş hayatınızda farklı davranacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün aşk hayatınızın üzerine düşecek, sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla yapılacak planların size yaradığını göreceksiniz. Hayatınızdaki canlanmayı iyi organize edin.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri planda yürütülen işlerinizde hayat sizi aydınlatıyor. Konuların arka taraftaki işleyiş tarzını fark edeceksiniz. Kariyerinizde sizi destekleyen insanlardan güç alacaksınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, sosyal çevrenizden aldığınız enerjiyle işlerinizi kolay ve etkili bir şekilde organize edebilirsiniz. Yüksek fikirler ve farklı insanlar içinizdeki ilhamı canlandırabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizdeki konuşmalarınızı duygularınızı ve mantığınızı ortaya koyup çözümleyeceksiniz. Maddi konularda esnek adımlar atacaksınız. Keyifli bir değişim içindesiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ