Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (9 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda hayat size göz kırpacak. Uzak ortamlarda ve seyahatlerde sevdiğiniz insanla harika bir gün geçirebilir, ondan bir teklif alabilirsiniz. Bugün, ortaklaşa işlerinizde de şans sizden yana olacak.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal anlamda eliniz giderek bollaşıyor. Yapmak istediğiniz işler için harekete geçmek ve günlük hayatınızı yeniden düzenlemek adına çok güzel gelişmeler ve çok güzel sorumluluklar içine gireceksiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızın teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insandan güzel bir teklif almamanız için hiçbir sebep yok. Beraber atacağınız adımlar hiçbir şekilde yanıltıcı olmayacak. Kararlı ve planlı adımlarla ilgileneceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ailenizde hasta olan bir insan varsa onun hayatındaki güzel gelişmeler sizin hayatınızı da mutlu kılabilir. Ailevi meselelerde ve yapılması gereken işleriniz konusunda çok şanslı ve fırsatlı bir süreç içindesiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizden güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Daha fazla eğlence, daha fazla keyif, daha fazla sanatsal iş ve daha fazla aşk sizi bekliyor. Bu konularla ilgili güzel şanslar ve fırsatlar karşınıza gelebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ev ve aile alanlarınızda şansınız yüksek olacak. Sorumluluklarınızı bileceksiniz. Karşınıza çıkacak fırsatların çoğu parasal konuları da bağlayabilir. İstediğiniz bir gayrimenkul işini devreye sokabilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Fırsatlar yakın çevrenizden ve iletişim halinde olduğunuz insanlardan gelecek. Kısa vadeli planlar ve geziler için uygun bir gün olacak. Sevdiğiniz insanlara yardımlarınızın sonucunu hayatınızda göreceksiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda destekleniyorsunuz, karşınıza çıkacak fırsatlar hoşunuza gidebilir. Hem işinizde hem kendi aileniz için üstleneceğiniz sorumluluklarla sevdiklerinize yardım etmekten mutluluk duyacaksınız

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki insanlardan seyahat, eğitim ve geleceğiniz adına atacağınız adımlarda çok güzel teklifleriniz olabilir. Parasal konuşmalarınız ve görüşmeleriniz aile hayatınıza olumlu bir şekilde akabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, şanslar ve fırsatlar görünür bir halde karşınıza gelecek. Siz de bunları en güzel ve verimli şekilde değerlendireceksiniz. Kariyerinizde olup biten her şey bu aralar geri plandan da olsa sizi destekliyor

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşınıza çok önemli bir iş fırsatı çıkacak. Seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuksal temalar ve geleceğe yönelik adımlarınız hızlanıyor. Bugün, kısa vadeli işlerinizde hızlı kararlar almanız gerekebilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Karşınıza gelecek bir iş fırsatı, şanslı, bolluklu, bereketli hissetmenize sebep olacak. Arkadaşlarınızdan gelecek yardımlar bu sene sizi çok mutlu edecek. Aynı şekilde siz de onlara fazlasıyla yardımcı olacaksınız.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ