Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (12 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün uzaklardan alacağınız sürpriz haberlerle keyfiniz yerine gelecek. Hayata esnek yaklaştığınız her an sizi olduğunuz yerden daha yukarılara taşıyacak.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularında beklenmedik yerlerden sürprizler söz konusu olabilir. Sezgileriniz bugün sizin için çalışacak. Olaylara geniş açıdan bakacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda sürprizli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaş ortamlarında biriyle tanışabilirsiniz. Sizi harekete geçiren konularda ilerlemeler olacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş arkadaşlarınız sizin çözümcü tarafınızı çok sevecek. Yeni iş teklifleri ve projeler devrede olabilir. Bu güzel gelişmeler, geleceğinizi daha da aydınlatacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız sürpriz bir seyahat ilişkinizi heyecanlandırabilir. Bu renkli tatil programı size sosyalliğinizi yeniden hatırlatacak.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenize karşı tutkulu hareket edebilirsiniz. Ailevi konularda sürpriz gelişmelere açık bir gün olacak. Para konularında fazlasıyla esnek olacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanınızdan alacağınız güzel haberler para konusunda keyfinizi yerine getirecek. Yakın çevrenizle ve sevdiğiniz insanla farklı planlar yapabilirsiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik işlerden güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Para kazancınızda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Önemli adımlarınız için bu haftayı kullanabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmelere ve sürprizlere açık olun. Siz kalbinizi yeniliklere açtığınızda kalbinizi sıkan ve daraltan konular geride kalacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenize karşı yoğun isteklerle hareket edeceksiniz. Aile hayatınızda ne kadar esnek ve yenilikçi olursanız, özel hayatınız da o kadar rahat olacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bu aralar gözler sizin üzerinizde. Gördüğünüz bu ilginin, iş ve özel hayatınıza pozitif etkileri var. Bu hafta başı sürpriz eğlencelere ve olaylara açık olun.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınızda sürprizlere açık olun. Bugün, beklenmedik para bağlantıları devrede olabilir ve son derece önemli kazanç kapıları sizin için açılabilir.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ