Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (17 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün harekete geçmeniz gereken noktalarda, atak davranacaksınız. Gün içinde eğlenceli ortamlarda bulunmak, özel hayatınıza vakit ayırmak isteyeceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizle ilgili alanlarda tamamlamanız gereken işlere odaklanabilirsiniz. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla aynı fikir ve düşünceleri paylaşmakta zorlanacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız verimli olacak. İş konularında isteğiniz ve işinize olan sevginiz bugün size yeterli gelmeyebilir. Bu konuya çok takılmayın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda yapacağınız harcamalarınız sizi mutsuz edebilir. Özgürlüğünüze düşkünlüğünüz çok fazla, sorumluluklarınızın sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İstediğiniz gibi şekillendireceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çevrenizle ve ailenizle beraber hareket ederken onlarla aynı hisleri paylaşmamanız sizi zorlayabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün hızlı davranmakta zorlanabilirsiniz. Duygusal taraflarınız ağır basacak ve geçmişi fazlasıyla anacaksınız. İnsanlara önemli sırlarınızı açmamaya özen gösterin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Vaktinizin çoğunu arkadaşlarınızla geçirmek isteyeceksiniz. Gerçekçi olmaktansa, azıcık kendinizi olaylara kaptırsanız, hayattan daha fazla zevk alabilirsiniz

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi göstermekte zorlanmayacaksınız. Bazı konuşmaların üzerinde durmayın. Kendinize ait alanlardan zaman çalmak hoşunuza gitmeyecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bulunacağınız yabancı ortamlarda oldukça dikkat çekebilirsiniz. Bu sıralar kendinizi fazla sosyal hissetmemeniz, insanlarla derin temasınızı zorlaştırıyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ketum ve ciddi yanlarınızla hayata bakacak, tutkularınızla hareket edeceksiniz. Ağzınıza gelen herşeyi hemen söylemeye kalkmayın ve biraz sabırlı olmayı deneyin.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı dışa vurmanız kolay olacak. Doğru ortamlarda hislerinizi kolaylıkla aktarabilirsiniz. Toplum içinde aynı fikirde ve doğrultuda olmanız zor gözüküyor.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlamak istediğiniz işlere yoğunlaşabilir, iş ortamınızda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Yabancı ortamlar sizi yorabilir, sevdiğiniz ortamlarda bulunmaya çalışın.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ