Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (24 Aralık 2016)

        Bugün ve yarın Ay, Akrep burcunda dolaşacak. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz. İlişkilerimizde bazı konular kafamıza takılabil

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi zora sokmayın. İş alanlarınıza kanalize edeceğiniz para konularında şans sizden yana.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınızda sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. İstediğiniz bir eğitim veya seyahat fırsatı gündeme gelebilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Tamamlamanız gereken işleriniz için harekete geçebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında alacağınızhaberler yüzünüzü güldürebilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayata aşkla ama sorumluluklarınızı bilerek bakacaksınız. Bugün, önemli işlerinizde yaratıcılığınız devreye girmeye başlayacak.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aile ortamınızda yapılması gerekenlere odaklanabilirsiniz. Ortaklaşa para konularında olumlu sonuçlara varabilirsiniz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakın çevrenizle olan işlerinizde önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanı etkilemeniz kolay olacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konuları gündeminizde olacak. Ekonomik davranmak işinize yarayabilir. Aile ortamlarınızda etkili konuşmalar devrede olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kişisel istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Duyacaklarınız karşısında heyecanınız artabilir. Çevreniz sizi destekleyecek.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bazı konuları kafanıza gereğinden fazla takabilirsiniz. Para konularında ve iletişime dayalı işlerinizde şanslısınız.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevreniz aktif olacak. Davetlerde sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Etkili gücünüzü iş alanlarınıza yoğunlaştırmalısınız.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çalışmıyorsanız göz önünde olmaktan keyif alacaksınız. Yazma ve bir şeyler yaratma isteğiniz bugünlerde yüksek olabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Değişik ortamlardan fayda sağlayacaksınız. Gruplar içinde, arkadaş ortamlarınızda önemli konuşmalar gündeme gelebilir.

        Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ