Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (27 Aralık 2016)

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün karşılaşacağınız bir olay sonucunda iş hayatınızda hırslı yanlarınızı ortaya çıkaracaksınız. Bu olayın sonuçları size yarayacak.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Grupsal işler, aktiviteler ve seyahatler planlayacaksınız. Yabancılarla yapılacak işlerinizde önemli anlaşmalar içinde olacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hem özel hem de iş hayatınızla ilgili keyifli gelişmeler altındasınız. Önemli fırsatlarınız olacak. Kendinizi bu hafta iyi hissedeceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Keyifli etkileşimler altındasınız. Sevdiğiniz insanla konuşmalarınızı artıracaksınız. Ortaklı işlerde kendinizi göstereceksiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konulardaki görüşmeleriniz artabilir. Bugün, işinizde daha önceden gündeme gelmiş sorunlara çözüm bulacaksınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, aşk hayatınızda keyfinize diyecek yok. Akşam saatlerinde aile hayatınızdaki duygusal sorumluluklarınız size ağır gelebilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kararlarınızı uygulayabileceksiniz. Ailevi konularda kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Sevdiklerinize yardım etmek isteyeceksiniz.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişimsel konularda şans sizinle. Sevdiğiniz insan size ilham verebilir. Maddi konularda duygusal sorumluluklarınızla ilgilenebilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınız için parasal destekleriniz sizi harekete geçirebilir. Önemli sorumluluklar hayatı çok ciddi algılamanıza neden olabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Girişimleriniz adına yakın çevrenizle beraber yaptığınız planları devreye sokabilirsiniz. Önemli konuşmalar devrede olacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha önceden konuşulmuş iş fırsatları karşınıza gelebilir. Yaratıcı işlerde kendinizi ortaya koyacak ve bir adım önde olacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşinizde bağlantılarınızı kuvvetli tutacaksınız. Sosyal çevrenizde kendinizi gösterecek, görüşmelerinizde harekete geçeceksiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ