Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... ( 28 Aralık 2016)

        BUGÜN, Güneş-Merkür kavuşumuyla daha önceden konuşulmuş işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Yaşadığımız sorunlara çözüm bulmak kolay olacak. Ay kapandığından önemli işlere kalkışmak yerine işlerimizi tamamlamalıyız. Geçmişten kalma sorunlarımızın üzerine eğilebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, kariyerinizde istediğiniz gücü ortaya koyabileceksiniz. Önceden konuşulmuş işler için fırsatlar sizi daha çok destekleyecek.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eski sorunları gözden geçirmek için harekete geçin. Parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenip bunların peşine düşebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularda yarım kalmış işlerinizi tamamlamak için uygun bir gün olabilir. Özel hayatınızla ilgili masraf yapabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiğiniz insanla daha önceden konuştuğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işlerinizi halletmelisiniz.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda sıkıntı yaşadığınız konular üzerine kafa patlatabilirsiniz. Akşam saatlerinde detaycı yapınız daha fazla öne çıkacak.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda çözülememiş bir problemi halletmek için harekete geçebilirsiniz. Mantığınız ön planda.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda önceden konuşulmuş bir mesele gündeminize yerleşecek. Harekete geçmek için yarın oluşacak dolunayı bekleyin.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Önceden konuşulmuş bir işin detayları karşınıza gelebilir. İş alanlarınızda adım atmaktan ziyade mevcut işlerinizi tamamlayın.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Daha önceden konuşulmuş bir iş yeniden gündeminize yerleşebilir. Bu alandaki kararlarınız için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Görüşülmüş bir iş karşınıza yeniden gelebilir. Gözden kaçırdığınız detayları görmek ve çözüm üretmek için uygun bir gün olacak

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kafanızı kurcalayan eski konular gündeme gelip çözüme kavuşabilir. Başka insanlara yardım etme ihtiyacınız yüksek olacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda önemli konuşmalar söz konusu olabilir. Daha önceden konuşulmuş bazı fikirler ve konular devreye girebilir.

        REKLAM

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ