Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (03 Şubat 2017)

        Bugün Venüs’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte 3 hafta boyunca ilişkilerimizde hızlı, atak, bencil ve sosyal bir dönem olabilir. İlişkilerimizde, özgürlüğe ve bireyselliğimize daha fazla önem verebiliriz. Venüs, Koç burcunda zararlı bir yerleşim olduğundan sabırsızlığa, düşüncesizliğe ve bencilliğe karşı dikkat edelim.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs burcunuzda ilerlemeye başlayacak ve sizi kendinizi yenilemek için harekete geçirecek. Bu dönemde vereceğiniz kararlarda başkalarının düşünceleri umrunuzda olmayacak.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs kader alanınızda dolaşıyor. İlişkilerinizde zorlanmalar görülebilir. Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda ilerleyecek. Sosyal çevrenizden fayda görebilirsiniz. Bireysel ve biraz kaba olabilir, arkadaşlarınıza karşı ısrarcı ve baskın tavırlar sergileyebilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş ilişkileriniz öne çıkmaya başlıyor. Kendinizi iş alanınızda göstereceğiniz bir dönem içerisinde olacaksınız. Yine de kariyer alanlarınızda sabırsız ve baskın olmamaya çalışın.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs sizin uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda güzellikler yaşamanıza ve güzel ilişkiler içine girmenize neden olacak.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa giderler ve gelirler konusunda rahat tavırlarınız ön planda. Bu dönemde kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda ilişkileriniz devrede olabilir.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün itibarıyla bekâr olanlar basit bir flörtten daha ciddi bir ilişkiye geçişi tadabilirler. Evliyseniz bu süreçte ilişkinizi zorlayacak baskı ve yönlendirmelerden özenle kaçınmalısınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta güzel etkileşimler içinde olacaksınız, çünkü Venüs bu alanlarınızda dolaşmaya başlayacak. İş ortamlarınızda başınıza buyruk hareket etmemeye dikkat edin.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, 3 hafta boyunca aşkla, çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi güzelleştirecek. Yine de ilişkilerinizde bazı zorlanmalar ve bağımsızlık ihtiyacı ön plana çıkabilir

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Venüs aceleci yönlerinizi ortaya çıkaracağından, tadilat ve tamirat işlerindeki aksiliklere tepkisel yaklaşabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Girişken ve lider tavırlarınız bilgisayar ve pazarlama alanlarınızda size yeni kapılar açabilir.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para evinize giren Venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. 3 hafta boyunca para konularında çeşitli şanslarla ve iyi ilişkilerle karşılaşabilirsiniz. Harcamalarınız fazlasıyla artabilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ