Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (15 Şubat 2017)

        Bugün Ay, Terazi burcunda dolaşıyor. Gün boyunca uyumlu, anlayışlı ve sevgi dolu olacağız. Romantik planlar öne çıkabilir. Aynı zamanda hassas olabilir ve az güvenilir davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler ön planda olurken zaman zaman kararsızlıklarımız bizi zorlayabilir. Anlık duygusal tepkilerimize dikkat etmeliyiz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel yaşamınızda size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Olaylardan hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardan faydanız yüksek olacak.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızda stres altında olursanız, bazı davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere göstermelisiniz. İletişim halinde olduğunuz kişilerle işlerinizde bugün güzel sonuçlar alınabilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başka insanları kendi ailenizden daha fazla önemsediğiniz bir dönem içindesiniz. Yabancılarla yapılacak işleriniz önem kazanacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler olacak.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün şansınız davranışlarınızda gizli olacak, bu yüzden kendinizi birkaç kere kontrol ederek harekete geçin. Maddi konularda istediğiniz gelişmeler karşınıza gelebilir.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime yönelik konularda fazlasıyla ölçülü ve dengeli olabilirsiniz. Gün içinde sinirleriniz kolay zıplayabilir, Sizi az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutmaya çalışın.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Olaylara somut ve gerçekçi gözlerle bakacaksınız. Bugün, parasal konularda ve alışveriş alanlarınızda biraz dengeli ama bir o kadar da ekonomik davranmanız mümkün.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Farklı davranışlarınız yanlış anlaşılabilir, bu da sıkılganlığınızı artırabilir. İlişkilerinizdeki dengesizliklere dikkat edin. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ortamlarınızda bir süreden beri mücadele ediyorsunuz. Bu sorunlarla daha fazla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Gün içinde hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda etkili olacak.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yoğun olan özel hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere karşı daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden alacağınız güzel haberler sizi fazlasıyla mutlu edecek.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Yarım kalan işlerinizi halletmeden rahat etmeyeceksiniz. Parasal konularda istediğiniz gelişmeler yaşanacak.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğe yönelik projelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız sizi biraz yorabilir. Çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa harcamalarınızda dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz ve sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ