Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları... (16 Şubat 2017)

        Bugün gökyüzünde devreye giren Merkür-Mars olumlu açısıyla fikir ve düşüncelerimiz için harekete geçmemiz kolay olabilir. Önemli konuşmalar ve görüşmeler yapabilir, fikirlerimizdeki hareketliliği karşı tarafa aktarmak için büyük bir istek duyabiliriz.

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal alanlarınızda ve geleceğe yönelik işlerinizde fikirlerinizi etrafınızla paylaşabilirsiniz. Bugün, çevrenizle beraber yapılacak önemli planlarınızı devreye sokmaya çalışın.

        REKLAM

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyerinizdeki fikirlerinizi konuşmak ve bu alanlarda hareketlenmek için uygun bir gün olabilir. Aleyhinize gibi görünen konular etkili konuşmalar sayesinde lehinize dönebilir.

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geleceğe yönelik planlarınızda çabuk ve istekli bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Önemli konuşmaların ardından çevrenizden ve arkadaşlarınızdan faydalanmak isteyebilirsiniz.

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün iş ve kariyer hayatınızda parasal konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanacak. Çok önemli konuşmalar içine girebilir ve fikirlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklı işlerinizde koşturmalarınız artabilir. Sosyalliğiniz ve insanlardan alacağınız destekle seyahat, eğitim ve medya alanlarınızda son derece güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

        REKLAM

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş hayatınızdaki parasal konular için çabuk harekete geçebilirsiniz. Önemli konuşmalar ve görüşmeler altında olacaksınız. Hırslı ve iş bitirici tavırlarınızla dikkatler üzerinizde toplanacak.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda planlarınız için kolaylıkla harekete geçebilirsiniz. Hayat sizi ortaklı işlerinizde ve özel hayatınızda destekliyor. Sanatsal ve kreatif işlerinizde heyecanlı adımlar atacaksınız.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile hayatınızda dile getirdikleriniz konusunda harekete geçeceksiniz. Hızlı haberler alabilirsiniz. Bugün, işlerinizi tamamladıktan sonra evinizde dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gün içinde iletişimsel işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Sanata ve keyfe dayalı işlerinizde fikirlerinizi rahatça uygulayabilirsiniz. Çok önemli konuşmalar yapacaksınız.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, maddi kazanımlarınızı aile hayatınıza aktarabilirsiniz. Bir emlak alım satım işiniz varsa kolaylıkla harekete geçebilir ve elde etmek istediğiniz sonuçları yaratabilirsiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Medya, sosyal medya ve iletişime yönelik işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz. Önemli konuşmalarınız ve görüşmeleriniz hızlanıyor. Kendinizi ön plana çıkaracaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Geri plandan yürüttüğünüz işleriniz parasal olarak güzel sonuçlar sunabilir. Önemli anlaşmalar içine girebilirsiniz. Beklenmedik yerlerden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ